Şimdi Ara

Trendyol BÜYÜK EKİM Kampanyası [5-9 Ekim] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
10
Favori
21.688
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TLnin değer kaybı durmuyor. Elektronik ürünler için çok beklememek lazım. Bir ay sonra ne olacağı belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Ayın 6 sında tamamladığım hesabıma geldi kardeşimin hesabına 7 sinde 50 kişiyi tamamlamıştık ona gelmedi. Mh böyle yazdı. Sırayla veriliyor sanırım 7 sinde veya 8 inde 50 kişiyi tamamlayıp kupon gelen var mı?

Yalan söylüyorlar gecenkinde de böyle diyorlardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Trendyol klasigi.Maalesef gelmedi kupon falan.Yani kampanya yapioruz diorlar beceremiorlar sonrasinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu koleksiyon paylaş kazan cüzdan kuponu ile Steam kodu alabiliyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 9 Ekim 2020; 20:4:43 >
  • kadirt kullanıcısına yanıt

Çol haklısın hocam. Normalde her yıl alacaklarım için 11.11 beklerdim fakat geçen ay ihtiyacım olan ne varsa aldım. Şuanki fiyatlara bakıyorum aldığım fiyatı mumla aratır, üstelik kasım ayına daha 1 ay var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

Arkadaşlar bu koleksiyon paylaş kazan cüzdan kuponu ile Steam kodu alabiliyor muyuz?

hocam denedin mi alınıyor mu oyun kodu

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

dijital ürünlerde cüzdan / kupon geçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: androidmakaleniz

hocam denedin mi alınıyor mu oyun kodu

Alıntıları Göster

Denedim hocam. Alacağım cüzdan kodundan yüksek miktarı da attım cüzdana ama nafile, olmadı. Üstteki arkadaşın dediği gibi steam cüzdan kodlarında geçmiyor.

• arkadaşlar bu andan itibaren sepete ürün atıp şunu mu alsam bunu mu alsam denemesi yapmayın. çek olmayan hesabınızda hazırlayın listeyi tam alacağınız zaman alın 20 dakika içinde iki hesaptan 40/100 lük çeki uçurdular

yani artık silmeye başladılar

• trenyol cüzdandaki paramla alışveriş yaptırmıyor bana,başına gelen var mı,cüzdan bakiyemi kullandırmıyor...

• egridereli kullanıcısına yanıt
    En az sepet tutarı kadar cüzdan bakiyeniz var mı?

• var ama sarıkıza izin vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: piayback

sorun düzeldi arkadaşım sıkıntı yok alışveriş gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 10 Ekim 2020; 0:34:25 >
    Sepette %10 indirimle 99 lira olan ürünü almam için sepet indirimi olmamış halin cüzdanla karşılanmasını istedi. (110 lira) (bu fiyat cüzdanla ödenebilecek şekilde para olacak cüzdanda.)

50 lira çek haricinde cüzdanda 60 lira bulundurdum.(ürünün sepet indirimi olmamış halini "110 lirayı" karşılar şekilde)

110 liradan 50 lira düştü 60 lira oldu.. ürüne ait %10 sepet indirimi bu fiyat üzerinden düştü. 54 lira oldu..

99 liralık ürüne 50 lira indirimle 49 liraya almak yerine 54 liraya almış oldum. Cüzdanda 6 lira fazladan kaldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirt kullanıcısına yanıt

Bu memlekette sadece elektronik değil her ürün icin geçerlidir; uygun buldun mu aldın aldın yoksa 1 ay sonra asla o fiyata bulamazsın. Enflasyon %11 diyorlar ya o aylık enflasyon bence. Bu hızla gidersek evden çıkarken, markete pazara giderken bavulla para taşımak gerekecek.

Sebep olanlara selam ve beddua* ile...

* &#%#¥#:¥ :&-:¥¥#(@?# ...leri

• paylaş kazan kampanyasına katıldım 53 kaydedilmem olmasına rağmen bana 50 tl kupon gelmedi gün boyu asistana bağlanmayı denedim asistana da bağlanamadım 1 tane hesabımla katılmıştım bu trendyol ne yapmaya çalışıyo anlamış değilim adam mı seçiyoTrendyol BÜYÜK EKİM Kampanyası [5-9 Ekim] Trendyol BÜYÜK EKİM Kampanyası [5-9 Ekim] Trendyol BÜYÜK EKİM Kampanyası [5-9 Ekim] 

• Selamlar.

Benim siparişimde uygulanan indirim ve kupon kullanimi su sekilde isledi.

İlk fiyat (ustu cizili fiyat) = 129 TL.
    İkinci fiyat (ustu cizili olmayan) = 116 TL
    İndirimli fiyat = 104.40 TL
    İndirin orani = %10

Simdi burada ilk fiyat ( ustu cizili fiyati) baz alarak trendyola para yukledim.
    Daha sonra islem adımlarında aslinda ikinci fiyati baz aldigini ve islemlerin bu fiyat uzerinden düştüğünü gordum.

116 - 50 = 66 TL.
    66x0.10=6.6 TL indirim.
    66-6.6=59.40 TL toplam.

Duz mantikta 104.40-50= 54.40 odeyecegim derken oncelikle kupon tutarini dusurup sonra yuzdesel indirmi dusurdugu icin 5 TL fazla odemis oldum.

Toplam trendyol bakiyesi: 80 TL
    Tutar dusumu sonrasi: 20.60 TL.
    Kazanilan trendyol parasi:0.99 TL.
    Total bakiye:21.59 TL.

Trendyol BÜYÜK EKİM Kampanyası [5-9 Ekim]

• Arkadaşlar, 2 hesaptan 1 ine 50 tllik kolleksiyon kuponu yatmamıştı. Chatten yazdim, kolleksiyonumu kaydeden hesaplar arasında bot hesap olduğu gibi saçma sapan şeyler söyledi. Sonrasında sabit hatlarını aradım. Müşteri temsilcisi hesabımı kontrol etti, kuponu hakettiğimi ve ayın 18 ine kadar yatacağını söyledi. Konuda bi fikri olan varmı ? Böyle durumla karşılaşan varsa aramasını öneririm. Birlikten kuvvet doğar. Müşteri temsilcisi ne direk bağlamıyor, herhangi bir menüye tuşlayın sonrasında sipariş no su soracak, no yu iki defa sallamanız sonrasında müşteri temsilcisi ne bağlıyor.

• Kara cuma harici bütün fırsatlar yalan dolan. Kara cumanın gerçek indirim olması da dünyada indirim olmasından dolayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.