Şimdi Ara

Trt 1 Kara Şimşek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi tekrar verilecek diye bir tanıtım izledim. Hangi gün ve hangi saat bilen var mı?

• Tanıtımı nerede izledin ?!
  • trt 1 'de.. aslında işim vardı o an, göz ucuyla bakabildim. trt1 olması lazım.
  • yok mu saat ve tarih gören ?
  • Çok yakında ama tarih belli değil

Birçok kişinin yıllar önce büyük bir ilgiyle izlediği dizi hangi kanalda yayınlanacak? Ünlü Kara Şimşek dizisinin eski bölümleri çok yakında TRT 1’de yayınlanmaya başlanacak.

Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanan popüler televizyon dizisi, TRT tek kanallıyken ekrana geldi ve 90 bölüm sürdü.

Dizide, kendi kendine hareket edebilebilen, konuşabilen akıllı otomobil Kitt ile sahibi Michael Knight'ın başından geçen olaylar anlatılıyor. TRT 1'deki ilk yayınında Michael Knight'ı Lemi Bilgin, Kitt'i Savaş Tamer, Devon Miles'i ise Ergun Uçucu seslendirmişti.
  • Her pazar günü 17:30 da Tek Rumeli kanalında
  • tek rumeli genel yayın yönetmeni muhammet özen le facebookta görüştüm dizinin 35 bölümünü alabilmişler her pazar günü saat 17:30 yayınlayacağız dedi ama canlı yayın olursa yayınlamıyoruz dedi. eklemek isteyenlere http://www.facebook.com/home.php#!/muhammet.ozon trt 1 de yakında yayına grecek diye duydum. hasatası olanlar şimdiden kayıt cihazlarını hazırlasınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hasan tahsin ve ilk kurşun (mu)!.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mesaj tv de zaten yayınlanıyordu hafta sonları tabi trt de başlaması de ayrı bir hava...ayrıca sadece kara şimşek değil bir cok dönemin kült filmleri var dallas,köle ısoara,güzel ve çirkin, yalan rüzgarı ve daha bir çok,abuk subuk kanallar cıkaracağına böyle bir nostalji kanalı cok yerinde bir olay olurdu ama nerde...
  • tek rumeli kabloluda yok sanırım. Trt uygun saatte yayınlarsa kaydetmeyi düşünüyorum.
  • bende şimdi gördüm tanıtımı :D mükemmel bir haber valla... çocukluğumda izlerdim hep
  • bizim icin nostalji olur..

A takımı da yayınlanırsa tadından yenmez
  • günü belli olsun artık. ?
  • başladı pazar günleri sanırım şimdi ziliyorum 1 bölüm
  • cumartesi günü akşam üstü de yayınlanıyor. dün ilk bölümü vardı. .O yıllarda çocuk olup bu diziye/arabaya hayran olmamak imkansız sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 10 Nisan 2011; 11:25:53 >
  • ....ve evet işte sonunda kara şimşek artık başladığı kanala geri döndü!!!:::
    İlk bölümü 9 nisan cumartesi 17:00 ila 18:30 arası start verdi.
    Sanırım tekrarı ertesi gün sabah saatlerinde...
    bize artk kalan acep hergünmü yoksa haftada 1 mi?
    Bi de her pazar tek rumeli knelında 17:30 diye duydum ama...
    neyse artık rahat rahat izleyebiliriz heralde!
  • İlk yayınlanan bölümleri izledim de çok moktan bir diziymiş be tabii o zamanlar bize müthiş geliyordu şimdi izleyince kanalı değiştirmeniz fazla uzun sürmeyecektir.
  • Eskiden izlemeyen izlemez tabiki.

Gerçekten güzel bir nostalji oldu benim için izledim ilk bölümü güzeldi :)
  • Bende dün izledim, zaten arabaları diziler, filmleri sevmem, Kara Şimşek'i de sevmedim. Asıl Çarli'nin Meleklerini versinler.
  • quote:

KITT, dizideki akıllı otomobil

Kara Şimşek (İngilizce adı: Knight Rider), 1982-1986 yılları arasında ABD'de yayınlanan ve Türkiye dahil Dünya'nın birçok ülkesinde de yayınlanarak popüler olmuş televizyon dizisi. TRT tek kanallıyken ekrana gelen dizi 90 bölüm sürmüştür.

Dizide kendi kendine hareket edebilebilen, konuşabilen akıllı otomobil KITT ile sahibi Michael Knight'ın başından geçen olaylar işlenmektedir. TRT 1'deki ilk yayınında Michael Knight'ı Lemi Bilgin, Kitt'i Savaş Tamer, Devon Miles'i de Ergun Uçucu seslendirmiştir. Kara şimşek TRT 3 ve TRT 4 TV'lerinde ilk sezonu iki kere tekrar etmiş, fakat seslendirmeleri değişmiştir. Dizi Teleon kanalında şifreli olarakta bir süre gösterimde kalmıştır. Dizi, Kanal 34 ve Tek Rumeli TV'de farklı seslendirmelerle yayınlanmaktadır.
    Orijinal seride aracın markası Pontiac Transam'dır. 2008 versiyonunda Mustang Shelby GT500K kullanılmıştır.

17 Şubat 2008'de ABD'nin NBC televizyonunda iki saatlik bir televizyon filmiyle yeniden ekranlara dönen Kara Şimşek dizisi 2008'in Eylül ayında gösterime başladı. Dizide Micheal Knight (David Hasselhoff)'ın yerini oğlu Mike Traceur (Justin Bruening), babası gibi Micheal Knight adıyla dolduruyor. Film eski dizinin devamı niteliğindedir. Bu versiyon ise yeterli izlenme oranını almadığı gerekçesiyle yayından kaldırılmıştır. Dizi yeniden 9.04.2011 tarihinden itibaren ilk trt'de yayınlandığı dönemdeki saatiyle 17:00 TRT-1 de gösterilmeye başlamıştır.seslendirmesi yeniden değişmiştir.

Kara Şimşek 2008 16/04/2011 itibariyle TNT de gösterilmeye başlandı fakat 01.15 gibi geç bir saatte. Yeni versiyonunu izleme şansı bulamadım ancak eski versiyonu benim gibi 25 yaş üstü izleyicilerin çocukluğunun efsanesi olduğunu söyleyebilirim. Yeni versiyonu çok merak ediyorum ama geç saatlere kadar beklemeye gücüm yetmiyor. TNT Türkiye yetkililerine hem böyle güzel diziler yayınladıkları için teşekkür ediyorum hemde daha erken saate almaları için rica ediyorum.

kaynakhttp://www.tnttv.com.tr/forum/index.php?topic=224.0

http://www.tnttv.com.tr/yayinakisi.php?date=2011-04-29

quote:

Trt 1 Kara Şimşek
    KNIGHT RIDER
    Terörist bir grubun silah kaçakçılığı operasyonunu engellemek için Mike ve Zoe balayında bir çift görüntüsünde gizli göreve gider.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_O2KD8yTadk

http://www.imdb.com/title/tt1213404/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZerooNeTwo -- 16 Nisan 2011; 11:15:06 >

• Pazar günleri saat kaçta oluyor acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.