Şimdi Ara

📢 Trendyol'un yeni hizmeti Trendyol Plus açıldı. Aylık 75 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
16
Favori
13.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar pllus yapmamız için kullanılabilir bir mail mi olması gerekiyor sahte maillerden açtığımız hesaplar olabilir mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exxen nedir ya çöp. Bari disney+ falan verseydin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR.U kullanıcısına yanıt

evet . email bir şey gitmiyor zaten. uygulama içinde kodları alabiliyorsun.

• YT premium için alınabilir diyordum ama yeni üyelik şartı varmış. Yeni üyeliğe zaten 2 ay premium ücretsiz, ilave 1 aylık üyelik için de değmez.

Amazon Prime dışındaki tüm üyelikler, ihtiyaç halinde geçici olarak alınabilecek şeyler.

• sınrsız kargo yapmamış yememiş diyenler varimiş, şimdi olay şöyle oluyür,
    sınırsız ücretsiz kargo yaptı diyelim bi anlamı kalmıyor, 3-5 tane alışveriş yapıyorsun nasıl olsa sınırsız bugün olmazsa yarın alırım diyorsun,
    oysaki sana 30 günlük 10 hak verdiğinde ödül almış gibi oluyorsun 3-5 tane kullansan kalanı çöpe gidecek diye 10 tane alışverişi zorunlu tamamlıyorsun,
    misal adamın plusla mlasla işi yok 1 tane alışveriş yapacak 50 lira kargo, o da diyor ki sana 25 lira farkla 10 kargo beleş ister misiniz efenim,
    vaay ampüller rgb disko topu gibi yanıp yanıp duru fakirin kafatası içinde,
    böylece ne yapıyor çançinçon, yoldan geçen 1 tane ürün alıp gidecek adama 10 tane daha alışveriş yaptırıyor, yapmadı mı zaten 50 kargoyu aldı 25 i ayrıca cukkalıyor, fazla düşünmeyin manyak olursunuz.
    yeküne vurunca sınırsıza nazaran sınırlı yapınca daha çok satış daha çok sepet daha çok para ediyor,
    işte bunlar hep eticaret hep psikoloji, hep istastistik, siz yormayın fazla yormayın kafanızı böyle şeylere
    AGA piyasa analiz bilgilendirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Aylık 75 tl 12 ay 900 TL öderiz
    Hepsiburada 12 aylık 360 TL

• yanıyor Y kullanıcısına yanıt
    Ip block nasil yaptiniz

• Trendyol da ıvır zıvır, conta, keçe, somun, gibi normalde arayıp bulunmayan şeyleri rahatlıkla ucuza buluyorum her şey var. Şu kargo paketini alıyorum böyle 5-10 liralık şeylerde iyi oluyor.

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    ben çok farklı bir şeyden bahsediyorum,
    ty kafası başka kafa, hb falan değil mevzu.
    hb amazon ve ty taklitçisi konuma düştü,
    amazon gelmeden önce hb premium mu vardı?
    marifet 360 dan yıllık premium satmak değil,
    mevzu aylık 75 den plus satıp hb den daha fazla ciro elde etmek,
    kapiş?

• Atlantisten Gelen Adam kullanıcısına yanıt
    Şurada 100 kişiye hb mi td mi diye sor
    95i hb der

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Şurayı burayı boşver isterse 150 tanesi hb desin, ben başka birşeyden bahsediyorum ty hbyi ciroda ikiye katlamıs durumda, dünyadan trendlerden haberiniz yok ty dinamik sürekli güncel hb arkada nal topluyor yenilik yok, biri yapsın da taklit edelim var. Tynin hangi amaçla 10 tane ücretsiz kargo yaptığını açıklıyorum gelmiş 95 kişi hb der diyorsun akşama kadar deyin desinler sizin fikrinizin önemi yok adamlar milyar dolarlık operasyon yönetiyor en yakın rakibine tur bindirmiş demek ki birşeyler biliyorlar. DH de 95 kişi hb demiş vah vah ne edek nere gidek demezler kendinizi bu kadar önemsemeyin siz sıradan tüketicisiniz bunlar sizi aşan şeyler hadi hep bir ağızdan hep beraber ha bir ki he bee en büyük hee bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 19 Mayıs 2025; 17:16:52 >
  • bireysel ürün alıp başını agritmamak orjinal saticidan faturalı ürün almak isteyen hb dan alir kısaca ben uzun ömürlü içinde başka katkı dandik madde varmi yokmu diye sorgulamak istemeyen sağlığını düşünen hb der

ty ucuza alıp sahte satıcı ve hiç alakası olmayan ürünlerin satıldığı ve dükkanı yok evden satış yapan faturasız ürünlerin bulunduğu site orjinal saticilarda var markalar hariç tabiki avantajı çok az ve çok beklediğiniz teslimat sistemi vs orjinal diyip sahte ürünlerin denetimin ve mh nin hiç ilgilenmedigi bir site

ben 15 yildir bu sistemin içinde olarak kişisel görüşüm ve deneyimlerimden aktardigim bilgidir

siteleri karalamak veya övmek adına bir konu söz konusu olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 19 Mayıs 2025; 17:24:41 >
  • Ty konusuna gelip cansiperane övmüyorum deyip hb övmeye gerek yok. hem ty de, hem hb de vergi levhan olmadan dükkan açamazsın bilginiz yok fikriniz var, hb veya ty kendi satıcısı olduğu ürün değilse risk her zaman her pazar yerinde var, hb de orijinal ürün ty de sahte ürün diye genelleme yapacak elinizde nasıl bir rapor nasıl bir istatistik var acaba, en ufak eleştiride hiç bir ticari kuruluşa taparcasına sahip çıkmayın onlar size sahip çıkmıyor çünkü

• Cebel.tarik kullanıcısına yanıt

aşağıdaki siteden ücretsiz dns alıp modeme tanımladım. ayrıca gereksiz reklamlar vs de filtrelenmiş oldu.

my.nextdns.io
    NextDNS
    https://my.nextdns.io

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 20 Mayıs 2025; 14:13:26 >
  • Alacağım üründe kargo ücreti vardı, ben de 75TL'ye plus paketi aldım.

En azından 3 ay youtube ve diğer bir kaç platformu denerim.

• trendyol pass 10 tane kullanınca bitmişti yenilemek istedim bulamadım. demek 75 tl verdirip plus aldırmaya başlamış ty. Sadece pass alımını kapatmışlar doğru mudur?

• Uzun zamandır youtube premium kullanıyorum. Şimdi kod ile 3 ay aktif edeyim dedim ilk kodu girdim zaten üyesiniz dedi uyeligi iptal ettim 27 mayıs son tarihti. Bu sefer kod kullanılamıyor hatası veriyor daha önce premium hesap olmamasina dikkat edin diyor kampanya şartlarında kullanamiyormuyuz bu kodu deneyen oldu mu bu şekilde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.