Şimdi Ara

Triger kayış değişimi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
1
Favori
121.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugun 2000 model peugeot 306 1.6 benzinli aracımın Debriyaj ve Triger Seti değişimi yaptım parça tutarı 765 lira 250 işçilik ile toplam 1015 liraya değiştirdim orijinal Fransız parçaları ile değişim yaptım bilginize yer bilgisini istiyenler P.M yoluyla yazabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperenkara

bugun 2000 model peugeot 306 1.6 benzinli aracımın Debriyaj ve Triger Seti değişimi yaptım parça tutarı 765 lira 250 işçilik ile toplam 1015 liraya değiştirdim orijinal Fransız parçaları ile değişim yaptım bilginize yer bilgisini istiyenler P.M yoluyla yazabilirim

merhabalar üstadım,
    parçaların orjinal adları neler acaba bende bugün devirdaim, triger seti ve işçilik için 650 tl gibi bir rakama anlaştım tabi özel serviste sanıyorum yan sanayi kullanacaklar oyüzden pekte içim rahat değil açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperenkara

bugun 2000 model peugeot 306 1.6 benzinli aracımın Debriyaj ve Triger Seti değişimi yaptım parça tutarı 765 lira 250 işçilik ile toplam 1015 liraya değiştirdim orijinal Fransız parçaları ile değişim yaptım bilginize yer bilgisini istiyenler P.M yoluyla yazabilirim

merhabalar üstadım,
    parçaların orjinal adları neler acaba bende bugün devirdaim, triger seti ve işçilik için 650 tl gibi bir rakama anlaştım tabi özel serviste sanıyorum yan sanayi kullanacaklar oyüzden pekte içim rahat değil açıkcası
  • sanırım aşağıdaki resim herşeyin yeterli bir cevabı olacaktır. kusura bakmayın 1 yıllık konu hort oldu :)

Triger kayış değişimi
  • 180.000 ve ya 10 yılda 1
  • El Shaarrawy E kullanıcısına yanıt
    Çok uzun süre değil mi?

Zincirli araçlar bile bu sürede değişiyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.