Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trigonometri 2 Kimden Dinlenir ?

-
-
Mert hoca soru üzerinden tekrar yapıyor dinleyebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eis föylerinden ikinci kez bitirdim ben dün. 7 saat falan sürüyor ama değer
-
Bu isin allahi KAF KEF
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayt Mat = Eyüp B
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kac para aliyorsunuz bu reklam icin? gunumun yaklasik 1 saatini kaf reklami yaparak gecirebilirim. Yemek isini evden hallederim. Sigortasiz da calisirim. Yeter ki nakit akışı sağlansın.
Behzat hocanın kirasını ben veriyorum aslan ne parasından bahsediyorsun adam trigonun hakkini vermis biz de insanlar da yararlansin diye oneriyoruz
Eyüpb tekler
Eyup hocam da tabii ki iyi trigo dersien 30-34 tl vermek istemeyen ayni oranda trigo dinleyebilir ama ciddi anlamda behzat hoca nokta kadar eksik birakmamis konuda
Konuya gusul mu aldirmis yani
Konuyu almis adam eline konunun agzina bi fantezi topu ellerine de kelepce var gerisini sen dusun
Oooooo cok kritik bir dusunce oldu.
Pis ergen nasil hayal dunyalarindadir simdi
Aslında sıfır değilim. Ancak birkaç ayt art arda trigo 2'den kaçınca kendimi sorguladım tam olmadı mı diye. Bir kanaldan belli başlı kısımları tekrar izleyip sarmal veya 345 ten temizlersem sorun kalmaz umarım.
Konuya yorum yazan tüm arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X