Şimdi Ara

TRT %100 Oto Programı Sözde Araç Restorasyonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
12.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım TRT HD'de yayına yeni başlamış bir program. Araç restorasyonu vizyonunu benimsemişler ama araçları restore etmekten çok legal modifiye yapar gibi bir halleri var. Fikir çok iyi ama ben Motor Trend Channel gibi eski klasik araçları birebir oranda revize etmelerini bekliyordum, açıkçası benim için biraz hayal kırıklığı oldu bu program. Özellikle istisnasız her araca atılan mat boya bence kötü duruyor.

Mesela Fiat Punto Evo videosunda aracı baştan aşağı değiştirmek yerine orjinal haline detailing ve ufak bi iki dokunuş yapsalar daha hoş olabilirdi. Bence aracın orjinal hali videodaki halinden daha şık duruyor.

https://www.youtube.com/watch?v=gOI9LHTUG6A

Ama takdir etmek lazım emek var uğraş var sadece mat boya yerine metalik boya tercih edip daha eski model araçlarla uğraşsalar daha hoş bir program olacak gibi.

• Eksik parçaları çıkmacıdan alan tv programı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç benim olsa yapımcıya dava açardım bu hale getirseler.
  • Ya ne çirkin olmuş aracın içi

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Videoda kadının tepkisi de ben eski arabamı istiyorum der gibi zaten Adam jantları güzel olmuş diyor kadın evet farklı özel falan diye geçiştiriyo
  • Distan hadi neyse diyelim. O koltuklarin hali nedir allahasen ya

• Kadın 42 yi programdan sonra almıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence çokta kötü olmadı gayet iyi.
  • İçi çok kötü olmuş. İşçilik değil de model seçimi berbat. Ama bu programda yapılan vasat arabalardan biri olmuş. Diğerleri sokağa çıkacak cinsden değildi.
  • bi başını izledim bi de sona aldım, iğrenç olmuş bence yazık kadına
  • Gecen bir mazda3 u katletmislerdi

• Bence mükemmel oldu araba , zevk meselesi boş yapmayin burda , insanlar kendileri götürüyo arabalarini .

• Hep aynı şeyleri yapıyorlar . Sıktı artık. Plastidip, yan marşpiyel , Jant lastik, döşeme ,

Yani adamın alt takımını onarsalar, orijinal hale getirseler, ne bilim ,bazı modellere ses sistemi taksrlarken bazılarına geri görüş kamerası falan taksalar... Yok arkadaş.

Proje yap, millet acaba bu bölümde ne olacak desin, her bölüm aynı.

• bu aralar sıkıldım bunların bütün programını izledim hep aynı şeyler yapılıyor içlerinden bir e36 yapmışlardı o biraz iyi olmuştu o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "cok guzel oldu , arac sahibinin begenecegini dusunuyorum" demeleri nasil bir ozguvendir anlayamadim hala.

Ozellikle sari 406'yi seye benzettiklerinde rtuk nerede diye dusunmuslugum vardir.

• Karlıkçı halil bir bölümünde müthiş tasarımlar yaptığını söylüyodu. bu adamda özgüven tavan yapmış
  • Bazı detaylar hariç güzel olmuş yine ilk yaptıkları araçlar çok kötüydü yine geliştiler bunlara iyi bir tasarımcı lazım sanayi kafasıyla daha iyisini beklemek hata olur.

• Aldıkları eleştirilerden sonra biraz yontulmuşlar. En sinir adam da şu kaporta işlerini yapan adam. Karlıkçı Halil dedikleri.

Çok da güzel oldu, çok da süper oldu. Taa ilk bölümden beri bildiği başka bir şey yok.

Rastladıkça bakıyordum ancak 20-30 dklık videoyu 1 dk içinde sararak izleyerek. Yoksa tahammül sınırlarını zorluyor.

Adama çizimler bitti mi diye soruyor. Çizim yaptığını zerre kadar düşünmüyorum.

Ayrıca programı sunan bir ara cabrio dedi. Cabrio ne lan?

Sipor jant Sipor lastik :) Şiveli adam iyi adamdır :) Yalnız bu lastikçinin bir de ustası vardı. Sahibi idi sanırım tükanın :) onun da cümleler hep aynı.

Taktığı lastikler genelde çin malı adı sanı duyulmamış, kaçarak uzaklaşılması gereken lastikler. Jant işinden anlamam ancak eminim onlar da çakma çindir.

Egzozcu ustaya hiç bir şey demiyorum, her araca uç kaynatmaktan başka bir şey yaptıklarını görmedim.

Şaka bi tarafa şu iç döşeme işlerini yapan arkadaş daha önce çok güzel işler çıkarttı. Bazen beğenmediğim işleri oluyor ancak dikişi yapan ustası da iyi sanırım.

Mesela eski model VW Golf marka araca ekoseli koltuk kumaşı yapmıştı. Gayet güzel bir seçimdi. Bir onu dikkatli izliyorum.

İlk programlardaki işçilik hataları azaltılmış ama incelense eminim devam ediyordur. O karlıkçı Halil denen ustanın dükkanının yanından geçmem. Allah göstermesin :)

Siz ilk programları bi izleyin de rezillikleri görün. Bir araba nasıl maymun ediliri iyi anlatıp işliyorlardı.

Ah wheeler dealer sizi ne kadar methetsem azdır. Hey gidi Edd, Mike...

Yalnız araç sahibi hanımefendi de kendini modifiye etmiş. İlk programda daha özensizdi. Teslim programına hazırlanıp çıkmış :)

Ekleme: Lastik ve jantları değiştiren arkadaş farklı sanırım. Benim bahsettiğim eleman ilk bölümlerdeydi.

Bu arkadaş en azından yerli malı starmaxx kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi üstyayla -- 6 Ağustos 2015; 1:57:24 >

• Program yeni değil ana konusu bile var orada fikir beyan edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 6 Ağustos 2015; 2:10:03 >
  • O döşeme nedir ya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.