Şimdi Ara

Trezeguet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda biri habire Trezeguet gelecek gelecek diyor.
    Bu adam alınacaksa hiç transfer yapılmasın daha iyi yahu.
    Trezeguet yerine başka topçu mu yok?
    Almış yaşını gelse buraya kesin yatacak.
    Son dönem sakatlıklardan sonra da istatistikleri çok kötü.
    Kaleyi gördü mü atıyor ama boşa yabancı hakkını dolduran bir oyuncu olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Forumda biri habire Trezeguet gelecek gelecek diyor.
    Bu adam alınacaksa hiç transfer yapılmasın daha iyi yahu.
    Trezeguet yerine başka topçu mu yok?
    Almış yaşını gelse buraya kesin yatacak.
    Son dönem sakatlıklardan sonra da istatistikleri çok kötü.
    Kaleyi gördü mü atıyor ama boşa yabancı hakkını dolduran bir oyuncu olur.

Yok o arkadaş her sene ayrı bi isim söylüyor.Geçen senede gözüne Van der Vaart'ı kestirmişti
  • trezeguet önce düzgünce tükürmeyi öğrensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19941907ekrem

trezeguet önce düzgünce tükürmeyi öğrensin

Herkes Bilica gibi pislik mi ?
  • euro 2000'den sonra almaya çalışsalar bişey demezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

euro 2000'den sonra almaya çalışsalar bişey demezdim.

Fifa 2002'de favori oyuncumdu
    Ama şimdi adım atcak hali yok yahu.
  • Transfer komitesinin başına sizi geçirelim siz yapın transferleri . 77 dogumlu yani 2 yıl çok rahat oynar Eski istatistiklerini yaparken zaten türkiyeye gelmezdi. Adamın kariyerine bir bak almadıgı kupa yok.Ayrıca biri olarakda hitap etmesseniz sevinirim. Gelelim transfere bonservis parası vermeden alınacak. Yıllık 3,5 milyon euro (nihatın aldıgı kadar yani) maliyeti var. Böyle bir oyuncuyu bu maliyetle almamak büyük hata olur. Zaten biz almazsak fb alır büyük ihtimal. Şuan net söyleyebilecegim Quaresma kesin oldu. Hala geçen sene van der vaart diyenler falan var. Geçen sene tüm tvler tabata bjk da diye yazarken ben burda bjk yöneticileri van der vaart la görüşme yapıyor diye yazdım. Daha sonra bu olay basınada yansıdı son dk ya kadar oyuncuyla anlaşılmaya çalışıldı ama adam kabul etmedi. Bjk kulübüde tabatayla anlaştı. Mustafa denizlide son dk ya kadar arayış içindetdik ifadesini kullandı. Yani benim dediklerim saglam bilgidir. trezequet daha bu ülkede hiçbir basın kuruluşunda beşiktaşla adı anılmadı. Eger olursa ilk bende ögrenmiş olacaksınız. Olmazsa da benim için problem degil. Bikaç kişi çıkar konuşur sadece. Sanki her konuşulan oyuncu alınacak diye bir kaide var.

Buarada trezeque transferi olmazsa santrafor transferi dünya kupasından sonraya bırakılacak. Zaten bu sene 2 transferle bitirecez. Bu hafta salı veya çarşamba gelişme olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Transfer komitesinin başına sizi geçirelim siz yapın transferleri . 77 dogumlu yani 2 yıl çok rahat oynar Eski istatistiklerini yaparken zaten türkiyeye gelmezdi. Adamın kariyerine bir bak almadıgı kupa yok.Ayrıca biri olarakda hitap etmesseniz sevinirim. Gelelim transfere bonservis parası vermeden alınacak. Yıllık 3,5 milyon euro (nihatın aldıgı kadar yani) maliyeti var. Böyle bir oyuncuyu bu maliyetle almamak büyük hata olur. Zaten biz almazsak fb alır büyük ihtimal. Şuan net söyleyebilecegim Quaresma kesin oldu. Hala geçen sene van der vaart diyenler falan var. Geçen sene tüm tvler tabata bjk da diye yazarken ben burda bjk yöneticileri van der vaart la görüşme yapıyor diye yazdım. Daha sonra bu olay basınada yansıdı son dk ya kadar oyuncuyla anlaşılmaya çalışıldı ama adam kabul etmedi. Bjk kulübüde tabatayla anlaştı. Mustafa denizlide son dk ya kadar arayış içindetdik ifadesini kullandı. Yani benim dediklerim saglam bilgidir. trezequet daha bu ülkede hiçbir basın kuruluşunda beşiktaşla adı anılmadı. Eger olursa ilk bende ögrenmiş olacaksınız. Olmazsa da benim için problem degil. Bikaç kişi çıkar konuşur sadece. Sanki her konuşulan oyuncu alınacak diye bir kaide var.

Buarada trezeque transferi olmazsa santrafor transferi dünya kupasından sonraya bırakılacak. Zaten bu sene 2 transferle bitirecez. Bu hafta salı veya çarşamba gelişme olabilir.

Gelir ve yatar
    7 milyon verdiğimizle kalırız

• Yatmaz beşiktaşa tecrübesiyle ve golcülügüyle çok faydalı olur. Az önce gönderdigim linke bakarsan villereal (bu tür oyuncularla bu başarıları elde etti) milan river plate talip diyor. Yani bu takımlardamı bişey bilmiyor yatacak adama talip oluyor. Ben anlamakda zorluk çekiyorum Başka takım taraftarları 34 lük sol bekle övünür bizim taraftarımız gelmiş geçmiş en kariyerli yabancıya yatar almayalım der. İlginç gerçektende.
  • RC geldi noldu?
    Yattı.
    Milan'ı zaten biliyoruz.
    Villereal için yabancı sorunu yok.
    Bu adam tam bir aptallık olur.
    Onun yerine bir sürü forvetimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

RC geldi noldu?
    Yattı.
    Milan'ı zaten biliyoruz.
    Villereal için yabancı sorunu yok.
    Bu adam tam bir aptallık olur.
    Onun yerine bir sürü forvetimiz var.

peki kim gelsin ?
  • Adamlarda bobo var , nihat var hala forvet arıyorlar bizde güizaya kalalım vallahi haksızlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

ben birine türkürmesini kaale almamıştım.normal tükürmesinden bahsediyordum.konunun bilicala ne alakası varsa?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

ben birine türkürmesini kaale almamıştım.normal tükürmesinden bahsediyordum.konunun bilicala ne alakası varsa?

Düzgün tükürmeyi marifet olarak algılamışsında onun için söyledim.
  • Bu tür üst düzey oyuncuları getirip türkiye ligi şampiyonluguna oynatırsan tabiki yatar. Hagi niye yatmadı gelir gelmez avrupada kupa amacı koydu.Carlos ilk yıl şampiyonlar liginde baya oynadı.Sonra avrupa bitince sadece türkiye ligi kalınca yattı. Beşiktaş quaresma ve trezeque yi alırsa bu adamlara biz sizi avrupa ligi şampiyonlugu için alıyoruz imajı verilmeli. O zaman bu adamlar yatıyomu yatmıyomu görürüz. Zaten q7 genç bir oyuncu onun yatma durumu zaten olmaz. Trezeque de çok sakatlıklar geçirmesine ragmen tek santrafor oynayacak dünyadaki en iyi oyunculardan biri. Türkiye liginde ve avrupa liginde çok faydalı olur.Bir sürü santraforumuz var diyosun hepsi 2. santrafor. Nihat bobo holosko. Tek santrafor oynayamıyolar. Hedef santraforun yanında iyi oynayacak adamlar.Bence Bobo ve holosko satılırsa hem para kazanırlır hemde kontenjan boşalır. Nobre bir tek tek santrafor oynayabilecek bir oyuncu oda vasat. Maliyeti düşünülürse oda satılabilir.

• Açık konuşmak gerekirse bende son yıllarda begenmiyorum ama adamda kariyer var. Maliyet uygun.Türkiyede etiket önemli. Adamlar hala guizaya iyi santrafor ama bize uymadı diyor niye ispanya ligi gol kralı olmuş diye.Bu adamın kariyerinde yok yok. Dünya kupası avrupa kupası şampiyonlar ligi italya lig ve kupası . Büyük sükse olur. Zaten büyük ihtimal alınmayacak. Santrafor transferi dünya kupasından sonraya bırakıldıgını duydum. Bence alınsa iş yapardı.
  • Ben de onu diyorum çok kötü üstelik yatar
  • Bence Beşiktaş Necatiyi alsın, sağ tarafada kaliteli bir sağ açık alırsa güzel iş yapmış olur.
  • quote:

bu adam arkaasında camorenesi del piero diego gibi pasörler kanatlar varken yanındı amuri,iaqinta gibi defansı dağıtan boşluk yaratan adamlar varken bir performans sergileyemiyor gelip te beşiktaşın sisteminde ileri uçta yalnız akalrak mı birşeyler başarıcak??

tabata,holosko,ekrem,telloyu yabana atma adamı gol kralı yaparlar.

Bu adamı alacağımıza bobo'nun kontratını ömür boyu uzatılım daha iyi.Bir zamanlar bende severdim onu özellikle 2000 finalinde italya'ya attığı golden sonra zirve yapmıştı ama bu 10 sene önceydi.Artık her türlü dibe vurmuş bir futbolcu milli takıma bile çağrılmıyor, bunu görmezden gelmek futbola ihanet olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.