Şimdi Ara

Trendyoldaki ayakkabıların yan sanayii olma olasılığı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta trendyoldan ayakkabı siparişi vermiştim dün elime ulaştı ( Best Clup )

Ayakkabıyı incelediğim kadarıyla sanki biraz kalitesi düşük geldi yada ayakkabı ince olduğu için öyle düşündüm.Normalde orjinal ayakkabıların taban kısmı yapışık olur ve çıkmaz diye biliyorum incelediklerime dayanarak.Ama benimkisinde içindeki tabanlık çıkıyor. Benimle aynı fikrde olan varmı yada daha önce ayakkabı alan birisi daha varmı bana bu konuda yardım edecek ?

Teşekkürler

• Ben converse aldım 8 çift falan hiç bir problem yaşamadım ama diğer markaları bilemiyorum.
  • inşallah bi bana gelmemiştir çakma ayakkabı
  • dün adidas geldi gayet sağlam
  • Ayni sorunu ben de yasadim barbur sanarak ayakkabi aldim ve bildigin cakma dandik bisey geldi.
    Kalitesi cok dusuktu dikisleri yamuk ve tabani ayni dedigin gibi cikiyordu.
    Asil komedi ayakabinin kutusunda zaten. İngilizce ayakkabinin ne kadar orjinal oldugunu anlatmaya calismislar ama tonla yazim hatasi vardi.
    Bir ornek vermek gerekirse cinlilerin yaptigi ingilizce hatalarindan biri olan 'we wants' yazmislar we want yerine . Bazi ayakkabilar kesinlikle sahte zaten barbur un kendi sitesinde bile yoktu o model benim aptalligim almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhanda

Ayni sorunu ben de yasadim barbur sanarak ayakkabi aldim ve bildigin cakma dandik bisey geldi.
    Asil komedi ayakabinin kutusunda zaten. İngilizce ayakkabinin ne kadar orjinal oldugunu anlatmaya calismislar ama tonla yazim hatasi vardi.
    Bir ornek vermek gerekirse cinlilerin yaptigi ingilizce hatalarindan biri olan 'we wants' yazmislar we want yerine . Bazi ayakkabilar kesinlikle sahte zaten barbur un kendi sitesinde bile yoktu o model benim aptalligim almak.

Barbour'lardan bende aldım 4-5 çift. Doğru evet çakma. Hadda tamamen sahte bir ürün. Böyle bir model yok araştırınca öğrendim. Ama 39 liraya çakmada olsa güzel bir ayakkabı benim şikayetim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 20 Eylül 2011; 17:07:39 >

• Ben de ayakkabinin tipinden memnunum ama bagciklari sararmaya basladi ve yakindan bakinca dikis hatalari var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Ayni sorunu ben de yasadim barbur sanarak ayakkabi aldim ve bildigin cakma dandik bisey geldi.

Barbour'lardan bende aldım 4-5 çift. Doğru evet çakma. Hadda tamamen sahte bir ürün. Böyle bir model yok araştırınca öğrendim. Ama 39 liraya çakmada olsa güzel bir ayakkabı benim şikayetim yok.

barbour un ayakkabısını türk bi firma üretiyo gerçek barbourla bi alakası yok

• quote:

Orijinalden alıntı: n0fx

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

barbour un ayakkabısını türk bi firma üretiyo gerçek barbourla bi alakası yok

Evet e-ticaret sitelerini bu konuyla ilgili şikayet ettim ve anlaşma yaptığı üretici ile yaptığı sözleşmeği mail olarak gönderdiler. Sıradan bir ayakkabı fabrikası idi. Nasıl olduda ismi alabildi onu anlamadım bende.

@zuhanda

Evet dikiş hataları var ama bir sezon giyilip atılmalık türden. Uzun ömürlü olduğu söylenemez gerçekten. Çabuk parçalanan cinsden ama benim gibi sabah gelip odasına. Akşam çıkan birisi için ideal.

• Ben aldım cevabımı arkadaslar kol gibi geçirdiler bana adamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.