arkadaşlar ben ilk defa araba alacam inşallah,station arabaları çok seviyorum,ailem içinde rahat olacak diye düşünüyorum. temiz birşey bulursam uzun sürede binerim,yani ikinci eli çok önemli değil. RENAULTMEGANE VAGON 1.6 16 V PRİVİLEGE 2005 model bi araba buldum. triptonik vites ve sunroof da var. km side az 60 binlerde. araba temiz duruyor. yalnız aklıma takılan 2 şey var.birincisi otomatik vites durumu; yani çok sorun çıkartıyormu, arıza durumunda masrafı normal vitesten çok mu oluyo ne dersiniz?tavsiye edermisiniz
ikinci olarakta bu panoromik cam tavan sorun çıkartırmı,yani içeri zamanla ses , su alma gibi sıkıntıları olurmu? bu arada araba 23000 civarı fiyat nasıl sizce?
yardımcı olursanız sevinirm,ilk defa arabam olacak ancak bütcem bu kadar zaten,ilgilenenlere şimdiden teşekkürler....
benimde megane station wagon var 1.5 dci 1.6 benzinliyi öneririm ama otomatik vitesi cok fazla yakit tüketir dizel almaya bak benimki sehir icinde 6 litre yakiyo benzinli ve otomatik olursa 11 12 litreden asagi düsmez
selam arkadaşlar. ben megan sahibi değilim ama bende sw almayı düşünüyorum. tiptronik dedikleri şanzımanı ben tavsiye etmem. her markada sorun olduğunu okuyorum internette. bizzat toyota var bende başıma bela. ama sw 2005 için 23000 bana çok geldi. dizelleri bu fiyata satılıyor. görüyorum internette. bende daha üst model öneririm. illa otomatik olcaksa tiptronik önermem. ama tip.tr. lerin yakıtı çok olmuyor. zaten onlara otomatikde denemez. kullanımı düzlerden daha zor otomatik ve düz vites arasında evrimini tamamlayamamış varlıklar denebilir :) heheh
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar...fiyatı çok demişsinizde ben internetten arıyorum hep o fiyatlarda....dizeller daha çok daha pahalı. aracın km ve donanımınıda düşünürsek bu fiyatlarda ilanlar....eğer varsa sizin bulduğunuz aynı değerlerde daha ucuza haber verebilirmisiniz acaba?teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: almost
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar...fiyatı çok demişsinizde ben internetten arıyorum hep o fiyatlarda....dizeller daha çok daha pahalı. aracın km ve donanımınıda düşünürsek bu fiyatlarda ilanlar....eğer varsa sizin bulduğunuz aynı değerlerde daha ucuza haber verebilirmisiniz acaba?teşekkürler...
selam almost, interntte o fiyatlar normal. gözüne birini ikisini kestir. ara sahibini, git gör. pazarlık et, 21-22 veririm de. sert pazarlığa gir. birini ikna edersin diye düşünüyorum. sert pazarlık derken kavga etmeyin tabi :) abicim ilk arabam, çok sevdim senin arabanıda yap bi güzellik hadi nolur gibi şeylerle ikna edebilirsin sahibini :) saygılar..
1.6 2005 model uzerı lpg lı manuel megane statıon alınır mı twıngomu sattım ya scenıc 1.6 manuel bakmaktayım yada megane statıon vagon 2005 model uzerı her ıkısınde de tercıh nedenımdır
MERHANA Ben de bir megane 2 1.5 dci station wagon buldum. Çok temiz. İçi dışı pırıl pırıl. 2005 model. Fiyatı 23750. Sizce sw ler iyi mi. Bu paraya değer mi
ben 2010 yılında 2005 model, 51000 km'de megane 2 otomatik previliage sw aldım ve o günden beri kullanıyorum. şu an 90.000 km 'de. çok memnunum. beklentileriniz önemli. benim aradığım aile arabası idi, bence fiyat performance olarak çok iyi. arabanın temiz olması öneml, motor,yürür gibi... onları kontrol ettirmeyi unutmayın...
Ben de aile arabası olduğu için alıyorum zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme