Şimdi Ara

Trendyol BÜYÜK EKİM Kampanyası [5-9 Ekim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
10
Favori
21.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5-9 Ekim tarihleri arasında Trendyol BÜYÜK EKİM Kampanyası başlıyor.

İndirimleri(!) burada paylaşabilirsiniz

Trendyol BÜYÜK EKİM Kampanyası [5-9 Ekim]

• Geçtiğimiz günlerde trendyol dan 2 tane şapka aldım.Bir tanesini beğendik diğerinin ön kısmı güzel durmadı iade ettik.İade süresi uzadı derken baktım mail gelmiş iade talebiniz kabul olmadı.Nedeni de şapkalar arka kısmından ayarlanabilir.Ayrıca şapka kullanılamaz halde bu nedenle iade gerçekleşmemiş olup tekrar tarafınıza gönderilecektir yazmışlar.Aradım Trendyol u dediler ki tedarikçi firma böyle böyle bu nedenle ürünü kabul etmiyor yapacak bişey yok.Yahu arkadaşım ben ürünü kullanmadım sadece bir kez taktım baktım büyük geldi ve iade ettim.Ayrıca isterse tam olsun sizene sonuçta kullanmadım 2 gün sonra iade etttim vs. Tamam ürün size geldiğinde bizi arayın bakalım kullanılamıcak durumdamı.
    Trednyol eskiden gerçekten böyle problemler çıkarmıyordu.Eskiden kendileri ürünü firmalardan çekip gonderirlerdi.Artık direkt tedarikçi gönderdiği için (HB,GG,N11 gibi ) bu tarz problemler yaşanabiliyor.
    Bu arada 10 gün oldu hala tarafıma şapkayı gondermediler bakalım ne olacak ?

5 Ekim Edit : Uğraştırdılar ama eğer sende uğraşırsan hakkını alabiliyorsun.Herşeye rağmen teşekkürler Trendyol.Ancak unutmayınki ağlamayana meme yok.
  • 100/50 isterük
  • süper büyük hiper dev bıktık yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cılkı çıktı artık. büyük ekim, efsane eylül, akılalmaz ağustos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator536 -- 28 Eylül 2020; 16:46:25 >
  • Paylas kazan REZ
  • patlat bi paylaş kazan

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paylaş kazan isteriz.
  • Bu da fos çıkacak kasımda iyi kuponlar gelecek bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezerve

• Ne varsa trendyol da var. Kupon ile ihtiyacımız olanı alıyoruz. Diğerleri genelde bize satmak istediği ürünlerde indirim yapıyor.

• Şimdiden yazayım

Ç Ö P.
  • Helal trend cüzdan gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trendyol'un yolu yol mudur, müdür?
  • Kötünün iyisi yine Trendyol. 45 liradan mis gibi Antep fıstık aldım kaç kilo yiyoruz. Kuponlar iş görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 28 Eylül 2020; 13:17:30 >
  • Konserve

• Temmuz ortalarında 4200TL olan TV "indirim gelecek, süper ağustos, mega eylül derken" 4930 TL oldu.

Biz de 4000 TLye alırız belki diye arkasından bakakaldık.

Her kampanyada daha da bindirdiler fiyata.

İki tane duvar süsüne inidirim yapıp Mega, Süper, Ultra, Şahane deyip milleti kandırıyorlar
  • hadi trendyol reiz gaptırasın bizede bi 100 e50 falan,,, 5 yılda hakettik artık,,, hep çek satıcı esnaf arkadaşlara çalışıyorsun

• Çöp yazan çıksın kasıyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paylaş kazan olursa iyi yoksa pek sanmıyorum(bu arada verilen paraları 11.11'e saklayın bence)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.