Şimdi Ara

Trendyol Uzak Durulmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.014
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son haftalarda siparişleri göndermede ciddi sıkıntılar yaşanıyor özellikle Mng ve Trendyol Express kargolu ürünler 15-20 gün geçmesine rağmen kargolanmıyor veya transfer merkezinde kalıyor gönderilmiyor.

Kara cumada bile böyle bi rezillik yaşanmamıştı

(Bu bölüme açıyorum ki forumda herkes görsün,mağdur olmasın)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Trendyol, HB, GG, N11 vs. vs. kapansın. Hepsi kapansın anasını satayım. AVM lerdeki ve dükkanlardaki fiyatlara mecbur kalalım. Çakal esnafın eline düşelim iyice, amacınız bu galiba?

Markafoni, Limango, 1V1Y gibi sitelere de demediğinizi bırakmadınız, kapanınca göbek attınız ve Trendyol'a mecbur bıraktınız hepimizi. Şimdi de Trendyol kötü kaka öyle mi? Elde bir tek bu var artık sayenizde, siteler bir bir kapanırken göbecikler atıyordunuz ve Trendyol tekel oldu. Üstelik iyi kötü götürüyor bu süreci.

Bence artık siz kapanın, bi salın artık da siz de rahat edin biz de...

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • >> Sıcak Fırsatlar Konu Dışı

Ek olarak 5 Ekim tarihli bir tane siparişim MNG'de teslim edildi olarak gözüküyor. Bana ulaşmadı tabii ki. Ne MNG müşteri hizmetleri, ne de Trendyol kayıt oluşturmaktan başka bir çözüm yolu sunamadı. Bu hafta sonuna kadar süre verdim. Ters ibraz yapacağım mecburen.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yenisin sen tamam

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Rezillik benimde 1 haftayı geçen siparişim var Trendyol express transfer merkezinde kaldı gönderilmiyor.
    Müşteri hizmetlerinin tek bildiği bekleyin demek

• Metro turizmin e-ticaret versiyonu olmuş durumda Trendyol

Trendyol = metro turizm

• Kişisel görüşünüz için keske burayı isgal etmeseniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    n11 uç uç alınır
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adamlar daha ne yapsın utanın diyorum... Trendyol resmen enflasyona ezdirmedi milleti dağıttığı kuponlarla...

• Trendyol, HB, GG, N11 vs. vs. kapansın. Hepsi kapansın anasını satayım. AVM lerdeki ve dükkanlardaki fiyatlara mecbur kalalım. Çakal esnafın eline düşelim iyice, amacınız bu galiba?

Markafoni, Limango, 1V1Y gibi sitelere de demediğinizi bırakmadınız, kapanınca göbek attınız ve Trendyol'a mecbur bıraktınız hepimizi. Şimdi de Trendyol kötü kaka öyle mi? Elde bir tek bu var artık sayenizde, siteler bir bir kapanırken göbecikler atıyordunuz ve Trendyol tekel oldu. Üstelik iyi kötü götürüyor bu süreci.

Bence artık siz kapanın, bi salın artık da siz de rahat edin biz de...

• Dikkat etmediğiniz bir husus var. Trendyol ürünü zamanında gönderiyor ama kargoda takılıyor.

Özellikle mng ve ptt'de bu sorunlar var.

• Fiyat etiketi hatalı ürünleri 10 ar 10 ar hatta 100 er tane alanlar ürünleri alırken iyide şimdi kötü mü oldu.hepinize mustehakk kusura bakmayin

• son 1 ayda 3 adet siparişim oldu 3 üde sıcak fırsattı ama hepsindede tedarik sorunu yaşadım ve ücret iadesini 1 hafta sonra alabildim benimle ilgisi olmayan hatadan dolayı hem paramı meşgul ettiler hemde kuponda yandı bidaha asla kullanmam trendyoldan uzak durun. şuan en memnun kaldığım amazon kargo, tedarik, fiyat olarak.

• Benim siparişlerde gelmeme durumu olmadı hiç. Bir kaç hesaptan onlarca siparişim oldu.

Diğer kargolar hemen gelirken PTT Kargo geç geldi hep.

• amazon'dan 9 ekim'de verdiğim sipariş hala GÖNDERİLMEDİ!

Kargoda beklemiyor GÖNDERİLMEDİ!

• mhmtkyrk kullanıcısına yanıt
    Satıcı kim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı amazon, zaten başka satıcılardan alışveriş yapmıyorum. aldığım üründe kitaptı. bugün teslim edileceği yazıyor bakalım.

• tirrentyolll .... tirrentyolll

ne diysem boş ağam

• Benim bu zamana kadar geciken hiçbir siparişim olmadı hatta en son pazar günü verdiğim siparişler sürat ve aras kargoyla çarşamba ve perşembe günü ulaştı elime. Yalnızca 1 tane trendyol hesabım var adresim ve telefon numaram net ve daha önce yaptığım iadeler de sorunsuz gerçekleşti. Kendi olumsuz deneyimlerinizi bütün firmalar sizden nefret ediyomuş gibi forumların alakasız bölümlerinde paylaşmak da ne biliyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoamIanyway -- 23 Ekim 2020; 8:37:19 >
  • benim için geçerli olmayan başlık

Trendyol Uzak Durulmalı
  • Kadima kullanıcısına yanıt

hocam o ptt kargonun çalışma stilinden oluyor. ben de satıcıyım çeşitli platformlarda. benim çalıştığım pat torbaları 4:15 te kapatıyor bu nedenle saat 4:30da verdiğim kargolar sanki ertesi gün verilmiş gibi işlem görüyor. bir de cumartesileri kapalı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.