Şimdi Ara

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.587
Cevap
701
Favori
549.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayakkabıların satıcıları letoon ve trendyol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-11 Kasım paylaş kazan kuponları ne zaman hesaplara yatacaktı, bu konuda bilgisi olan var mı?

• 8.000 liralık bir alışveriş yapacağım. İndirimi olan banka ya da cüzdan kampanyaları var mıdır bildiğiniz?

• Trendyol 10.000 TL lik ütü alacağım. indirimi kupunu vs olan ulaşabilirmi ?

• Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt

lınk atsaydınız daha ıyıydı

anında uçurmuşlar. hem de linksiz...

16448 tl.

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]
    Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]trendyol.com
    Apple iPhone 11 128 GB Siyah Cep Telefonu Aksesuarsız Kutu (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/apple/iphone-11-128-gb-siyah-cep-telefonu-aksesuarsiz-kutu-apple-turkiye-garantili-p-64074797?boutiqueId=61&merchantId=275331

fiyat hatası deyip gondermezler

• hDundar kullanıcısına yanıt
    Satıcı migrosdu anında bitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trendyol uygulamasını güncelledim trendyol cüzdana para yükleme ekranı çıkmıyor sadece hediye çeki ile yükleme çıkıyor cüzdan kaldırıldı mı?

• Uygulamada trendyol cüzdanın yardım - para yükleme kısmında şöyle bir şey yazıyor: "18 Kasım 2022 itibarıyla Cüzdan bakiyenizin yetersiz olması durumunda banka veya Kredi kartınız ile sadece ödeme adımında para yükleyebilirsiniz. Yüklenen tutar anında cüzdan hesabınıza geçer."

İade olduğu zaman da iade artık cüzdana değil direkt para yüklenen karta yapılıyormuş. Cüzdan bitti gibi bir şey olmuş bu durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Uygulamada trendyol cüzdanın yardım - para yükleme kısmında şöyle bir şey yazıyor: "18 Kasım 2022 itibarıyla Cüzdan bakiyenizin yetersiz olması durumunda banka veya Kredi kartınız ile sadece ödeme adımında para yükleyebilirsiniz. Yüklenen tutar anında cüzdan hesabınıza geçer."

İade olduğu zaman da iade artık cüzdana değil direkt para yüklenen karta yapılıyormuş. Cüzdan bitti gibi bir şey olmuş bu durumda.
    Hocam o değişti evet onu biliyorum ama cüzdana para yükleme ekranı hiç çıkmıyor.

• Hocam uygulamanın eski sürümünde para yükleme ekranı var ama yardıma girdiğinizde nasıl para yüklenir kısmına dediğim gibi yazmışlar "18 Kasım 2022 itibarıyla Cüzdan bakiyenizin yetersiz olması durumunda banka veya Kredi kartınız ile sadece ödeme adımında para yükleyebilirsiniz. Yüklenen tutar anında cüzdan hesabınıza geçer."

Bunun anlamı bundan sonra direkt olarak trendyol cüzdan'a para yükleyemeyeceksiniz, ödeme yaparken anlık olarak yükleyip ödeme yapabileceksiniz demek. Olası iade durumunda da cüzdana değil direkt yükleme yaptığınız karta iade gidiyor. Yani cüzdanda para bırakmanın imkanı yok gibi bir şey. Normal ödeme yapmaktan çok da bir farkı kalmamış oluyor bu durumda.

Eski sürümde yükleme ekran duruyor ama çalışıyor mu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Hocam uygulamanın eski sürümünde para yükleme ekranı var ama yardıma girdiğinizde nasıl para yüklenir kısmına dediğim gibi yazmışlar "18 Kasım 2022 itibarıyla Cüzdan bakiyenizin yetersiz olması durumunda banka veya Kredi kartınız ile sadece ödeme adımında para yükleyebilirsiniz. Yüklenen tutar anında cüzdan hesabınıza geçer."

Bunun anlamı bundan sonra direkt olarak trendyol cüzdan'a para yükleyemeyeceksiniz, ödeme yaparken anlık olarak yükleyip ödeme yapabileceksiniz demek. Olası iade durumunda da cüzdana değil direkt yükleme yaptığınız karta iade gidiyor. Yani cüzdanda para bırakmanın imkanı yok gibi bir şey. Normal ödeme yapmaktan çok da bir farkı kalmamış oluyor bu durumda.

Eski sürümde yükleme ekran duruyor ama çalışıyor mu bilmiyorum.
    Hocam 1 TL yüklemeyi dener misiniz yükleyecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 23 Kasım 2022; 20:36:51 >

• 19 kasım'da sorunsuz yükledim. Diğer başlıklarda da bugün yükleme yaptığını söyleyenler olmuş. Eski sürüm uygulamayı bulup yükleme yapabilirsiniz. Ne zamana kadar gider bilmiyorum.

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Bende bir de beta test açık yani herkese gelmemiş olabilir güncelleme ama bu kötü oldu kumbara gibi biriktiriyorduk orada banka kampanyaları ile güzel oluyordu.

• 7.600 tl civarında ses sistemi alacağım. Kullanabileceğim belirli bir kampanya var mı?

• evoo.9 kullanıcısına yanıt
    Maximum kartınız varsa 5000 tl üzeri 500 tl indirim kampanyası var. Ekstreden 500 tl düşüyor.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

aidatsız kullandığım için maalesef bu kampanyadan faydalanamıyorum

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.