Şimdi Ara

Tropico 3™ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
232
Cevap
1
Favori
34.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyun çok zevkli gerçekten, çok geliştirdim adayı , artık petrol, silah bile satıyorum

Tropico 3™

Tropico 3™

• Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavayıKoklayanAdam

Yukarı

İyiki uplamışsın konuyu. Senin sayende oyunun ekpaketini gördüm.
  • ya beyler ben bu görevler olayını çözemedim Show almanac basıyorum istatislikler var ama şampiyonada hangi görevleri yapacaz felan onlara nerden bakıcam acil yardım birde başka adaları ele geçirme varmı ?
  • indiriorum bakalım
  • Ben hala oyundan atılıyorum.yükleme ekranı sonu görmeden ''Tropico 3 çalışmayı durdurdu'' diye bir pencere çıkıyor ve oyundan çıkmak zorunda kalıyorum..dediğiniz her şeyi harfi harfine yaptım ama olmadı..lütfen yardım edin :(.
  • Arkadaşlar türkçe yaması Tropico 4 için gelebilir,ancak takıldığınız yer varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychopathic_man -- 28 Ağustos 2011; 1:47:01 >
  • Oyunda hiç bir takılma yok. Ancak oyuna girdiğimde hiçbirşey görünmüyor. Nedeni nedir bir çözümü var mı ??

Tropico 3™

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavolo -- 14 Kasım 2011; 23:14:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk18

her soruna kesin çözüm.
    dx9 bıd bıdı sorunu directx9 sürümünü indirip kurun.

oyundan hata almadan,sizi atmadan,serial sormadan,interneti kapatmadan,tam güncellenmiş bir yama ile oynamak için yapılması gerekenler.

1.oyunu indirin ve kurun zaten bunu yaptınız ki bu hataları alıyorsunuz oyundan atmalar,serial sormalar,interneti kesmeler felan.

2.hiçbirşey indirmeden SADECE OYUN ÇALIŞŞSIN diyenler.ben serialimi girerim her oyuna başladığımda interneti keserim diyenler sadece bu maddeyi uygulasın.
    C:\Program Files\Kalypso\Tropico 3\Packs\DIRS bu dizindeki
    STRUCTUR.HPK to -> STRUCTURES.HPK dosyasını adı değiştir.
    VEGETATI.HPK to -> VEGETATION.HPK dosyasının yein adıyla değiştir.

serial,intterneti kesmeyle ugraşamam bana yamada yap cillop gibi diyorsan 3. madddeye geç.

internet kesip serial soruyorsa bu seriali gir.
    CXDBL-FMDBX-URGAJ-XREA7-XXD4W

3.tüm sorunların çözümü

artık internetinizi kesmeye gerek yok!serial girmeye gerek yok.”critical error” hata patlama oyundan
    çıkma yok.ama lütfen önce ilk 2 maddeyi düzgün gerçekleştirin.

güncelleştirme ve cdsiz serial siz çalıştırma yaması
    Tropico.3.v1.13.Update-SKIDROW u indirin.
    http://hotfile.com/dl/29810246/6564c…IDROW.rar.html

rar ı açın. içine girin.
    hiçbirşey silmeden sr-t3113.rar isimli dosyayıda açın. ne sorarsa evet ve olumlu deyin.
    bulnuduğunuz klasöre “Tropico3Patch109-113_Installer” güncelleştirme kurulumu dosyası ve “SKIDROW” yama ve serialsiz
    çalıştırma klasörü açılacak.

ilk önce Tropico3Patch109-113_Installer i kurun.
    kurulum bittikten sonra “SKIDROW” klasörü içindeki tüm dosyaları kopyalayıp
    C:\Program Files\Kalypso\Tropico 3 adresine veya nereye yükeldiyseniz oraya yapıştırın.

EĞLENMEYE BAKIN.diktatörlüğe sarmayın MK18

Kimse teşekkür etmemiş ben edeyim Alıntı mı?

• humbledan kaptık bitane acaba türkçe yaması var mıdır bulamadım da
  • aynen türkçe yama varmı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.