Şimdi Ara

⚡⚡⚡ 1-31 Ağustos N11.com Axess Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
6
Favori
4.960
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 – 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında n11.com’dan tek seferde yapacağınız 500 TL - 999,99 TL arasındaki ilk alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri ilk alışverişinize ise 50 TL chip-para hediye.


    Kampanyaya nasıl katılırım?

    Kampanyaya mesajla katılmak için, asıl kart sahibinin ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı cep telefonundan N11 yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekmektedir. SMS gönderimi sonrası “kayıt oldunuz” mesajı gelecektir. Kampanyaya Axess Mobil üzerinden katılmak için harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Kampanyaya axess.com.tr web sitesi üzerinden katılmak için ise harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır. Akbank tarafından “kayıt oldunuz” bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Axess Mobil, axess.com.tr web sitesi üzerinden veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Kampanyaya bir kereden fazla katılabilir miyim? Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir. Kampanya süresince, kampanya koşularının sağlandığı ilk alışveriş ödüllendirilecektir.
    Kampanyadan kazanılan maksimum chip-para tutarı nedir? Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum chip-para tutarı 50 TL’dir.
    Kazandığım chip-paralar kartıma ne zaman yüklenir? Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra aynı gün içinde karta yüklenecektir. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya kapsamındaki en son harcamasını gerçekleştirdiği kartına yüklenecektir.
    Chip-paralarımı ne zamana kadar kullanabilirim? Kazanılan chip-paraların son kullanma tarihi 10 Eylül 2018'dir. Kullanılmayan chip-paralar 11 Eylül 2018 tarihinde geri alınacaktır.
    Kampanyaya hangi kartlar dahil? Axess, Wings, Free, Neo, Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ise puan kampanyasına dahil değildir.
    Kampanyaya tüm işlemler dahil mi? Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanyaya katılmak için üye olmak zorunda mıyım? Chip-para kampanyasından üye olmayan n11.com ziyaretçileri de faydalanabilir.
    Kampanya hangi kategorilerde geçerli? Altın & Gümüş, Simkart ve Hat, Toptan Satış, Uçak Bileti, Toplu satış, Özel satış ve Fırsat kategorileri hariç diğer tüm kategorilerden yapılan alışverişler kampanya kapsamındadır.
    Alışverişimi iade veya iptal edersem ne olur? İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
    Kampanyaya katılım için gönderilen SMS ücreti nedir? Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından 0,65 TL (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir.
    Kampanyaya ticari kart ile katılabilir miyim? Axess Mobil ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir. Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapması gerekmektedir.
    Alışverişimi taksitlendirebilir miyim? Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi on iki ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları için; kuyumla ilgili harcamalarda dört ay, elektronik eşya ve bilgisayar alımlarında altı ay, havayolları, seyahat acenteleri, taşımacılık, konaklama, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda, sağlık ürünü alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde ve vergi ödemelerinde dokuz ay olarak uygulanır. Telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • tüh 100 verseydi buralar yıkılırdı. gg'den sonra n11 derdik :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarı dag bisikletinde puan veriyormu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra aynı gün içinde karta yüklenecektir.

    eskiden anında demiyor muydu tuzak var dikkat

    Bir önceki kampanya:

    Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve 01/07/2018 tarihine kadar Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-paralar 02/07/2018 tarihinde geri alınacaktır.


    Edit:Puanlar aninda yukleniyor tuzak yok :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Ağustos 2018; 15:36:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bu değil de hem 50 puan veriyor, hem de kart 1 ay n11'e ipoteklenmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cumhurfatih

    sarı dag bisikletinde puan veriyormu?
    Verse nolcak ki?

    al sat yaparken edeceğin zarar nerdeyse kafa kafaya gelir.

    100 olmadıktan sonra iş yapmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fr.BJK

    Verse nolcak ki?

    al sat yaparken edeceğin zarar nerdeyse kafa kafaya gelir.

    100 olmadıktan sonra iş yapmaz.


    Alıntıları Göster
    Faizler yuksek malum..sifir faiz ile alcazzz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu puanları gitgide düşürüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ettin kendine axess

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • root16 kullanıcısına yanıt
    Bence burada sorun sadece Axess değil. N11 kupon promosyonları devamlı bir hal aldı. Birisi bitiyor. Farklı bir isimle hemen birkaç aylık başka bir kupon serisi promosyonu başlıyor. Bu kuponlar da eskisi gibi değil zaten. Axess başka sitede olunca 100 chip veriyor. N11 ise diğer bankaların kampanyalarında da puan düşük oluyor. Puan kampanyalarının maliyetlerini banka ve site paylaşıyordur sanırım ve N11 bütçesinin bir kısmını sadece kendi odaklı kupon vb. indirimlere ayırıyor gibi duruyor.

    En azından 75 chip para olmalıydı ki olması gereken (kullanıcıların alıştığı diyelim) 100 chip.
  • 1 ay mı yuhh . n11 çöplüğünde axessin 1 ay ne işi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbankla ile n11 hiç mi anlamıyorlaf acaba. Hiç mi satışları düşmüyor. Niye ısrarla 50 tl veriyorlar. Gittigidiyorda 100tl vermişti. Millet enayi mi niye 50tl ye razı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya kişiye özel mi? Bende axess mobilde görünmüyor böyle bir kampanya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi grubuna bile 75 bonus veriyorsa düşünmeye gerek yok.Ancak normal puan oranları 500/50 750/75 1000 /100 1500/150 olmalı , dolar uctu gitti bunlar yerinde sayıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • grkcm G kullanıcısına yanıt
    1 Ağustos'da başlayacağı için olabilir mi ?
  • Hafta sonlarındaki çeklerle birşeyler olabilir... 50 az olmuş...75 yapınca kızıyorduk onu da arar olduk...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.