Bildirim

TRTspor HD
Daha Fazla 
                        Bu Konudaki Kullanıcılar:
                                                        Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 
1 Mobil

1 Mobil

Giriş

- 

Hesap makinesinden vga kameraya yeni geçiş yaptılar. Tüm dünya 8k'ya geçince onlar hd'ye geçer. _____________________________ 
 - 

kesinlikle katılıyorum dün ve bugün yapılan maç yayınları sd çekilmiş veya feed i sd yapılmış çok saçma.maç yayını trt avaz dan olanlara bişey diyemem ama madem bu maç trtspor hd den veriliyor maçı da hd çekeceksin bu çok da zor değil _____________________________  - 

Geçen fb yada gsnin maçında yan kameradan biri kötüydü bak bein de yapamıyo _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. - 

quote:
Orijinalden alıntı: zetira
kesinlikle katılıyorum dün ve bugün yapılan maç yayınları sd çekilmiş veya feed i sd yapılmış çok saçma.maç yayını trt avaz dan olanlara bişey diyemem ama madem bu maç trtspor hd den veriliyor maçı da hd çekeceksin bu çok da zor değil
Yani ben anlamıyorum açıkçası madem sd yayınlar verecektin neden HD kanal açıyorsun reklamlar dan kazandığın parayı geçtim birde TRT payı alınıyor hd kamera almak zor mu bu kadar çok saçma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır... - 

SD Bile değil ya VGA bu heralde. Berbat bie görüntüsü var 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' - 

görüntü rezaletti _____________________________ 
 - 

quote:
Orijinalden alıntı: zetira
kesinlikle katılıyorum dün ve bugün yapılan maç yayınları sd çekilmiş veya feed i sd yapılmış çok saçma.maç yayını trt avaz dan olanlara bişey diyemem ama madem bu maç trtspor hd den veriliyor maçı da hd çekeceksin bu çok da zor değil
Trt avaz'daki DÇ(düşük çözünürlük) görünen maç aslında bazen YÇ(yüksek çöz.) kamera ile çekim yapıyorlar ama rejiden çözünürlük olarak düşürüp veriyorlar._____________________________  - 

Şu anda Trt Spor da Göztepe - Adana Demir maçı var ve görüntü yine HD değil kanal HD olmasına rağmen tam bir rezalet _____________________________ Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır... - 

Kanal rezalet maçlar sd maç sonunda roportajlarda sd yayın gidiyor 
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 23 Nisan 2017; 2:27:18 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. - 

dünkü göztepe maçı rezaletti 

quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
dünkü göztepe maçı rezaletti

Genellikle böyle zaten, toplu halde mail atmak lazım aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır...

Sayfa:
    1

Ip işlemleri

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı