Şimdi Ara

TRIANGLE ( Sadece filmi izleyenler girsin ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
2
Favori
16.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fimin sonlarında denızden atlayanın devamını görduk,yanı gemide o döngü devam edecektır,

Benım anlamadığım bu kadın neden gemıdekılere bağrıp bınmeyın demıyor ?(ölmemelerını sağlayamaya çalışan )

bu tur fılmlerı severım, başka varmı bu tur fılm ?
  • Castiel kullanıcısına yanıt
    İkiz Tepeler, Mulholland Drive, Donnie Darko en bilinen yapımlar...
  • Filmi simdi izledik. Cok fazla hata vardi ama idare eder.

Paralel evren filmi bu konuda bence daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlayamadığım bir nokta var filmde fırtınada denizde kaybolan kadın nerede akıbeti belli değil. Kadın iki sahnede görünüyor kayboluyor gidiyor
  • Cunku filmin sonunda oglu ölüyor ve oglunu bir kez daha gormenin yolu gemiye binip dongu sonucunda kiyiya vurup tekrar evine donmek.

Duz mantik denizdeki kazada ölüyor o kadin. Figuran gibi bir sey :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 7 Nisan 2016; 17:08:48 >
  • İzlemeye başlıyorum şimdi filmi çok korkarsam konu sahibini pm den küfür bombardımanına tutarım
  • benim teorim

Herkes annenin vicdanı baştan yaşatıyor olayı demiş ama bana kalırsa biz sadece çocuğun yaşananları izledik. Yani aslında çocuk o kazada öldüğü için o gün yaşanıp yaşanıp duruyor (daha doğrusu öyle gözüküyor).

Hatırlasanız filmin başında en son annesi çocuğa gelip de neden kızıp tokat atıyor? Çünkü gemisini havuzda bıraktı Bu yüzden çocuk aslında annesinin başına kötü şeyler gelsin istiyor o denizle alakalı, annesi hem ona kötü davranıyor hem de onsuz, en azından zihinsel engelli olmayan bir çocukla olmak istiyor mutlu olmak için. Bunlar yüzden de annenin de psikolojisi bozulmuş durumda zaten, bu gezi bunalımından çıkmasına yardmcı olacaktı, yeni bir ilişki başlatacaktı vs ama bu zihinsel engelli çocuk var ve ona bakmak zorunda. Neyse, anne bunu da yanından ayıramayıp denizde arkadaşlarıyla gezmeye çıkacakken kaza gerçekleşiyor. Çocuk da aslında kendisine dönüp bakacağım diye hem kendisini hem de annesini öldüren o kazayı yapan annesi acaba tek başına gitse ne olur diye düşünüyor. Düşündükçe olanları biz aslında görüyoruz. Hatırlayın anne aslında en başında, tekneye binmeden de olayın farkında ama duraksıyor, neden, çünkü çocuk o sırada bir bahane düşünüyor, bazı şeyler yerine oturmuyor, neden, çünkü çocuk kafasında kurguluyor ve asıl annesi dışındaki şeyleri kurgulamak zorunda değil, diğer anneleri de dahil.

Olaylar yaşanıyor, çocuk her seferinde farkediyor ki annesine hem çok kızgın hem de çok seviyor. Demek ki diyor annemin bir kötü yanı var beni sevmeyen ve benim sevmediğim, asıl kurtulmam gereken o. Gemideki olayları bağlamadan kıyıya çıkmasının sebebi de o, direkt eve getiriyor. Evde ise annesinin o karanlık tarafını öldürüyor, amacı iyi haliyle annesine ulaşmak (burada hayal anneyle gerçeği ayırmak lazım, hayal anne bluzlu, gerçek anne elbiseli). Ama kazadan sonra anısı ve bildiği bir şey olmadığı için de annesinin kötü yanını öldürüp iyi yanıyla gittiği bir seyahat de olsa zihninde devamı olmadığı için kaza yine oluyor ve çocuk yine ölüyor.

Ne düşünürsünüz bilmem ama bana bu mantıklı geldi, yoksa cidden senaryo açıklı fena olmayan bir film mi

• Film vasatın üstüne çıkmayan klasik bir star tv, kanal D gece 2de yayınlanan filmlerden.

Kurgu özgün olabilir, işleniş saçma ve yer yer sıkıcı
  • pelerinli kullanıcısına yanıt

Üstünden çok zaman geçmiş ama filmi izlerken özellikle sonlara doğru saçma gelen çok şey oldu. Özelliklede sonuyla benim için batırmış oldu ta ki sizin yorumu görene kadar. Ama filme böyle bir yorum getirirsek bu sefer en son sahne amaçsız kalıyor. Filmi neresinden tutsam elimde kalıyor ya niye nu kadar beğenilmiş anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.