reklam yapmak yerine gerçekten indirim yapsanız keşke !! |
Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu] (89. sayfa)

-
-
Geçen hafta Migros'tan tanesini 12 liraya aldık ama bu da iyi fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mag13 -- 9 Kasım 2022; 0:14:28 > -
Trendyol güzel bir küfürü hakediyor. 18:00 da güya mega kupon dağıtıyor. giriyorsun ana sayfa değişmiş topla kazan kısmı yok. 10 saniye geçiyor topla kazan kısmı gözüküyor ama kuponlar bitmiş oluyor.
n11 e kızıyorduk hızlı bitiyor diye valla bunlar daha beter. menüleri bile saklıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 saniye içinde bitti. 17.59.56 da bastım 4 sn de açılıyor sayfa girdim topla dedim alamadın dedi. n11 de yine iyi kötü alıyoduk bu kuponu vermiyor bile.
-
Bugün zaten tam 18:00:00'da yayınlamadılar birkaç saniye geç oldu o sırada ben mesela tam 18:00:00'da girdim göremeyince kuponları gir çık yapana kadar bitti. Saçma şeyler.
-
Trendyol mega kuponlara inanan var mı hâlâ 🤔
Trendyol cüzdan avantajlarını kaldırdıktan sonra zaten bitmişti..
Dün 100'lük ve 50'lik almıştım aynı hesaptan ama bugün dediğim gibi yaptılar hocam.
-
Bravo o zaman hocam 👍
Ben aktif bile göremedim hiç, direkt tükenmiş olarak görüyorum..
Onda da 2 saniye mi ne erken yaptılar tesadüf oldu zaten hocam. O yüzden saçma sapan diyorum zaten. 1000'lik de bana göre şehir efsanesi geliyor :D
-
Arkadaşlar bu trendyolda çark mi ne varmış saat 19da mi 20de mi 19da girdim çıkmadı
Ona keza 18de sn.de girdim mega kupon 10tl verdi diğerleri 18 olunca nasıl tükeniyor bunlar 3 5 tane falan mi bitmesi anormal 🙄
Bu sene Kasım ayı çok indirimleri çok zayıf. Geçen yıl bu tarihlerde hepsiburada ve trendyolda tv de çıkan anlık indirimlerle efsane indirimler olmuştu ama bu sene çok sıradan geçiyor. Eylül ekim ayında olan 3-4 günlük indirimlerden bir farkı yok Kasım ayı indirimlerinin geriye bir tek black friday indirimi kaldı, o da böyle zayıf geçerse bu seneyi eli boş indirimsiz kapatırız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elvan 20li kruvasan 70 lira
https://ty.gl/bw88jo39nk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım indirimlerini mel mel bakarak izledi resmen Trendyol. Bir tek alışveriş yapamadan bitti gitti.
Hepsiburada sildi süpürdü, onlarca alışverişim var son iki haftada.
-
Aynen fırsat göremedim bende yüzde 11 çek vardı bazı ürünlerde de birşeye yaramaz o oran. Herkes fiyat artacak diye alışveriş yapıyor zaten hocam neden fazla fazla indirim versinler ki
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X