Şimdi Ara

tristana skill sıralaması nasıl olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Tristana
    buradan bakıyorum q skili çok iyi as veriyor ve mana sıkıntısıda yok. e verdiğim zaman oyun başı farm yapmakta çok zorlanıyorum(pasifinden dolayı arada farm kaçıyor) siz nasıl bir yol izliyorsunuz?
    http://www.mobafire.com/league-of-legends/tristana-guide
    buradada e vermeyen bulamadım sadece bana mı zor geliyor acaba?

• E-q-w dur sırası. Duruma göre wya 2 verebilirsin. Lanede geriye düştüysen pushlamamak için önce q da fulleyebilirsin ama tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

E-q-w dur sırası. Duruma göre wya 2 verebilirsin. Lanede geriye düştüysen pushlamamak için önce q da fulleyebilirsin ama tavsiye etmem.

hoca peki e verdiğinizde kestiğiniz her minyonla şarapnel etkisiyle diğer minyonların canı azalıyor. karşı bot bunu aleyhimize kullanabilir. aynı zamanda bazen canı az olan 2 minyondan birine vurduğumda diğerine pasif vuruyor ve ölmüyor minyona kalıyor cs bu konuda ne yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

E-q-w dur sırası. Duruma göre wya 2 verebilirsin. Lanede geriye düştüysen pushlamamak için önce q da fulleyebilirsin ama tavsiye etmem.

hoca peki e verdiğinizde kestiğiniz her minyonla şarapnel etkisiyle diğer minyonların canı azalıyor. karşı bot bunu aleyhimize kullanabilir. aynı zamanda bazen canı az olan 2 minyondan birine vurduğumda diğerine pasif vuruyor ve ölmüyor minyona kalıyor cs bu konuda ne yapabilirim.

Botlanede zaten amaç pushlamaktır. Adcler açısından earlyde kulenin vurduğu farmı almak zor olduğu için farm avantajını alırsın.Supportlar açısındanda vision avantajını alırsın. Rakip gidip dragona ward atamaz, lanede çalıları kontrol edemez vs. Yani şikayetci olduğun şey aslında işin doğru olan kısmı.

Geriye düşersen e minionları pushlar bu nedenle fullememek gerekiyo,rakibin freeze yapıp laneden atma şansı olur. Onun dışında e yanındakilerede vurduğu için 5 levele kadar sıkıntı çekiyosun farm kaçıyor biraz ama bunada yapacak birşey yok Ben genelde yan yana minionların canlarını eşitleyip yanındakini e'nin pasifiyle almaya çalışıyorum bir nebze çözüm oluyor.

• e-w-q yapıyorum. e-q-w da olabilir.
  • E-Q-W Tercihimdir.

AP Trist oyna çok opi. O kadar ap trist oynadım 1 kere adc oynamışlığım yok nasıl olduğunu bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

E-Q-W Tercihimdir.

AP Trist oyna çok opi. O kadar ap trist oynadım 1 kere adc oynamışlığım yok nasıl olduğunu bilmiyorum

oynadım gayet zevkli ve tek atıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.