Şimdi Ara

Trigonometri için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün Behzat hocadan trigonometri dinledim. Temelimin pek müsait olmamasından ötürü maalesef konuyu anlayamadım. Mikail hoca maalesef trigo anlatmadigi için son çare YouTube'a muhtaç kaldık. Arkadaşlar aklımda 3 Kanal var.

1-Rehber matematik
    2-Hocalara geldik
    3-Atölye matematik

Maalesef temelim pek iyi değil bu kanallardan hangisini tavsiye edersiniz ? Ayrıca kaynak olarak yüzde yüz trigonometri fasikulunu kullanmayı düşünüyorum. Hepsi çözümlü olduğu için.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trigonometri için en detaylı anlatan kişinin Behzat hoca olduğu söyleniyordu. Bunu göz önünde bulunduraraktan soruyorum: Kendinizi hiç zorlamayı denediniz mi ?

Kenan kara hocamız da anlattı bu yıl acil fasikülünü ancak kaf ile kıyaslandığında bu fasikülün soru çözümü amacıyla kullanılması daha uygun görüldü az önce yazdığım sebepten dolayı , yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

Kenan hocaya bir bakabilirsin yine de. Forumdakilere göre Atölye matematik kanalı mantığını çok güzel aktarır ancak soru çeşitliliği açısından sınıfta kalıyor. Eyüp B soru üzerinden gidiyor bu ikisini kullanırsan verimli olabilir diye düşünüyorum veya eyüp b yerine acil fasikülü kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmaca.

Trigonometri için en detaylı anlatan kişinin Behzat hoca olduğu söyleniyordu. Bunu göz önünde bulunduraraktan soruyorum: Kendinizi hiç zorlamayı denediniz mi ?

Kenan kara hocamız da anlattı bu yıl acil fasikülünü ancak kaf ile kıyaslandığında bu fasikülün soru çözümü amacıyla kullanılması daha uygun görüldü az önce yazdığım sebepten dolayı , yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

Kenan hocaya bir bakabilirsin yine de. Forumdakilere göre Atölye matematik kanalı mantığını çok güzel aktarır ancak soru çeşitliliği açısından sınıfta kalıyor. Eyüp B soru üzerinden gidiyor bu ikisini kullanırsan verimli olabilir diye düşünüyorum veya eyüp b yerine acil fasikülü kullanabilirsiniz.
    Hocam anlamak için daha da cabalayacagim bakalım olacak mı ? Ben yine de yeni, farklı tavsiyelere açığım. Sağol yazdıkların için.
    Kenan hocayı da düşünüyorum şimdi biraz göz attım fena anlatmıyor gibi

• 48 kişi görmüş bir kişi yazıyor Forum çok çıkarcı olmuş aga

• Başlangıç için Yahya Tan’a bir bak istersen. Geçen sene izledim, temelden alıp detaylı bir şekilde anlatıyordu hatırladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7A62C88E -- 10 Şubat 2020; 17:1:43 >
  • Sinavda yapahildin mi hocam

• kesinlikle ilyas güneş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt kaynak tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bende aynı durumdayım vallahi trigoyu atladım logaritma diziler bitiricem ondan sonra geri dönücem ben geometri kısımlarını anlamamıştım o yüzden geometri çalışmaya başladım n'apıcaz bilmiyorum :( yüzde yüz trigonometri fasikülünü çok önermişlerdi inceleme şansın olursa yazabilir misin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: clayfuun

hocam bende aynı durumdayım vallahi trigoyu atladım logaritma diziler bitiricem ondan sonra geri dönücem ben geometri kısımlarını anlamamıştım o yüzden geometri çalışmaya başladım n'apıcaz bilmiyorum :( yüzde yüz trigonometri fasikülünü çok önermişlerdi inceleme şansın olursa yazabilir misin acaba
    İnceledim fena değil gibi almayı düşünüyorum

• Yukarıdaki bir arkadaşın söylediği gibi Atölye Matematikle güzel bir temel atabilirsin.

• kenan karadan dinle sadece üçgenleri iyi bilmen gerekir seni ileriye taşır .

• Anlayamadığın kısım ilk kısımlardaki sorularsa onlar daha zordu diye hatırlıyorum yani anlama açısından daha zor gelmişti bana. Ama sonrasında isim değiştirmeler vs baya sağlam oturmuştu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.