Şimdi Ara

TRT HD devamlı donuyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm kanalları net ve sorunsuz alabiliyorken TRT HD de süreki donmalar ve mozaiklenmeler oluyor. bazen donmalar 10-15 sn yeyi buluyor dreambox kullanıyorum receiver olarak sizce sorun nedir.

• HD kanalların sinyal sevileri düşüktür ve LNBye yüklenirler.Sinyali kontrol et imakn varsa farklı lnb ile dene
  • arkadaşlar bende trt 3 veya trt hd futbol maçı izlerken duruyor bubu nasıl çözebilirim
  • Kar yağışı varken bendede olmuştu, tamamen sinyalle alakalı bir durum.
  • genelde hava dan dolayı olabilir sürekli oluyorsa ince çanak ayarı yapmak gerekiyordur bunu da anca bir sinyal bulucu cihazla yapabilirsin kısaca uyducu çağırman gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martin_eden -- 26 Ocak 2012; 11:09:12 >
  • arkadaslar canak boyutunu 120 yaparsam nasil olur donmalar gidermi trt hd de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksat için bence 120 liğe gerek yok. 80 lik iyi bir anten iyi bir ayarlam ile ne donma yapar nede kayıp. Aşırı yoğun kar yağışlı durumlarda ise zaten 120 lik antenler bile yeri geliyor havlu atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

arkadaslar canak boyutunu 120 yaparsam nasil olur donmalar gidermi trt hd de

iyi bir ayar yaptırman gerek ama 120 lik çanakla daha sağlam olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin_eden

quote:

Orijinalden alıntı: ridvan1903

arkadaslar canak boyutunu 120 yaparsam nasil olur donmalar gidermi trt hd de

iyi bir ayar yaptırman gerek ama 120 lik çanakla daha sağlam olur...

Çanak büyük olursa rüzgar lı havalarda kesilme az olur diye duydum sizce doğrumu , 90 çanakta sorun olmaması lazımmış ama 120 ile hiç bir kanalda sorun olmaz çekim kuvveti artar diye söylediler
  • merhaba
    bu trt HD ücretli mi? değilse ben izleyemiyorum. izlemem için ne yapmalıyım?
  • Son gunlerde trt kesiklik yapiyor turksatta. Digiturk alicisinda sorun yok eutelsat.
    Ama turksatta trt kesiliyor baska evdede bu sekilde diger kanallar normal sizdede varmi

• Kadyr K kullanıcısına yanıt
    Bende Dsmart var aynı sorunu yaşıyorum TRT HD de sürekli gidiyor görüntü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT HD 4K cıktıktan sonra kapandı
    TRT HD aslında şu and TRT 4K olarak devam ediyor
    Güzek yayınlar vardı
    TRT 4K için tv almayı düşünmüyorum
  • Ben zaten trt 1 ve trt ye bagli kanallar icin diyorum. Kalite orani digerlerine gore dusuk gosteriyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.