Bildirim
Rosman 1 Alana 1 Bedava Günleri 4-31 Ağustos Tarihleri Arası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçen gün 8 liraya aldigim ürün 17 lira olmus :D sorsan 1 alana 1 bedava
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlara acayip derecede yükleme yapılmış gibi geldi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Emeğe saygı adam tutmuş resim çekmiş bir sürü. Tesekkur ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Teşekkürler hocam
2.5 liraya gofret alan var mıymış 
_____________________________ -
Vallaha carrefourda 2.00 tl internette bakabilirsin fiyata
450 ml duş jeli 35 TL ülke saha kalktı yakında kendinizi uzayda bulacağız
Evet 2tl ama orada da ikincisi yüzde 50 indirim varmış. Rossman daha ucuza geliyor
Valla diyecek bir şey yok her firma aynı şeyi yapıyor.
_____________________________ -
Bir kaç ay önce Papara kampanyasıyla kendi markasının ürünü olan ayakkabı spreyi vs. almıştım ve yaklaşık 1 buçuk çay önce baktığımda 10 TL'den 15 TL'ye yükseltmişlerdi. Orijinal sitesinde aynı ürün €1,49, Euro'yu aylar öncesinden 10 TL'ye sabitlemişler bile.
Ekleme: Kahve filtresi için; mağaza reyonuna Kahve-çay yazmışlar lakin sitesinde sadece çay filtresinde 1 alana 1 bedava yazıyor, kahve filtrelerinde yok.
Genel olarak; kendi markasının ürünlerinden avantajlı olanlar var ama çoğunlukla %'li indirimleri kaldırıp 1 alana 1 bedava koymuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avanta -- 7 Ağustos 2020; 20:57:4 >_____________________________
DH ATATÜRKÇÜLER BİRLİĞİ - ATATÜRKÇÜ TÜRKİYE
EHONOMİ ÇOH EYİ... -
28 temmuzda tras köpüğü aldim 6.99 fiyatini bildiğim için ona bakayim dedim. 12.99 olmuş bir alana bir bedava da da dahil gözükmüyor üstelik.
www.rossmann.com.tr
ISANA MEN TIRAŞ KÖPÜĞÜ ULTRA SENSITIV-ALOE VERA 300 MLhttps://www.rossmann.com.tr/isana-men-tiras-kopugu-ultra-sensitiv-aloe-vera-300-ml-p-sr16110008
paylaşım yapan arkadaşa faydalanamasakta teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 7 Ağustos 2020; 21:10:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bazi parfumler cok uyguna ...
Sadece bindirim değil. Çoğu şeyin fiyat uçmuş. Markete gidip 200-300 TL harcamadan çıkamıyorum artık. Deterjan, bakım ürünleri VS hep ithal. Fiyatlar normalde de arttı. 2 ay önce 100 lü gıda eldiveni 50 TL idi bugün markette 84 lira. Et fiyatı sordum kasaptan antrikot kilo 115 diyor
400 gramı 5TL olan tobleronun 100 gramı 13.5 TL olmuş. Ümmetim beni affetsin, gandırıldım demekten başka çare yok. _____________________________ -
Eline sağlık zahmet edip foto çekmişsin
sabret eylül ağustostan güzel olacak,ekonomimiz şahlanıyor dedi reyisquote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Sadece bindirim değil. Çoğu şeyin fiyat uçmuş. Markete gidip 200-300 TL harcamadan çıkamıyorum artık. Deterjan, bakım ürünleri VS hep ithal. Fiyatlar normalde de arttı. 2 ay önce 100 lü gıda eldiveni 50 TL idi bugün markette 84 lira. Et fiyatı sordum kasaptan antrikot kilo 115 diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Emeğe saygı
Teşekkürler paylaşım için_____________________________
|
Emeğe saygı adam tutmuş resim çekmiş bir sürü. Tesekkur ederim.
|
|
Geçen gün 8 liraya aldigim ürün 17 lira olmus :D sorsan 1 alana 1 bedava
|
|
400 gramı 5TL olan tobleronun 100 gramı 13.5 TL olmuş. Ümmetim beni affetsin, gandırıldım demekten başka çare yok.
|
|
Fiyatlara acayip derecede yükleme yapılmış gibi geldi.
|
|
450 ml duş jeli 35 TL ülke saha kalktı yakında kendinizi uzayda bulacağız
|
|
|
|
sabret eylül ağustostan güzel olacak,ekonomimiz şahlanıyor dedi reyis
|
|
a101 de alacağım deodarant 10 tl, dün rosman a gittim o deodaranttan alim diye, fiyata bir baktım 20 tl. Bunlar insanı enayi yerine koymaya çok alışmış. Kimse ses çıkartmadığı sürece firmalar böyle yapmaya devam edecek gibi.
|
Benzer içerikler
- burger crush
- oliovilla zeytinyağı yorumları
- bim erkek parfüm
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- atasun cam fiyatları
- kara cuma indirimleri ne zaman
- amazon kasım indirimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Hızlı
iOS
Android