Şimdi Ara

Trollere cevap vermeyi bırakın artık!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, yaklaşan secimlerle burayı ne guzel guncel tutup bilgi paylaşıyoruz.

    Fakat , her konunun altına bilinçli olarak bilgisizce, cahilce ve okuyucuyu isyan ettirme odaklı içeriksiz ve itibarsizlaştırmaya çalışma çabasında bazı kişiler kısa kısa mesajlar yazıyor.

    Burası herkesin forumu herkes yazabilir , ama bu tür kullanıcılarla diyologa girip sayfalarca laf anlatmaya çalışmanın bir yararı olmuyor sizde görüyorsunuz. Bende denedim olmadı olmuyor belli ki dinlemek yerine başka amaçlar dogrultusunda yazıyorlar. Çünü egitim almamıs bile olsa sıradan bir insanın bu tepkiler vermeyecegini hepimiz biliyoruz.

    Tartişmanın sinirlenmenin ceza almanın en önemlisi de zaman harcamanın bir yararı yok. Onların istedigini yapmayın cevap vermeyin diyolaga girmeyin.

    Bilgi veren bilgiyle gelen kişilerle tartişmak herkes için faydalı ve ögretici olucaktır.

    Sıklıkla farkettiginiz gibi duzenli aralıkla biri gidip biri geliyor. Yaklasan secim öncesi özellikle yüzdeliklerle ilgili yıldırmaya çalışıyorlar %55 50 45 ...

    Bu ulkede yanlızca akp-chp-mhp partileri yok , lutfen oy kararınızı etkileyecek saçma fikirli mesajlara itibar etmeyiniz direncinizi parti ve siyset gorusunuzu kırmalarına itibar etmeyiniz. Fikrinizi projeler tanıtımları arastırmaları takip edip gorusunuzun zedelenmesini engelleyiniz.

    Emin olun ki biz cevap vermedikçe hepsi dokulecektir.

    Cumlelerimde tavisye vermek istedim yanlıs anlayan vatandaslara forumdaslara affola..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.