Şimdi Ara

Trolleyen oyuncuyu desteğe bildirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir sonuç alır mıyım sizce? Daha pick ekranında trolleyeceğim dedi bende sinirlendim çıktım ss yi desteğe attım bir sonuç çıkar mı?

Gerçekten bıktım böyle tiplerden emeklerimiz boşa gidiyor , ligim bronz hadi feedlese kötü oynasa anlarım bilerek niye böyle bir şey yapıyorsun arkadaşım anlamıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 21 Ekim 2013; 18:38:55 >

• Yazacakları şey şu oyun sonu rapor edin biz ilgileniriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye beni bildirdin abi. aramızda anlaşırdık
  • Bu yaptığın normal bir durum TR'De Tibunal halen çalışmıyor , lakin EU yada NA serverında Tribunala verip vote sistemiyle işlemini hızlandırabilirsin.

Sonuç olarak doğru olanı yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErdalBakkal78

Yazacakları şey şu oyun sonu rapor edin biz ilgileniriz

Aynen oyle. Hic birsey bekleme bende ana baci sovenleri ettim aldigim cevap buydu.

• Duyarlı olduğun için teşekkür edip ilgilenceklerini söyleyip (ilgilenmicekler) bundan sonraki seferlerde oyun içi report sistemini kullanmanı söyleycekler.
  • sonuç alsan haberin olmayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dari varken nautilius picklemenin mantiginedir 2.bi tanka ne gerekvar
    bu arada first pickler op:D+bosuna ugrasmissin adamin ya smurf hesabidir yada zaten gorki bronz kac :D 10tlye daha iyisini alir banlansa bile ki bu 3gunluk ban sebebi bile degil
    +shaco biliyorsa oynamasini naut u mid game e gelmeyi birak rage quit attirir:D

• Daha oyuna girmeden çıktım nasıl report edeceğim derim bende sonra bana ceza verirler
  • yeşil madalya veriyorlar adama galiba,son oyunlarımda yeşil madalyalı adamlar hep reportluk
  • Tribunal sistemi gelse bi çoğundan kurtulursunuz. ama bi kaç sezon geliceğini sanmıyorum .
  • Yapabileceğinin en iyisini yapmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

dari varken nautilius picklemenin mantiginedir 2.bi tanka ne gerekvar
    bu arada first pickler op:D+bosuna ugrasmissin adamin ya smurf hesabidir yada zaten gorki bronz kac :D 10tlye daha iyisini alir banlansa bile ki bu 3gunluk ban sebebi bile degil
    +shaco biliyorsa oynamasini naut u mid game e gelmeyi birak rage quit attirir:D

mesajdaki anlam ve anlatim bütünlüğü OP

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Bu yaptığın normal bir durum TR'De Tibunal halen çalışmıyor , lakin EU yada NA serverında Tribunala verip vote sistemiyle işlemini hızlandırabilirsin.

Sonuç olarak doğru olanı yapmışsın.

tr yetkilileri bunun tam tersini düşünüyor neden bilmiyorum tribunal ile ceza almaları daha uzun sürüyor falan diye açıklama yapıyorlar hatta bunun sağlıklı bir durum olmadıklarını düşünüyorlar. tribunal açsalar keşke.
  • TR sunucusunun support ekibini kime report edicez, asıl soru bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.