Şimdi Ara

Trendyol'da ''Carraro Manifesto 2019 Bisiklet'' En İyi Fiyat 2.668 TL (Son 1 Adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carraro Aydan Çelik Manıfesto Erkek Şehir Bisikleti 18 Vites Hd 28 Jant 2019 Model MANIFESTO 2.668 TL

Trendyol.com
    Carraro Aydan Çelik Manıfesto Erkek Şehir Bisikleti 18 Vites Hd 28 Jant 2019 Model MANIFESTO Carraro | Trendyol
    https://www.trendyol.com/carraro/carraro-aydan-celik-manifesto-erkek-sehir-bisikleti-18-vites-hd-28-jant-2019-model-p-4446901?boutiqueId=318840&merchantId=107010

akakce.com
    Carraro Aydan �elik Manifesto HD 28 Jant 18 Vites �ehir Bisikleti Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/sehir-bisikleti/en-ucuz-carraro-aydan-celik-manifesto-hd-28-jant-18-vites-fiyati,191548755.html

Trendyol'da ''Carraro Manifesto 2019 Bisiklet'' En İyi Fiyat  2.668 TL (Son 1 Adet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alibrk -- 17 Temmuz 2019; 22:20:42 >

• Fiyat güzel gibi ihtiyacı olan alsın :)
  • 44 kadro boylu kalmış. boyunuz 1.60sa ideal. bu arada şehir bisiklet diyip alüminyum maşa takmışlar. sorun olmaz mı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bisikletten anlayan varsa 500-600 liraya değil de neden böyle 2bin liraya bisiklet almalıyız açıkalyabilir mi
  • eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Seleyi yükseltirsin olur biter :)
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    mahalle bakkalından bisiklet kirala. sonra bir bisikletçiye gidip orta halli bir bisikletle deneme turu at. anlarsın farkı. ayrıca ucuz bisikletlerin orası burası eğiliyor en tehlikesi senaryoda kaldırımdan inerken maşası falan kırılıyor. artık o sırada üstündekine ne olur bilemem

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Bisiklet kiraladığımda bu olay başıma gelmişti Anılarım canlandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatına göre bedava bisiklet,keşke 2 ay önce denk gelseydim de alsaydım
  • Çok tereddütte kaldım. İhtiyacım var fakat velesbitcim hakkında şikayetvar da teşhir ürünü gönderiyor vs.. olumsuz yorumlar var. 44 cm kadro olayı da kafamı karıştırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro boyu çok küçükmüş bakmadan almayın.

• Alibrk A kullanıcısına yanıt
    Sele belli bir mesafeden yukarı çıkmaz, boruyu değiştirseniz bile açılardan dolayı inanılmaz bel ağrısı yapar tecrübeyle sabit.

• Bisan ihlastan baskasi yalan bize

• Gene carraro marko 27 vites hd bisikletleri var 2500 lira civarı bunun ne artısı var kaçırdığım bir şey mi var anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

bisikletten anlayan varsa 500-600 liraya değil de neden böyle 2bin liraya bisiklet almalıyız açıkalyabilir mi
    şahin mi passat mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

bisikletten anlayan varsa 500-600 liraya değil de neden böyle 2bin liraya bisiklet almalıyız açıkalyabilir mi
    Şahin mi Passat mı diye örnek vermişler ya aynı onun gibi.
    Tamamen konfor, kalite ve performans. Eğer hobi amaçlı kullanacaksanız 500-600 liraya aldığınız ortadan amortisörlü çelik kadro bisiklet sizi bisiklete binmekten soğutacaktır. Ortadaki amortisör siz her perdal çevirdiğinizde her kadansta gücünüzü emdiğinden çok daha fazla enerji ve efor sarfedersiniz. Bu sizi normalden daha çok yorar. Yokuşlarda gücünüz kalmaz. Eğer arkadaşlarınızla birlikte pedallıyorsanız hep geride kalırsınız. İkide bir zinciriniz atar. Gidondan çevirmeli vitesiniz geçişlerde sürekli ses yapar ve kolay kolay geçmez. kadro boyu standart ve size göre olmadığından küçük gelir dönerken gidon bacaklarınıza çarpar. Kullanılan lastikler kaliteli değildir diğer pahalı bisikletlere göre daha kolay deforme olur daha çok patlak olur. Fren sistemi V frendir, zaten çok da hızlı gidemediğiniz için aslında farketmez ama disk frene göre daha kötü malzeme kullanılmıştır. 2000 - 3000 liralık bisikletlerde ise durum bambaşkadır. Kadroyu kendi bacak boyunuza göre ölçüp bisikleti öyle seçersiniz. Vites geçişleri bir tık ile anında geçer yokuşlarda veya inişlerde bisikletle tek vücud olabilirsiniz. performansınız düşmez. Daha hızlı gidersiniz. bisikleti sürmekten keyif alırsınız. selesi şüphesiz daha rahattır. Üstelik model değiştirmek isterseniz bisikletinizi rahatça satabilirsiniz. Uzun lafın kısası eğer bisiklete binecekseniz 500- 600 liralık çelik kadro ortadan amortisörlü dandik bisiklet almayın. Ben 5 sene önce o hatayı yaptım bisiklet bir süre sonra yetmemeye başladı. Eşimde 2 yıldır decathlonun btwin marka bisikletini sürüyor şuan o bisiklet bile yeterli gelmediği için onun bisikletinide değişeceğiz.

• bisiklet sürmekten zevk almak istiyorsanız. paraya kıyacaksınız. arıza derdiyle uğraşmicaksınız. hafif olacak.

500 liraya aldığın bisikletle anca bir yerden bir yere getirir. zevk almayı bırak soğutur bisikletten. her hafta tamirat parası verirsin
  • full sora set ve 10kg ağırlığındaki bisikletse bu Mükemmel fiyat.
    Reklamı olsun diye 1 tane koymuş çakallar şimdi 3bin küsür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 19 Temmuz 2019; 17:28:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Şahin mi Passat mı diye örnek vermişler ya aynı onun gibi.
    Tamamen konfor, kalite ve performans. Eğer hobi amaçlı kullanacaksanız 500-600 liraya aldığınız ortadan amortisörlü çelik kadro bisiklet sizi bisiklete binmekten soğutacaktır. Ortadaki amortisör siz her perdal çevirdiğinizde her kadansta gücünüzü emdiğinden çok daha fazla enerji ve efor sarfedersiniz. Bu sizi normalden daha çok yorar. Yokuşlarda gücünüz kalmaz. Eğer arkadaşlarınızla birlikte pedallıyorsanız hep geride kalırsınız. İkide bir zinciriniz atar. Gidondan çevirmeli vitesiniz geçişlerde sürekli ses yapar ve kolay kolay geçmez. kadro boyu standart ve size göre olmadığından küçük gelir dönerken gidon bacaklarınıza çarpar. Kullanılan lastikler kaliteli değildir diğer pahalı bisikletlere göre daha kolay deforme olur daha çok patlak olur. Fren sistemi V frendir, zaten çok da hızlı gidemediğiniz için aslında farketmez ama disk frene göre daha kötü malzeme kullanılmıştır. 2000 - 3000 liralık bisikletlerde ise durum bambaşkadır. Kadroyu kendi bacak boyunuza göre ölçüp bisikleti öyle seçersiniz. Vites geçişleri bir tık ile anında geçer yokuşlarda veya inişlerde bisikletle tek vücud olabilirsiniz. performansınız düşmez. Daha hızlı gidersiniz. bisikleti sürmekten keyif alırsınız. selesi şüphesiz daha rahattır. Üstelik model değiştirmek isterseniz bisikletinizi rahatça satabilirsiniz. Uzun lafın kısası eğer bisiklete binecekseniz 500- 600 liralık çelik kadro ortadan amortisörlü dandik bisiklet almayın. Ben 5 sene önce o hatayı yaptım bisiklet bir süre sonra yetmemeye başladı. Eşimde 2 yıldır decathlonun btwin marka bisikletini sürüyor şuan o bisiklet bile yeterli gelmediği için onun bisikletinide değişeceğiz.

Alıntıları Göster
    detaylı cevabın için çok teşekkür ederim hocam.

• Bu kadar para vereceğim bir de pedal çevireceğim, öyle mi?
  • Bisikleti satan firmayı aradım. Bu bisiklet elimizde yok dediler. Trendyolda satışta diyince hemen stoğu kaldırdılar. Yoksa 44cm kadroya bakmayıp alacaktım. Kısmet değilmiş. Artık indirimli carraro 330 yada 225 kovalacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.