Şimdi Ara

TRT WORLD (Türkiye'nin uluslararası sesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye düşmanı yabancı devletlerin basın yayın organları var gücüyle yalan ve iftira içerikli Türkiye haberleri yapıyorlar, peki biz ne yapıyoruz ?

    Bu yalanlara iftiralara gerekli cevabı gür bir sesle verebiliyormuyuz ? Her şeyi devlettenmi bekliyoruz ?

    İnternet dünyasında en kalabalık ve etkili ülkelerden biriyiz, ama bu potansiyelimizi sadece saçma şaka videolarını izleyip beğenmeye harcıyoruz, hala millet olarak internet dünyasında ne kadar güçlü olduğumuzun farkında değiliz. Üzücü.

    İyide ne yapmalıyız diyorsanız şuan için en etkili sesimiz TRT World.

    TRT World kanalı şuan bizim uluslararası sesimiz, Facebook, Youtube, Twitter, İnstagram kanalları mevcut, hepside önemli.

    TRT World sosyal ağ kanallarının hepsine abone olup kanalı büyütmeliyiz, videoları beğenmeli, özellikle ülkemize atılan iftiralara cevap veren videoları beğenmeliyiz, Türkiye'nin haklı davasını anlatan videoları beğenmeliyiz. Diğer uluslara gerçekleri anlatmalıyız.


    Örnek olarak şu video, terörist seviciler tarafından dislike yağmuruna tutulmuş, halbuki biz millet olarak internetteki potansiyel gücümüzle bu videoyu ezici bir şekilde beğenip milyon izlenme oranına ulaştırmalıydık.

    PKK'nın bir terörist örgüt olduğunu, katlettiği sivilleri, şehir merkezlerindeki bombalı saldırılarını anlatan TRT WORLD videosu. Videoyu acil beğenelim, siyonist kuklası batının yaptığı yalan haberlere karşı TRT WORLD kanalımızın bu haberlerini izleyip beğenelimki yabancılarda görsün gerçekleri;





    Sahadaki askerlerimize bizde böyle yardımcı olabiliriz, internet yoluyla gerçekleri tüm dünyaya göstererek, insanlarımızı TRT WORLD youtube kanalına abone yapmaya devam ediyoruz, videoları beğenmeye devam


    Arkadaşlar bu TRT WORLD videoları çok önemli, Türkiye'nin Afrin'de neden YPG teröristleriyle savaştığını açıklıyor, ayrıca Amerika'nın YPG/PKK/SDF ilişkisini, kelime oyunlarıyla farklı göstermeye çalıştığı bu terörist örgütlerin aslında aynı olduğunu, bizzat Amerikalı politikacıların ve ordu mensuplarının ağzından doğruluyor ve tüm dünyaya ifşa ediyor.






    Vergilerim helali hoş olsun. Dünya mazlumlarının sesi milletime ait bir kanalın olması sevindirici. Katkım varsa ne mutlu. Siyonist sistemin kölesi olmuş batının tüm düzenbazlıklarını açıkladığı için TRT WORLD kanalına Müslüman Türk milleti olarak ayrıca teşekkür ediyorum.

    TRT WORLD videolarının altına profillerinde PKK/KCK/DHKP-C/PYD-YPG resimleri ve örgüt içerikleri olan ne kadar Türkiye ve İslam düşmanı terörist gurup varsa yalan iftira içerikli yorumlar atıp videoları dislike ediyor. Onların kullandığı dile bakıyorumda ülkemdeki bir takım ne idiği belirsizlerin diliyle aynı.


    Arkadaşlar bu videoyu acil beğenin, Zeytin Dalı operasyonunu iftira ve yalanlarla itibarsızlaştırmaya çalışan PKK/KCK/DHKP-C/PYD-YPG teröristlerinin yalan haberlerini TRT WORLD ifşa ediyor;

    Mehmetçiğimiz sahada savaşırken bizlerde bu yalan ve iftiralara karşı internette cevap vererek savaşmalıyız;






    Bu videoda çok önemli, teröristlerin saldırıları yüzünden yurtlarından çıkmak zorunda kalan Cerablus halkının Türkiye'nin Fırat Kalkanı operasyonundan sonra yurtlarına geri döndüğünü, güvenle tekrardan hayatlarını orada sürdürdüklerini ve hayatın normale döndüğünü, yerel halkın ihtiyaçlarının karşılanması için Türkiye'nin bölgede yaptığı insani yatırımları anlatıyor. TRT WORLD youtube videolarını beğenip kanala abone olmayı unutmayın




    TRT World kanalından yine çok önemli bir video. YPG'nin çocuk askerleri videosu. Videoyu beğenelim arkadaşlar, foyalarını tüm dünya görsün. Yarın öbür gün bu teröristler bu çocukları propaganda amaçlı kullanacaktır, bakın çocuklar öldürülüyor diye propaganda yapacak teröristler.





    Beyler bu videoda çok önemli, YPG teröristlerini cici çocuklar gibi pazarlayan batı medyasının yalanlarını ifşa eden videolardan biri daha.

    YPG teröristlerinin insan hakları ihlalleri videosu, evlerinden zorla aldıkları çocukları asker yaptıklarını, direnenlere işkence yaptıklarını gösteriyor. Gerçekleri tüm dünyaya gösterelim.

    Birde söylemeden geçemiyeceğim, TRT World videolarının altında bir sürü YPG/PKK teröristleri ve Türk-İslam düşmanları yorum atıp videoları diskle etme misyonu edinmişler. Bizim şaka videolarından başını kaldıramayan milletimiz şu videoları like yağmuruna tutup yorumlasada sahada savaşan askerimize kendi çapımızda yardım etmiş olsak.





    Sürekli Türkiye'ye iftira atanlara karşı cevap niteliği taşıyan önemli bir video. Beğenelim.

    Türkiye'nin Daeş terör örgütüne karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor, Daeş örgütünün Türkiye'ye verdiği zararları açıklıyor.





    Terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki varlığını, Avrupa'dan aldığı desteği ve oradaki yaptığı tüm kirli işleri açıklıyor.

    Video çok önemli beğenelim arkadaşlar.





    TRT World kanalımızın Siyonistlerin ne haltlar yediğini açıkladığı videosu;








    Tebrikler arkadaşlar,

    TRT World kanalımızın bu videosu Facebook'da 3.5 milyon kez izlendi, Youtube'da ise 1 milyon izlenme rakamına ulaştı.

    Dünya uluslarına gerçekleri gösterdikçe Türkiye olarak bizim elimiz dahada güçleniyor.

    Türkiye'nin Afrin'de neden YPG teröristleriyle savaştığını açıklıyor, ayrıca ABD'nin YPG/PKK/SDF ilişkisini, kelime oyunlarıyla farklı göstermeye çalıştığı bu terörist örgütlerin aslında aynı olduğunu, bizzat Amerikalı politikacıların ve ordu mensuplarının ağzından doğruluyor ve tüm dünyaya ifşa ediyor.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 22 Şubat 2018; 14:30:46 >







  • TRT World kanalından Zeytin Dalı operasyonu sırasında teröristlerin yaptığı yalan iftira haberleri ifşa eden önemli bir video daha. Beğenelim gerçekleri dünya görsün.

  • TRT World Abone ol/oldur



    Ülkemiz ve milletimiz için son derece önemli bir adım. Ancak hala bu adımın önemi özellikle genç neslimizce yeterince anlaşılmamış gibi. Yada daha TRT World'ün varlığından bile bihaberiz.

    Bilirsiniz Rusların Youtube ve Twitter gibi platformlarda resmi yayın organları milyonlarca aboneye sahiptir, Ruslar dünyayı bu medya gücüyle istedikleri şekilde propaganda ve manipülasyon yaparak yönlendirebiliyor.

    Ama bizde İnternet dünyasında onlar kadar etkin ve kalabalık bir milletiz, lakin bu gücü potansiyelimizin çok çok altında kullanıyoruz.. Örneğin Türk Youtuberların milyonlarca abonesi olabiliyor, videoları milyonlarca izleniyor, aynı abone kitlesi sadece TRT World kanallarına abone olsa ve önemli haberleri bir kez tıklayıp izlese, Türkiye bu medya gücüyle istediği davayı tüm dünyaya duyurabilir,(Kısa zamanda çok izlenen video en çok izlenenler sıralamasında güncel sayfada yer alır, ve tüm dünya o videoyu görür) Rusların yaptığı gibi bizde medya gücünü müthiş bir şekilde kullanabiliriz, internetteki bu medya gücümüzü diğer devletlere karşı koz olarak masada kullanabiliriz. Sözde Ermeni soykırımının nasıl bir aldatmaca yalan olduğunu sadece TRT World kanalının bir videosunun milyonlarca tıklanmasıyla dünyaya gösterebiliriz.

    Lütfen üşenmeyelim ve abone olalım, ülkemizin stratejik çıkarlarını gözeten videoları izleyip beğenelim. Türkiye'nin uluslararası arenada sesinin gür çıkmasını istiyorsan, millet olarak üstümüze atılan iftiralara cevap vermek istiyorsan tek yapman gereken abone olup videoları beğenmek.

    Aşağıda TRT World kanalının resmi sayfaları var, TRT World Youtube sayfası özellikle çok önemli arkadaşlar.

    Haydi bize atılan iftira ve yalanlara sağlam gür bir sesle cevap verme zamanı geldi. Tüm dünya mazlumlarının sesini duyurma vakti geldi.



    TRT World Youtube;https://www.youtube.com/channel/UC7fWeaHhqgM4Ry-RMpM2YYw/featured


    TRT World Twitter; https://twitter.com/trtworld


    TRT World Instagram;https://www.instagram.com/trtworld/


    TRT World Facebook; https://www.facebook.com/TRTWorld


    TRT World Medium;https://medium.com/trt-world


    TRT World http://www.trtworld.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 31 Ocak 2018; 0:43:56 >




  • Haber kanalı kaliteli ve tarafsız yayin yapıyorsa zaten tutar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blok
  • Eyy america who are you? ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyip Radyo Televizyonu..
  • Destek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YPG videosunu ben beğendim. Pintilik etmeyip bir de güzel aksanlı birine seslendirmişler.

    Facebook'ta paylaşırdım ama kimsenin umrunda değil Afrin operayonu, o yüzden paylaşmadım. Bu tip olaylarla ilgilenen yabancı arkadaşları olanlar paylaşsın
  • Gayet güzel olmuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel videolar hazırlamışlar, ellerine sağlık.
  • Yukarı, destek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu video şuan en çok izlenen Operasyon Afrin videosu oldu beyler, çok iyi gidiyoruz. Devam devam Siyonist kölesi batılıların ülkemize milletimize attığı yalan ve iftiraları ifşa etmeye devam Askerimiz sahada savaşırken bizde internet yoluyla mücadele ediyoruz

    Şuan için 104.121 izlenme çok iyi devam devam



    PKK/KCK/DHKP-C/PYD-YPG teröristleri bu videolarımızı çok fazla dislike etmiş, o yüzden bunları özellikle çok beğenelim. Gençlik neredesiniz ? Türk youtuberları milyonlarca abone kitlesine ulaştıran gençliğimiz neredesiniz ???????? TRT World videolarını beğenip kanala abone olalım, kısa zamanda kanalı 1 milyon aboneye ulaştırmalıyız









  • Takip ettiğim bir kanal değil. Tarafsızsa, gerçekleri anlatıyorsa takip etmesem de desteklerim. Parti borazanlığı yaparsa desteklemem. Tabi şu terör destekçilerine de cevap vermek şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trt World iyi işler çıkarmış.
  • Kanal güzel. Arada boş vaktimde bir şeylerle uğraşırken açıyorum. Bazı küçük tartışma programları hoş oluyor.
  • Yahu internette Türkiye'ye yalan iftira atan bütün siyonist medya uşakları çalışıyor. Bizim dünyaya kendimizi İngilizce olarak savunabileceğimiz sadece TRT WORLD youtube kanalı var, onunda videolarını PKK/KCK/DHKP-C/PYD-YPG teröristleri ve Türk-İslam düşmanları dislike yağmuruna tutmuş.

    Türk youtuberları milyonlarca abone kitlesine ulaştıran sevgili milletimiz gençlerimiz NEREDESİNİZ ? TRT WORLD youtube videolarını beğenme yağmuruna tutun, TRT World youtube kanalını milyon aboneye ulaştırın tez zamanda. Şuan dünyada bizi ingilizce olarak savunan başka yayın organı yok.

    Sahada savaşan mehmetçiğimize vefa borcumuzdur bu, şehit olan gazi olan mehmetçiklerimize vefa borcumuzdur. Haydiyin internet yoluyla bizde mücadelemizi veriyoruz. TRT World Zeytin dalı operasyonu videolarını beğenip kanala abone olun.

    Kanalda başka videolarda varda ben şuan en çok dislike alan önemli videoları koyacağım. Dünyaya gerçekleri gösterme vakti;

    Bakın bu video çok önemli, dislike sayısı çok fazla, terörist sevicilerin zorlarına gitmiş anlaşılan;

    PKK'nın bir terörist örgüt olduğunu, katlettiği sivilleri, şehir merkezlerindeki bombalı saldırılarını anlatan TRT WORLD videosu. Videoyu acil beğenelim, siyonist kuklası batının yaptığı yalan haberlere karşı TRT WORLD kanalımızın bu haberlerini izleyip beğenelimki yabancılarda görsün gerçekleri;



    Bu videolarda dünyayı bilgilendirmek açısından çok önemli;

    Türkiye'nin Afrin'de neden YPG teröristleriyle savaştığını açıklıyor, ayrıca Amerika'nın YPG/PKK/SDF ilişkisini, kelime oyunlarıyla farklı göstermeye çalıştığı bu terörist örgütlerin aslında aynı olduğunu, bizzat Amerikalı politikacıların ve ordu mensuplarının ağzından doğruluyor ve tüm dünyaya ifşa ediyor.




    Bu videoda çok önemli çünkü Türkiye'nin gitti yerlere götürdüğü istikrar ve barışı belgeliyor;

    Videoya çok dislike atmışlar, terörist seviciler gerçeklerin görülmesini istemiyor çünkü;

    Teröristlerin saldırıları yüzünden yurtlarından çıkmak zorunda kalan Cerablus halkının Türkiye'nin Fırat Kalkanı operasyonundan sonra yurtlarına geri döndüğünü, güvenle tekrardan hayatlarını orada sürdürdüklerini ve hayatın normale döndüğünü, yerel halkın ihtiyaçlarının karşılanması için Türkiye'nin bölgede yaptığı insani yatırımları anlatıyor. TRT WORLD youtube videolarını beğenip kanala abone olmayı unutmayın.




    Bu videoyada çok dislike atmışlar, önemli bir video;

    Zeytin Dalı operasyonunun amacını ve başlangıcını anlatıyor kısaca, Türkiye'nin operasyonu sınırlarındaki ve bölgesindeki PKK/KCK/DAESH/PYD-YPG teröristlerini etkisiz hale getirmek için yaptığını, ve hedefin bölgeyi güvenli hale getirmek olduğunu açıklıyor, operasyonun ilk gününde yaptığımız hava harekatındanda bahsediyor;




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 26 Ocak 2018; 19:18:56 >




  • TRT World'un paylasimlarini facebook uzerinden takip ediyorum. TRT'nin iktidar borazanligi yapan diger kanallarina kiyasla gayet guzel, objektif ve kaliteli iceriklerikler yapiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

    Yahu internette Türkiye'ye yalan iftira atan bütün siyonist medya uşakları çalışıyor. Bizim dünyaya kendimizi İngilizce olarak savunabileceğimiz sadece TRT WORLD youtube kanalı var, onunda videolarını PKK/KCK/DHKP-C/PYD-YPG teröristleri ve Türk-İslam düşmanları dislike yağmuruna tutmuş.

    Türk youtuberları milyonlarca abone kitlesine ulaştıran sevgili milletimiz gençlerimiz NEREDESİNİZ ? TRT WORLD youtube videolarını beğenme yağmuruna tutun, TRT World youtube kanalını milyon aboneye ulaştırın tez zamanda. Şuan dünyada bizi ingilizce olarak savunan başka yayın organı yok.

    Sahada savaşan mehmetçiğimize vefa borcumuzdur bu, şehit olan gazi olan mehmetçiklerimize vefa borcumuzdur. Haydiyin internet yoluyla bizde mücadelemizi veriyoruz. TRT World Zeytin dalı operasyonu videolarını beğenip kanala abone olun.

    Kanalda başka videolarda varda ben şuan en çok dislike alan önemli videoları koyacağım. Dünyaya gerçekleri gösterme vakti;

    Bakın bu video çok önemli, dislike sayısı çok fazla, terörist sevicilerin zorlarına gitmiş anlaşılan;

    PKK'nın bir terörist örgüt olduğunu, katlettiği sivilleri, şehir merkezlerindeki bombalı saldırılarını anlatan TRT WORLD videosu. Videoyu acil beğenelim, siyonist kuklası batının yaptığı yalan haberlere karşı TRT WORLD kanalımızın bu haberlerini izleyip beğenelimki yabancılarda görsün gerçekleri;



    Bu videolarda dünyayı bilgilendirmek açısından çok önemli;

    Türkiye'nin Afrin'de neden YPG teröristleriyle savaştığını açıklıyor, ayrıca Amerika'nın YPG/PKK/SDF ilişkisini, kelime oyunlarıyla farklı göstermeye çalıştığı bu terörist örgütlerin aslında aynı olduğunu, bizzat Amerikalı politikacıların ve ordu mensuplarının ağzından doğruluyor ve tüm dünyaya ifşa ediyor.




    Bu videoda çok önemli çünkü Türkiye'nin gitti yerlere götürdüğü istikrar ve barışı belgeliyor;

    Videoya çok dislike atmışlar, terörist seviciler gerçeklerin görülmesini istemiyor çünkü;

    Teröristlerin saldırıları yüzünden yurtlarından çıkmak zorunda kalan Cerablus halkının Türkiye'nin Fırat Kalkanı operasyonundan sonra yurtlarına geri döndüğünü, güvenle tekrardan hayatlarını orada sürdürdüklerini ve hayatın normale döndüğünü, yerel halkın ihtiyaçlarının karşılanması için Türkiye'nin bölgede yaptığı insani yatırımları anlatıyor. TRT WORLD youtube videolarını beğenip kanala abone olmayı unutmayın.




    Bu videoyada çok dislike atmışlar, önemli bir video;

    Zeytin Dalı operasyonunun amacını ve başlangıcını anlatıyor kısaca, Türkiye'nin operasyonu sınırlarındaki ve bölgesindeki PKK/KCK/DAESH/PYD-YPG teröristlerini etkisiz hale getirmek için yaptığını, ve hedefin bölgeyi güvenli hale getirmek olduğunu açıklıyor, operasyonun ilk gününde yaptığımız hava harekatındanda bahsediyor;





    Aralıksız bir şekilde, her paragrafın ilk satırında "Siyonist" kelimesini kullanıyorsun ama şu anda biz o siyonistlerle birlikte Beşar Esad'a karşı savaşıyoruz canım kardeşim, bilmem farkında mısın?




  • Kanala abone oldum teşekkürler.
  • Yukarı alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.