Şimdi Ara

Trophy Kasma Takıntısı Olup da Kurtulan Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu seversem platin kasarım, sevmezsem sallamam
    Şöyle bir avantajı oluyor, sevdiğim oyunun dikkat etmediğim detaylarını farkediyorum
    Oyunlarda seçici oluyorum zırt pırt oyun alıp cebime masraf yapmıyorum
    Saçma oyunlarla vakit harcamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: soulmedusa

mad max oynadiktan sonra kurtulabilrisin belki

Mad Max platin yaptim. Ondan sonraki oyunlarda "mad max platin yaptiysam bunu her turlu yaparim" dusuncesi olustu

PSN REFERANSLARI: Arslan35356464, Filipe Luis, burkibey, isocan01, Nømad, Legolas77, lateran, elcomandante, arol, pusatt45, Hock Hover, cobainn, abraham48, cevik001981, quanch, boranI1, action_figure, Richie Rich, omer19072, tberkkk, atakandurden, RockStar., mkmdesign, yazar11, mahoonur, dahakathekiller7, syttnc, braVe112, SofiaAuditore, rjx, seffafbonus26, yunuscan86, sahapo, emretasman30, KAKÁ, harunman, Last_jannisery, zombika, woldemort.26, DoDoking, quaresmaa14, selman159, Tenebrio, Cilii, desert eagle 39, murat1407, Th3M4NIMAL, Cngzhn20, Gorkem.IX, 2eu5, lastsith, justings, hagiosmann, brovazZ, okananlar, Unorthodox, erenmemo, stalker7777, Diop., Olivier Giroud, tadanyz, ESvED1453, wrisy, Eray_Bursa, YasinJR10, nimras, MorganBlack, Hernan Cortes, Enes Eyibil, noesisnoeseos, Alimnkl, aytac001, BA8124TR, denizgoren, Estheim, DarkWarrior. MB-DH, Karpuzcu., eru desu, qenosit, jigsaw79, mrbaab, AIR JORDAN, ShaolinTRK, asafs, remzicigim, takingthere27, yunusemre5634, emretasman30, ShaolinTRK, asafs, macar prensi, Megathrone26, tnbmm, Giuliano Terraneo, aposr, nimras, Fifaz, basehunter, Stones, Gorkster
  • Şükür öyle şeylerim yok Xbox oynarken de böyle millet deli gibi kasardı, ps geçtim bunda daha çok delisi var Trophy kasan :D Şeyi sorucam cidden bilmiyorum, Trophy kasınca ne oluyor ele ne geçiyor?
  • sadece çok sevdiğim oyunları kasıyorum.bir bakıma iyi oluyor.hem oyundan bıkıyorsun(tam anlamıyla oynuyorsun)hemde oyunun ömrünü uzatıyor.takıntı oluyorsa o zaman iş eğlenceden çıkıyor ki bence 1. ve en önemli amaç o olmalı.eğer eğlenmiyorsan o zaman sıkıntı var demektir.
    mesele şu arala pop serisine taktım.pop sands of ime platin şimdi warior within dayım.oynarken de şu an trophy kasarken de inanılmaz zevk alıyorum.zaten pop serisi ps2 den beri severek oynadığım ve eğlendiğim seridir.
  • Oyun yapımcılarının ve konsol üretimi yapan sony ve microsoft'unda amacı bu zaten; oyuncuyu daha çok bağımlı yapmak ve konsol başında daha uzun süre gecirmesini sağlamak..fazla takılmamak lazım bencede hatta trophy bildirimini kapamak lazım ama oyun icinde bir anda gelen bildirimi ve bildirim sesini bende seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta okul ve lisenin başlarında kasıyodum 23 platin var ama genelde kolay alınabilirleri ve sevdiğim oyunları kastım bazıları çok sinir bozucu oluyo sonradan sınav dönemi boyunca hiç oyun oynamadım o sırada heralde saçma ve gereksiz olduğunu anladım ha millete artislik yapıyodum arada online da o ayrı

Sana tavsiyem farklı şeylere yönel biraz uzaklaş konsoldan spora falan başlayabilirsin mesela değişik şeyler yap hayata yönel yani asosyal olma

Bir haftadır Tlou verildiğinden beri beynim kupa kas kupa kas diye çalışıyor kendimi tutmaya çalıştıkça mideme vuruyor. En sonunda dayanamadım başladım zordan. Obsesif olduk durduk yere...

• Bende de var bu hastalık ama zevk alıyorum sorun etmiyorum. Bir oyun çıkmadan önce trophy listesine bakıyorum ama her oyunu platin yapacam diye bir takıntım yok, sadece playstation exclusivelerini platinlemeyi zorunlu hissediyorum.

• Eğer alabileceğim kolay kupalar varsa alırım yoksa uğraşmam. Mesela Unchartedlar platin için her zorluk seviyesinde oyunu bitirmeni istiyor. Bu da aynı oyunu 4-5 kere bitirmek demek. Hayatta uğraşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baki8824 -- 7 Ekim 2019; 19:22:40 >

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Eğer alabileceğim kolay kupalar varsa alırım yoksa uğraşmam. Mesela Unchartedlar platin için her zorluk seviyesinde oyunu bitirmeni istiyor. Bu da aynı oyunu 4-5 kere bitirmek demek. Hayatta uğraşamam.
    Eğer direkt olarak Ezici'de başlayabiliyorsan 2 kez bitirmek yeterli oluyor Unchartedlerde

Orijinalden alıntı: Baki8824

abi buralarda misin ? :)@valley4891_sony
    Ayıpsın kardeşim kaçarmı benden

Abi valla siniz zor ben olaam çoktan birakirdim. Ne cekiyonuz b biliyorum. Allah kolaylik versin. Bu arada ben de srtik buralardayim abi . Bende aktif olayim azcik forumda dedim. Ilk salca da sana oldum hakkini helal et :D

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Ayıpsın kardeşim kaçarmı benden

Alıntıları Göster
    Gerçekten kurtulmak mı istiyorsun bu illetten kardeşim

Kaçış yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 7 Ekim 2019; 19:31:24 >

Orijinalden alıntı: Baki8824

Abi valla siniz zor ben olaam çoktan birakirdim. Ne cekiyonuz b biliyorum. Allah kolaylik versin. Bu arada ben de srtik buralardayim abi . Bende aktif olayim azcik forumda dedim. Ilk salca da sana oldum hakkini helal et :D
    Helal olsun kardeşim ne demek

Orijinalden alıntı: Otto_Skorzeny

Gerçekten kurtulmak mı istiyorsun bu illetten kardeşim

Kaçış yok bence.

Alıntıları Göster
    Platinsiz olmuyor abi

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

Platinsiz olmuyor abi

Alıntıları Göster
    Oyunda platin yoksa oynamıyorum bile

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.