2021 Model (faz 2) Renault Megane 1.3 tce edc aracıma bugün tesla ekran taktım. 10 bin liraya aldım ve kendim taktım. Monokrom ekranlı tüm megane kullanıcılarının aklından tesla ekran taktırmak geçmiştir. Cihaz seçiminde yararı olur diye ürünle ilgili deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle, eğer eliniz böyle işlere yatkın değilse işini iyi yapan bir ustaya taktırmanızı öneririm. Takması gerçekten çok zor. Aslında zor olan cihazı takmak değil, ön konsolu sökmek. Herhangi bir yere zarar vermeden ön konsolu sökerseniz takması ve konsolu tekrar yerleştirmesi 1 saati geçmiyor. Artılar. - Depolama alanı 64gb. - Ekran çözünürlüğü 768x1024. - Ekran parlaklığı yeterli. - Cihazın üstündeki fiziksel tuşlar ışıklı. Ama dörtlünün tuşu ışıklı değil. Zaten orijinalinde de ışıklı değil. - 3 tane usb girişi var. Ben sadece 1 tanesini aracın kendi usb'sine bağladım. Diğer ikisini hiç takmadım. - Cihazın yanında gelen kameranın ccd olduğu iddia edilmiş. Kamerayı bağlamadığım için test edemedim. Eğer ccd ise süper. - GPS iyi çalışıyor. Eksiler: - Her ne kadar 4gb ram ve 8 çekirdekli olsa da cihaz yavaş. Marketlerdeki 1000 liralık ucuz tabletler kadar yavaş bir cihaz. - Fiziksel tuşlar kötü. Özellikle o büyük 2 encoder (sanayi esnafı trimpot diyor) çok kalitesiz. - Ses kalitesinde eskisine nazaran bir kalite artışı farkedemedim. Eskisi gibi kötü yani. - Mikrofon aracın şoför bölümünün tavanındaki yere bağlanmadığı için karşı tarafa giden sesin kalitesi çok düşüyor. - Büyük encoderlar ters. Normalde bir şeyin seviyesini artırmak için encoderları saat yönünde çevirmeniz gerekir. Orijinalinde de durum böyle. Ama bu cihazda ters. Yani saat yönüne çevirince klimanın fan seviyesi düşüyor. Saat yönünün tersine çevirince artıyor. Aynısı sağdaki büyük hava çıkış yönünü ayarlayan encoder için de geçerli. - Cihazla birlikte offline navigasyon uygulaması gelmiyor. Kullanma kılavuzunda yazan app yükleme uygulamasını açınca da listede navigasyon uygulaması görünmüyor. - Cihaz android geliştiri moduna girmiyor. Ben mobil uygulama geliştiren bir yazılımcıyım. Bu ekranı alırken aklımda cihaza özel uygulama geliştirmek vardı. Ama cihaz geliştirici moduna girmiyor. Tabi yine de uygulama geliştirilebilir. Ama geliştirici modu gibi bir aracın olmaması büyük eksik. - Çok ısınıyor. Yaklaşık 1 saat sonra ekran çok ısındı. - Arayüz kötü. Alttaki klima kontrollerinin olduğu alanın tasarımı gayet güzel. Ama bu alanın üstünde kalan bölümün tasarımı rezalet. Cihazla birlikte 2 tema geliyor. İkisi de çok kötü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanweb -- 19 Kasım 2022; 22:7:50 > |
Megane 4 Forx Tesla Ekran Deneyimi: Gelişmiş Teknoloji, Üstün Sürüş
Renault Megane 4 Forx'un Tesla ekranı, sürüş deneyimini yepyeni bir seviyeye taşıyor. Bu son teknoloji ürünü ekran, sürükleyici bir bilgi-eğlence sistemi ve sezgisel bir kontrol arayüzü sunuyor.
Megane 4 Tesla Ekranı ile Sürüşün Geleceği
Megane 4 Forx'un Tesla ekranı, 9,3 inçlik bir dokunmatik ekrandan oluşuyor ve aracınızın navigasyon, müzik, hava durumu ve diğer önemli bilgileri kontrol etmenizi sağlıyor. Benzersiz kullanıcı arayüzü, net grafikler ve sezgisel menülerle kolay bir kullanım sunuyor.
For X Megane 4 ve Tesla Ekran Uyumu
For X Megane 4 modelleri, Tesla ekranıyla tam uyumludur. Bu, ekranın aracınızın diğer özellikleriyle sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Entegre navigasyon sistemi, trafik güncellemelerini gerçek zamanlı olarak görüntüler ve en iyi rotaları planlamanıza yardımcı olur.
En İyi Tesla Ekran Markası: Güvenilirlik ve Performans
Megane 4 Forx'taki Tesla ekranı, en iyi tesla ekran markalarından biri tarafından üretiliyor. Bu, ekranın üstün güvenilirlik, dayanıklılık ve performans sunduğu anlamına gelir. Geniş görüş açıları ve yüksek çözünürlüğü sayesinde, her açıdan net bir görüntüleme deneyimi sunar.
Tesla Ekran Megane 4 Şifresi: Güvenliğiniz Önemli
Tesla ekranı, aracınızın güvenliğini korumak için bir şifre ile korunmaktadır. Bu şifreyi, ekranı yetkisiz erişime karşı korumak için ayarlayabilirsiniz. Şifrenizi unutmanız durumunda, yetkili bir Renault bayisinden yardım alabilirsiniz.
Megane 4 Tesla Ekran Tavsiyesi: Optimize Edilmiş Sürüş Deneyimi
Megane 4 Forx'unuzun Tesla ekranından en iyi şekilde yararlanmak için şunları yapmanızı tavsiye ederiz:
- Ekranı düzenli olarak temizleyin.
- Ekran parlaklığını günün saatine ve ışık koşullarına göre ayarlayın.
- Ekrana sert nesnelerle dokunmayın veya baskı uygulamayın.
- Navigasyon kullanımını en son güncellemelerle optimize edin.