Şimdi Ara

Tropico 3™ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
34.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eren benden medet umma boşuna bende daha önceki serilerini hiç oynamadım sen çözersen oyunu bana da haber ver

@neyseneya
    İspanyolca'nın bir çok ülkede konuşulması dünya dili olduğu anlamına gelmiyor belki ama Türkçenin konuşulduğu alandan fazla ya da herhangi başka bir dilin. Aynı şekilde Portekizce de koskoca Brezilyanın resmi dili. Sonuç olarak oyunlara Türkçe'nin koyulması tamamen diplomatik bir olay. Güçlü isen adın her yerde geçer güçlü değilsen beklersin sana özel birşeyler yapsınlar diye
  • Kapitalisti fabrika ister,komünist'i işçi hakları der.Dindar'ı kilise ister.Asker yanlısı tipler militarist düzen ister.Allah aşkına hangi iktidar bunları hepsini mutlu edebilir ki. :)

Bunlarla uğraşayım derken ekonomi can çekişiyor.Ayrıca bu oyunda ilk tropico'daki lay lay lom neşeli hava yok.Daha karanlık basık bi ortam var sanki.Ama yinede başarılı bir yapım.Haritada zoom in yapınca olup bitenler yaşayan bir şehir olduğu hissini veriyor.Olmuş yani oyun oynanır.Hem che fidel falanda var. :)
  • Ya bazı tesislerden full kar ederken bazılarından hep zarar ediyorum. Özellikle tarım tesisleri aşırı zarar ettiriyor bunun sebebi ne

Tropico 3™
  • Para kazandıramadım adaya gitti, her yıl içeri giriyorum kar nasıl sağlanacak bu oyunda anlamadım.Birde çalışma olanakları sağlayan hangi binalar var,3-5 kişi toplanıyo hemen Job sekmesi sıfıra yakın açıkta geziyo elemanlar.İş olanağı sağlamak lazım ama nasıl
  • eğlenceli bi oyuna benziyor. daha önceden hiç duymadım adını. bi indirip bakalım
  • Sigara fabrikası ve turstler sayesinde fazla zarara girmiyorum ama bunlar boşa para harcıyo gibime geldi benim
  • Demosunu hiç anlayamadım. Eski tropicoları oynamamıştım. Oyunda bazı şeylerin üzerinde çok kontrolünüz varken bazılarının üstünde hiç kontrolünüz yok gibi. Tek iyi tarafı bile orta grafik ayarlarında grafiklerin çok sırıtmaması. Demoya biraz daha şans verip eğer becerebilirsem(Ki stratejilerde pek zorlanmamama rağmen) belki oynarım.
  • Devlet başkanı dediğin böyle olmalı almış tabancasını çatışıyor Hatta devamında yaralandı askeri üsse zor kaçtı

Tropico 3™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Revenge* -- 24 Eylül 2009; 20:57:28 >
  • hmm görüntülere bakılırsa güzel oyuna benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

Ya bazı tesislerden full kar ederken bazılarından hep zarar ediyorum. Özellikle tarım tesisleri aşırı zarar ettiriyor bunun sebebi ne

Tropico 3™

La kırmızı bölgeye yapıyosun belkide ondan oluyo

• Liberty nasıl artıyor hangi binaları ne kadar yapmak lazım biri sölesin,kudurdum pc nin önünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

quote:

Orijinalden alıntı: *Revenge*

Ya bazı tesislerden full kar ederken bazılarından hep zarar ediyorum. Özellikle tarım tesisleri aşırı zarar ettiriyor bunun sebebi ne

Tropico 3™

La kırmızı bölgeye yapıyosun belkide ondan oluyo

Belki de'si fazla.yeşil bölgeye yapmazsan ürünlerden alacağın verim düşer.

Liberty sanırım yönetimle ilgili binaları yapınca artar.

• Sandbox da ayarladığım bir oyunu başarıyla bitirdim ama zevk alamadım.Oyunda birşeyler eksik ama ne olduğunu bulamıyorum.1970 lerden sonra askerin,Us ve Ussr'in sesi kesildi.Önemli olan o tarihlere kadar dayanabilmek heralde gerisi çorap söküğü gibi geldi.Hatta son seçim 203-3 gibi komik bir oy ile bitti

Tropico 3™

Tropico 3™

• GTA tarzı bir oyun muydu bu
  • Yok dostum alakası yok şehir kurup yönetiyosun kısaca...
  • şimdi bu nasıl rts? video dan simcity gibi geldi. rts diye ona diyonuz?
  • Ya yemek işini çözemedim. Deli gibi param var halk %60 mutlu ama her ay 20 civarı kişi açlıktan mefta oluyo ama deli gibi turist falan geliyo. Ekonomi falan gayet güzel yani. 220 kişi varken şimdi 130 kişiye düştüm 1985e geldim böyle giderse açlıktan kırılacak millet. Birde şu petrol rafinerisini kuramadım bir türlü.

Denizin üstünde siyah yerler çıkıyo ama nereye götürsem kuramıyorum bir türlü.
  • Yemek işini farm ile çözeceksin.Çeşitli yerlere farmlar kur çevresi yeşil alan olan ürünleri üret.Petrol işini bende çözemedim gerekte kalmadı zaten.Az kalmış 2000 yılına sık biraz daha dişini
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenulasdurlu

Yok dostum alakası yok şehir kurup yönetiyosun kısaca...

Sims gibi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoshigaki Kisame -- 25 Eylül 2009; 21:59:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimlend

Ya yemek işini çözemedim. Deli gibi param var halk %60 mutlu ama her ay 20 civarı kişi açlıktan mefta oluyo ama deli gibi turist falan geliyo. Ekonomi falan gayet güzel yani. 220 kişi varken şimdi 130 kişiye düştüm 1985e geldim böyle giderse açlıktan kırılacak millet. Birde şu petrol rafinerisini kuramadım bir türlü.

Denizin üstünde siyah yerler çıkıyo ama nereye götürsem kuramıyorum bir türlü.

Valla petrol konusunda ben şöyle yaptım bir çıkarılan yer bi de deniz kenarında rafineri baya para kazandırdılar bana

Tropico 3™

Oyunda o kadar zaman geçirdim; ekonomiyi iyi yaptığımı düşünüyorum ama halkı yeterli seviyede mutlu tutamadım hep protestolar falan oluyordu genelde askeri müdahele yaptım Seçimlerdeki rakiplerime de genelde aynı yöntemi kullanmıştım

Tropico 3™

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.