Şimdi Ara

Trt Spikeri'nin akillara zarar ingilizcesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece gördüm ben de dicek bişey yok yazık

• Bu adam,adam eksikliğinden gitmiştir oraya,izinli falandır yoksa bu kadar kötü ingilizcesi olan adamı göndermezler oraya ya da süpriz bir şekilde bu roportaj olmuştur adam cümle kuramıyor..o yüzden diyorum ki herkes ingilizce bilecek diye de birşey yok, yine de adam görevini yapmış.
  • Bu adam makara malzemesi oldu birilerinin sorumsuzluğu yüzünden. Trt oraya sağlam ingilizcesi olan birini göndermeyip bu adama bu görevi yüklüyorsa ne yapsın zavallı? Cidden üzüldüm adama. Umarım makara, geyik olarak kalır da işine son verilmeye kadar gitmez bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Bu adam,adam eksikliğinden gitmiştir oraya,izinli falandır yoksa bu kadar kötü ingilizcesi olan adamı göndermezler oraya ya da süpriz bir şekilde bu roportaj olmuştur adam cümle kuramıyor..o yüzden diyorum ki herkes ingilizce bilecek diye de birşey yok, yine de adam görevini yapmış.

Adam eksikliği olur mu, hani ani bir gelişme olur filan tamam da bu kura çekimi belli, teknik direktör ile konuşmak şart, rakiplerden yetkililer ile konuşmak gerekebilir. İşin ciddiyetsizliğini gösteriyor, başka bir şey değil. Bu adam bir de dünya futbolunu filan yorumluyordu yanlış hatırlamıyorsam, dünyadaki gelişmeleri nasıl takip ediyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Bu adam,adam eksikliğinden gitmiştir oraya,izinli falandır yoksa bu kadar kötü ingilizcesi olan adamı göndermezler oraya ya da süpriz bir şekilde bu roportaj olmuştur adam cümle kuramıyor..o yüzden diyorum ki herkes ingilizce bilecek diye de birşey yok, yine de adam görevini yapmış.

Adam eksikliği olur mu, hani ani bir gelişme olur filan tamam da bu kura çekimi belli, teknik direktör ile konuşmak şart, rakiplerden yetkililer ile konuşmak gerekebilir. İşin ciddiyetsizliğini gösteriyor, başka bir şey değil. Bu adam bir de dünya futbolunu filan yorumluyordu yanlış hatırlamıyorsam, dünyadaki gelişmeleri nasıl takip ediyorsa.

Tamam da bu adam kendi mi gitmek istedi..Oraya gidecek adam bellidir , son anda aksilik olmuştur bu gitmiştir vs.
    tamamen tahmini söylüuorum bunları..TRT'de ingilizce bilen adam yok mu?Niye bu adam gitsin..

• Birisi videonun altına yazmış helal olsun, ben de burda tekrarlıyım.
    Muhteşem İngilizcesi olup da dışarda işsiz gezen onlarca arkadaşım var. Bu adamsa kura çekimlerine gidip 2 kelime ingilizcesiyle ne paralar kazanıyor. Yazık Türkiyeme..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu adam ayaklı sözlük gibidir Türk futbolunda. Nasıl da utana sıkıla anlatmaya çalışıyor derdini. Ben utancımdan izleyemedim, spiker de utancından uyuyamıyordur eminim.
    Ama benim utancım TRT ye, aldığımız flash bellekten bile vergi giden bir kurumun yapacağı iş değil ingilizce bilmeyen adamı röpörtaja yollamak. Yazıklar olsun TRT. Spikerin bir suçu yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Bu adam makara malzemesi oldu birilerinin sorumsuzluğu yüzünden. Trt oraya sağlam ingilizcesi olan birini göndermeyip bu adama bu görevi yüklüyorsa ne yapsın zavallı? Cidden üzüldüm adama. Umarım makara, geyik olarak kalır da işine son verilmeye kadar gitmez bu.

+1

zaten böyle videolar bana bir türlü komik gelmiyor aksine de niro abi gibi düşünüp üzülürüm burda gülüp eğlenen kişiler bu mesajı okuyup fikirleri birazda olsa değişir umarım
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=643603621

Hoş sohbeti var ama dileyen eklesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Bu adam makara malzemesi oldu birilerinin sorumsuzluğu yüzünden. Trt oraya sağlam ingilizcesi olan birini göndermeyip bu adama bu görevi yüklüyorsa ne yapsın zavallı? Cidden üzüldüm adama. Umarım makara, geyik olarak kalır da işine son verilmeye kadar gitmez bu.

+1

zaten böyle videolar bana bir türlü komik gelmiyor aksine de niro abi gibi düşünüp üzülürüm burda gülüp eğlenen kişiler bu mesajı okuyup fikirleri birazda olsa değişir umarım

Aynen hocam, zerre keyif vermedi şu görüntü.Adamın da mimiklerinden belli oda utana sıkıla konuşuyor

• Bence akıllara zarar olan şey bu videonun oraya koyulmasıdır. Adamın ekmeği burada ve kimsenin onu böyle rezil etmek için videosunu çekip koymasına hakkı yok bence. Eğer şikayetiniz varsa arar kanalı söylersiniz, bence doğrusu böyle olmalı. Yarın öbürgün sizinde işinizde bir hatanızda böyle dalga geçseler zorunuza gitmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Bence akıllara zarar olan şey bu videonun oraya koyulmasıdır. Adamın ekmeği burada ve kimsenin onu böyle rezil etmek için videosunu çekip koymasına hakkı yok bence. Eğer şikayetiniz varsa arar kanalı söylersiniz, bence doğrusu böyle olmalı. Yarın öbürgün sizinde işinizde bir hatanızda böyle dalga geçseler zorunuza gitmez mi?

Suç zaten TRT'de, niye videoyu koymayalım? Ülkenin kanalı ingilizce konuşacak tek adam bulamamış mı? Benim paramla yüzlerce adamı istihdam edecek, yurtdışı turnuvalarda gezecek, keyif yapacak, sonra İngilizce konuşan tek adam bulamayacak Dünya kupası kuralarına gönderecek. Bu işler bu kadar basit mi? En kötü röportaj yapmayın bari. Belliki spiker utanıyor, suç ondan değil onu buraya çıkaranda.

• Videoyu izlerken ben utandım
  • "We have two games against Austria and Kazakhstan" diyememiş abi. Kendisi ayaklı kütüphanedir, futbol konusunda hepimizden bilgilidir ama sanırım işe girerken "ingilizce anlıyorum ama konuşamıyorum." falan demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkar14

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Bence akıllara zarar olan şey bu videonun oraya koyulmasıdır. Adamın ekmeği burada ve kimsenin onu böyle rezil etmek için videosunu çekip koymasına hakkı yok bence. Eğer şikayetiniz varsa arar kanalı söylersiniz, bence doğrusu böyle olmalı. Yarın öbürgün sizinde işinizde bir hatanızda böyle dalga geçseler zorunuza gitmez mi?

Suç zaten TRT'de, niye videoyu koymayalım? Ülkenin kanalı ingilizce konuşacak tek adam bulamamış mı? Benim paramla yüzlerce adamı istihdam edecek, yurtdışı turnuvalarda gezecek, keyif yapacak, sonra İngilizce konuşan tek adam bulamayacak Dünya kupası kuralarına gönderecek. Bu işler bu kadar basit mi? En kötü röportaj yapmayın bari. Belliki spiker utanıyor, suç ondan değil onu buraya çıkaranda.

Tamamda bu video ile spikeri rezil edersin. Kurumun peşine böyle mi düşeceksin? Videoyu izleyenler spikerle dalga geçecek, TRT ile değil.

• İyi de video spikeri rezil etmemek için koyulmaması da saçma olur sonuçta ünlü biriyle röportaj yapıyor bütün kanallar yayınlar, internette bulunur. O zaten bile bile koşmuş brezilyaya, hiddink e. Yada heyecandan kekeledi.
  • Zorunlu bir röportaj olmuş, arkadaş da çok heyecanlı, neyse Hiddink anladı Allah'tan pek bozuntuya vermedi

Şu cümlesine bittim yalnız

" In Turkey, football maybe scandal next month 2 games "
  • her insan hata yapabilir affetmesiini biliceksin dünyanın sonumu yani spiker iyi konuşamıyor diye konu olsunda ne olursa olsun aç donanım habere hesabi sizinki
  • Hata tabiki trt'nin,oraya ing bilen adamı yollayacaksın,fakat burda yok adama yazık yok bilmem ne diyenlerde fakir edebiyatı yapmasınlar..Bu adam bilmem kaç para maaşı olan,tv ekranlarına çıkma mertebesine gelmiş birisi..E be arkadaş hem tv de çalışıyorsun,hem sporun içindesin hiç mi ing öğrenmezsin,çabalamassın ? Hadi onuda geçtim diyelim adam öğrenemedi veya öğrenmedi ya bu adamın çevresinde 1 tane ing bilen yokmu,eşi dostu akrabası yokmu ing bilen ?Şu röpörtajdan önce sorsa bir bilene ,bana şu soruları ing çevirirmisin dese ? Zaten topu topu 2 cümle kurucak onuda ezberler be ya,internete girsen google translate 'e bile yazsan sana çevirir şu basit soruları...Şimdi dahada adamı savunmayın şu çevirme olayını bile düşünücek kapasiten yoksa kimse kusura bakmasın ama o adam kazandığı paranın 1 kuruşunu bile hak etmiyor demektir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.