Şimdi Ara

Tronixweb.com Hızlı ve Güvenilir Alışveriş (Yeni Nesilde En İyi Adres) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
30
Favori
52.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enpara işi geçmiyor ya, ona üzüldüm işte. Gerçi Ds4 ve kamera stokta yokmuş. Enpara geçen uygun site bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Fifa 14 ve Nba 2K14 sipariş ettim bakalım neler olcak umarım takılmaz gümrüğe notta yazmadım ben ingilizcem iyi olmadığı için ümrük sıkıntısı var diye ama.

Onlar düşük yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Fifa 14 ve Nba 2K14 sipariş ettim bakalım neler olcak umarım takılmaz gümrüğe notta yazmadım ben ingilizcem iyi olmadığı için ümrük sıkıntısı var diye ama.

Onlar düşük yazar.

Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim bide bu adreste Türkçe karekter kullandim bi sıkıntı olur mu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Onlar düşük yazar.

Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim bide bu adreste Türkçe karekter kullandim bi sıkıntı olur mu ?

olmaz.
  • Kargom sorunsuz geldi.Bir aksilik çıkmazsa Cuma namazından sonra ss atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Kargom sorunsuz geldi.Bir aksilik çıkmazsa Cuma namazından sonra ss atarım

Allah kabul etsin. Resimleri sabirsizlikla brkliyorum bi sikinti olmadi dimi gumrukte falan bide takip kodu kac gun icinde yolladilar gece 2 de siparisi verdimde ben. Mail attilar bana ama takip numarasimi fegil mi anlamadim siparis numarasi gibiydi

• quote:

SS isteriz
  • quote:

quote:

Allah kabul etsin. Resimleri sabirsizlikla brkliyorum bi sikinti olmadi dimi gumrukte falan bide takip kodu kac gun icinde yolladilar gece 2 de siparisi verdimde ben. Mail attilar bana ama takip numarasimi fegil mi anlamadim siparis numarasi gibiydi

Ya dostum tronixwebten yıllardır alışveriş yaparım hiç bir sorun ile karşılaşmadım sana kargoya verince takip numrasını mail atacaklar fedex ile geliyor endişe yapmana gerek yok
  • quote:

quote:

Amin,sagolun.kargo takip no yu onlar siparisleri fedex e teslim ettikten sonra fedex senin maline yolluyor.gumrukte hicbir sikinti cikmiyor zaten onlar normal fiyatin altinda bir fiyat yaziyorlar.41 saatte new york tan istanbul a ulasti.yani 2 gunde evine getiriyorlar siparisi.bu arada pcde modemden kaynaklanan bir sorun var o sorunu giderebilirsem ise gidene kadar,koyacagim fotolari

• Arkadaşlar merhabalar. Bende almayı düşünüyorum bu siteden 3 oyun. Kaba bi hesapla kargo dahil 130 tl gibi bir rakama geliyor oyun başına. E burda spotçular kaçtan satacaklarki oyunları bilgisi olan varmı ?
  • Arkadaşlar 2. bölge oyunlarını uygun fiyata nereden alırız?

DLC lerle uyuşmazlık olabilir belki PS3deki gibi.

1. bölge oyuna 2. bölge hesaptan DLC yükleyemiyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

Arkadaşlar merhabalar. Bende almayı düşünüyorum bu siteden 3 oyun. Kaba bi hesapla kargo dahil 130 tl gibi bir rakama geliyor oyun başına. E burda spotçular kaçtan satacaklarki oyunları bilgisi olan varmı ?

165 - 170 den aşağıya satan olmaz. O da en ucuzu o kadar olur. 200 - 210 a kadar yolu var fiyatların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Arkadaşlar merhabalar. Bende almayı düşünüyorum bu siteden 3 oyun. Kaba bi hesapla kargo dahil 130 tl gibi bir rakama geliyor oyun başına. E burda spotçular kaçtan satacaklarki oyunları bilgisi olan varmı ?

165 - 170 den aşağıya satan olmaz. O da en ucuzu o kadar olur. 200 - 210 a kadar yolu var fiyatların.

Garantili 200lerde olurda spot 150 lira civarında olursa açıkcası almayı düşünmüyorum internetten. Konsol yok bende oyunlara heves ettim nedense acele ederek hata mı yapıyorum diye düşünmüştüm hızlı cevabınız için teşekkür ederim

• Dualshock 4 muhteşem olmuş.Elinize alınca anlıyorsunuz direk

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre00

quote:

Garantili 200lerde olurda spot 150 lira civarında olursa açıkcası almayı düşünmüyorum internetten. Konsol yok bende oyunlara heves ettim nedense acele ederek hata mı yapıyorum diye düşünmüştüm hızlı cevabınız için teşekkür ederim

Bu neslin yeni çıkan oyunları bile ( GTA 5, Fifa 14 ) ilk çıktıkları zaman spotta 160 - 170 liraya satıldı. Tabi bilemem ama yeni oyunlar için 150 TL fazla iyimser bir düşünce gibi geldi bana.

• quote:

Dualshock 4 muhteşem olmuş.Elinize alınca anlıyorsunuz direk

Güle güle kullanın ve oynayın :)

• emre00 E kullanıcısına yanıt
    sağolun.hep beraber inşallah.birde bf4 ve konsolu alaydım hayırlısıyla
  • Gule gule kullanin bi soru sorucam psn plus denemek icin kod yada benzeri bsry cikyrmu cikyrsa kac gunluk acaba ? Fifanin kutusunun orada gordumde. Birde iki oyunum yanina birde ds4 alsaydim keske 5 ay taksit firsati vardi banka sayesinde 20 tl fark ediyordu artik bir dahaki 5 ay sonra alirim

• quote:

Dualshock 4 muhteşem olmuş.Elinize alınca anlıyorsunuz direk

Gözün aydın, hayırlı olsun.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.fifa dan 7 günlük psn plus kodu çıktı.ac de yok
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.