Şimdi Ara

TROJANİ TEMİZLEMEK İÇİN PROGRAM ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
17.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazdırmadığın derken , orasını anlamadım ? ,hdd eraser silmez mi içindekileri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

yazdırmadığın derken , orasını anlamadım ? ,hdd eraser silmez mi içindekileri ?

Yani o pc ile diske yazdırmadığın bir windows (iso yu yazdırma anlamında)
  • Sistem önbelleğine yerleşen virüsler bela. Ben ESET kullanıyorum ve önbellek tarama seçeneği var. Diğer antivirüslerde de vardır mutlaka ama ESET'ten memnunum ben. Disk yöneticisini aç. C ve D dışında, 100MB gibi önbellek için ayrılmış ufak bir alan daha olması lazım. Orayı da taratman gerekiyor. Bunu yapmadığın sürece D'ye de format atmak işe yaramayacak, yine bulaşacak.

Kaspersky rescue disk'i indirdim ,fakat bu setup şeklinde değil ,Boot -rescue felan açık dosya şeklinde ,bunu nasıl çalıştırırım ?

İnen dosya .iso uzantılı olmazı lazım?

ŞURADAN* indirdiğiniz programı kurun. Browse deyip indirdiğiniz iso dosyasını seçin. Alttaki kutucuktan da flash'ı seçtikten sonra start'a basın.

İşlem tamamlanınca o flash'tan bilgisayarı boot edin Devamında zaten kaspery'nin arayüzü var oradan tarama yaparsınız..

Edit: Detaylar için buraya*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 29 Ocak 2014; 18:33:36 >

• thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğiniz Disk yöneticisini nerden açacağım o dediğiniz ufak alanıda taratmak için ?
  • Tamamdır cd ye yazıcam ,fakat son sorum şu ,komple biçimlendirmez demi bu program ? yani sadece virüslü dosyaları siliyor bu kaspersky rescue disk ? d yi 0 layacaksa hiç yapmayim ,net bir cevap lazım ona göre şimdi deneyeceğim

Tamamdır cd ye yazıcam ,fakat son sorum şu ,komple biçimlendirmez demi bu program ? yani sadece virüslü dosyaları siliyor bu kaspersky rescue disk ? d yi 0 layacaksa hiç yapmayim ,net bir cevap lazım ona göre şimdi deneyeceğim

Sadece virüslüleri silecek tabiki.

Açıldığında çok daha iyi anlarsınız... Tarayıcısı da var o taratırken internette gezebilirsiniz :)

Hocam bu dediğiniz Disk yöneticisini nerden açacağım o dediğiniz ufak alanıda taratmak için ?

Ben eset kullandığım için eset'ten örnek vereyim:

TROJANİ TEMİZLEMEK İÇİN PROGRAM ÖNERİSİ

• thunderwatcher kullanıcısına yanıt
    Sizin bu kullandığınız lisanslımı yoksa free mi ,ona göre indirip o alanı taratayim rescue bittikten sonra?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sizin bu kullandığınız lisanslımı yoksa free mi ,ona göre indirip o alanı taratayim rescue bittikten sonra?

Farketmez lisanslı ya da free olması.

Keşke hocam 1-2 saat önce bu yorumu atsaydınız,bende rescue ile taramaya başlamadan bunla taratıp ,öyle rescue ilede devam ederdim kesin olurdu o zaman

Rescue bitince Eset kur aynı anda 2 antivirüs kurma tabi

• O kadar uğraşayim durim 15 taneye yakın programlar indirip virüsleri temizleyim , +kaspersky rescue disk lede denememe rağmen halen geçmeyen virüs illeti ,programmış ufak ,sanırım indirdiğim bir programın yanında gözümden kaçmış sızmış ,programı kaldırdım görev yöneticisi konsolu geldi ,yok böyle birşey ya Gece şuan bu saatte bu sonuca ulaştım ,Neyse inş yanılmamışımdır ,birazdan bi format atayim ,artık keyfime bakayim çok çaba harcadım

YORUM ATAN VE YARDIMCI OLAN,OLMAYA ÇALIŞAN TÜM HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Linux kurup deneyin,daha sonra virüs programlarıyla taratırsınız.

Eğer başıma bu tür bir virüs olayı gelirse,ilk deneyeceğim metod budur.

O kadar uğraşayim durim 15 taneye yakın programlar indirip virüsleri temizleyim , +kaspersky rescue disk lede denememe rağmen halen geçmeyen virüs illeti ,programmış ufak ,sanırım indirdiğim bir programın yanında gözümden kaçmış sızmış ,programı kaldırdım görev yöneticisi konsolu geldi ,yok böyle birşey ya Gece şuan bu saatte bu sonuca ulaştım ,Neyse inş yanılmamışımdır ,birazdan bi format atayim ,artık keyfime bakayim çok çaba harcadım

YORUM ATAN VE YARDIMCI OLAN,OLMAYA ÇALIŞAN TÜM HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Geçmiş olsun. Sinirlerinizi sınadınız bu vesileyle

• quote:

Orijinalden alıntı: edwird 1

Hocam bildiğim kadarıyla linux denen sistemler oluyor.Bu sistemler windows ile aynı olmadığı için windows'ta çalışan virüsler,linuxta çalışamıyor.

Hocam kasperysky rescue disk linux üzerinde çalışıyor zaten. Aynı mantık sanırım dediğinizle

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

quote:

Orijinalden alıntı: edwird 1

Hocam bildiğim kadarıyla linux denen sistemler oluyor.Bu sistemler windows ile aynı olmadığı için windows'ta çalışan virüsler,linuxta çalışamıyor.

Hocam kasperysky rescue disk linux üzerinde çalışıyor zaten. Aynı mantık sanırım dediğinizle

Evet öyle olabilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.