Şimdi Ara

Trendyol Uzak Durulmalı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.015
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Önce ki aylarda siparişimlerimde böyle rezillikler problemler yaşamıyordum son zamanlarda ürünleri göndermeyip veya kargo firmalarında kayboluyor.

Muhtemelen çek ile aldığımız için göndermiyorlar rezil ediyorlar böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_infernal

hocam o ptt kargonun çalışma stilinden oluyor. ben de satıcıyım çeşitli platformlarda. benim çalıştığım pat torbaları 4:15 te kapatıyor bu nedenle saat 4:30da verdiğim kargolar sanki ertesi gün verilmiş gibi işlem görüyor. bir de cumartesileri kapalı

Yani sorun Trendyol'da değil PTT kargoda Trendyol Uzak Durulmalı  (bana göre)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargoda diye ürünü günlerce beklediğimiz ürün meğerse kargoya bile verilmemiş durumda oluyormuş tam dolandırıcılık

Trendyol Uzak Durulmalı

• kargo yoğunluklarından dolayı alışveriş yaparken ilk tercihim n11 oluyor, kolay gelsinle çalışıyorlar ve görebileceğiniz en hızlı kargo kesinlikle

• Benim trendyol ile ilgili görüşüm şu şekilde genelde göndermeme geç gönderme pek fazla duymasam da bir sıkıntı olması durumunda satıcının tarafını tutuyor çoğunlukla iade vs konusunda yakın çevremde de çok problem yaşayan görüyorum.

O yüzden pek tercih etmiyorum. Özellikle elektronik ürünlerde amazon, hepsiburada tercih ediyorum.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Kıyafet,ayakkabı gibi ürünler için tercih ediyorum zaten onda bile reziller.
    Keşke amazon kıyafet konusunda geniş seçenekler olsa.

• radko kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.

Ben geçen gördüm daha adam monitör almış 1200 küsür neyse kırık mı gelmiş öyle bir şey. Satıcı iade almamış trendyol da oralı olmamış.

Satıcı ismini vermiyorum trendyol puanı 9 küsür amazon da başarı oranı 55 çok belli oluyor yani taraf oldukları. Ki bu gördüğüm çok şeyden sadece biri.

Hakkını yemeyelim gittigidiyor dan gece yarısı iade aldığımı bilirim.

Teslim süresi 20 günü geçerse yasal olarak iptal edebilirsiniz. Tüketici hakem heyetine başvuru yapıp sonuç alabilirsiniz.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    30 İş günü olduğunu söylüyorlar,mesela amazon bu tarz durumlarda ürün kargoda olsa bile hemen para iadesini yapıyor ürünü geri almadan.

Dediğim gibi trendyol un üstünü çizin.

Direkt olarak kurumsal firma olarak satan firmalar üzerinden alışveriş yapın.

Hepsiburada üzerinden satıcı hepsiburada olsun

Amazon üzerinden satıcı amazon olsun. Kişilerin insafına kalmayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.