Şimdi Ara

Trendyol 50/100 Süper Bayram Kuponları Yüklemiş ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
558
Cevap
19
Favori
47.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alitaro

bu forumda takılıp, bu tarz çek kampanyalarında hala aynı kartla aynı adrese 3ten fazla sipariş veren varsa kendini sorgulasın önce.

dün 9 sipariş verdim , hiç iptal yok.
    Ne saçmalıyorsun bilader?

Erken verdiğim 10 sipariş yolda sonra verdiğim hepsi iptal.. Hepside aynı adres vs..

Olay zamanlama ve satıcını erken işlem yapma olayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Aynı kartla yapılmasıyla hiç bir alakası yok, senin kartının izini/kaydını tutamaz.

Adresin farklı olması da apt. yerine apartman yazmaya bakar, konum belirleyici açılıp binayı işaretlemediğine göre onunla da alakası yok.
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    sırada zaten 50-25 var hocam , keşke dediğiniz gibi olsa ama olay daha farklı boyut aldı . önceden çok yapılırdı tedarik edilemeyen ürün - iptal ama şu anda satıcılar çok dikkatli çok nadir alırsınız müşteri memnuniyeti kuponu. fakat sahte satıcı profili oluşturmak hayali satış yapıp tedarik etmeden iptal edilme gibi şu anda olay farklı boyutlara geçti.

benim de elimde bi sürü hesap var ama bu 100-50 olayında anlık sistem açığı bulundu. %90 şu şekilde oldu diye tahmin ediyorum aynı hesap email adres ve şifre değişikliği yapılarak korsan hesap oluşturuldu. 1 hesabı email değişiklği ile çoğaltarak bize dağıtmış olabilirler. çünkü çek satışta bu kadar hesap açılması ve dağıtılması imkansızdır. bu şekilde yapan satıcılar belli ve ücret iadesi yapmak zorunda olduğunu düşüorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Amacım Trendyol'u savunmak değil pek de sevmem zaten Trendyol'u. O kuponları dağıtmalarının amacı 100 tane hesap açıp kuponlarla alışveriş yapın diye değil, yeni müşterileri kendilerine çekebilmek. O yüzden eski ve alışveriş yapılmış hesaplara kupon gelmez genelde. Çünkü zaten müşterisinizdir. Neden size kupon yüklensin ki? Amaç yeni müşterileri çekmek.

Üyelik açmayı bu kadar kolay yapmasınlar deniyor bu sefer de. Üyelik açmak kolay diye 5000 tane hesap mı açmak gerekiyor?

Olan çek satın alanlara oldu çek tüccarlarına hiç bir şey olmaz.
    Alakası yok kampanya yapıyorsa arkasında duracak trendyol bilmiyorum sanki burada yaptığı kampanyaların satıldığını paylaşıldığı herşeyde haberi var ya baştan göz yummayacak yada kabul edecek böyle mağduriyet olmaz cektiği kart ücretlerini bile aynı şekilde iade etmemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Hahah, böyle komik bir şey de ilk kez duydum. İnsanların mağduriyetini düşünen adam 50/25 çek satıyorum diyor. Peki o 50/25 nasıl elde ediliyor? Firmaların yanlışlıkla uygun fiyata listelediği ürünleri takip edip fırsattan istifade satın alarak. O ürün sonra firmaca iptal ediliyor ve ürünün satıcısı firmaya Trendyol 25TL ceza kesiyor ve müşteriye o 25TL'yi çek olarak yüklüyor. Yani firmanın her alışverişten 25TL zarar etmesini düşünsün vicdanı olan...

Ben de çek satıyorum ve ben dahil birkaç eski üyenin tek bir kere 50/25 "Müşteri Memnuniyeti" çeki sattığını gören olduysa söylesin. İşte aradaki fark.

Alıntıları Göster
    Mesajıda silmiş birde :))

Niye sildin msjı

• quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Aynı kartla yapılmasıyla hiç bir alakası yok, senin kartının izini/kaydını tutamaz.

Adresin farklı olması da apt. yerine apartman yazmaya bakar, konum belirleyici açılıp binayı işaretlemediğine göre onunla da alakası yok.
    Firmalar senin aynı kartla farklı hesaptan alışveriş yaptığını tespit edip hesabını askıya alabilir. GG ve n11 böyle askıya almayı çok sık yapar. Trendyol da o kadar olmasa da yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avcı10 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir mesajı silmedim ben arkadaş duyar kasmaya başlayınca blokladım onun için alıntıladığım mesajlar görüntülenmiyordur. Ayrıca senin ne derdin var bir blok da sen istiyorsun galiba? Biz ne konuşuyoruz siz ne konuşuyonuz belli değil. İki tane eleman gelmiş burda kuponmatik yapmış milleti soyup soğana çevirmiş siz gelmişsiniz ty 25/50 satıyorsun diyorsunuz. Şimdi ben de sizin ne sattığınızın derdine mi düşeyim yani? Hepiniz ak kaşıksınız tebrikler 👏👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı kartla aynı adrese Total 4 sipariş verdim hepsi kargolandi 1 tanesi teslim edildi onunla alakalı olduğunu sanmıyorum.3 mail ....@fakemail.com seklindeydi.

Trendyol bir anda kargolanmamis tüm siparişleri iptal etti o andan önce kargolananlae kendi hesabına tanimlananlar devam ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2dk. önce dedim ve evet şimdi 50-25 hesaplarda banlanıor , trendyol sıkı yönetim ilan etti sanırım

• Savcılık mahkeme derken orada sormayacaklar mı "kendi hesabın varken neden başka hesap satın aldın" diye..
    Bu tarz işler iki tarafa da zarar verir.

Anladığım kadarıyla çoklu alış, aynı adres derken tek siparişler de iptal edilmeye başlanmış . Yani Trendyol bu kuponu yakaladı mı hesabı kilitliyor. Artık satıcının inisiyatifinde geri ödeme yapıp yapmaması.

• Yeşil noktalı Twitter hesaplarına döner mi düşünüyordum. Tam olarak aynısı oldu.
    Kupon varsa yeşil noktali hesap oldu iyi mi

• dün akşam kontrol ettiğimde 50 liralik kupon vardı sabah kullanırım dedim şimdi baktım kupon filan uçmuş gitmiş.
  • Babatehlikeli kullanıcısına yanıt
    Satış sözleşmelerinde, kurallarda bu gibi durumlar belirtiliyor zaten genelde. XXX firması kötüye kullanım, çoklu hesap gibi şeyleri tespit ettiğinde siparişi iptal etme, hesabı kapatma gibi haklara sahiptir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Satış sözleşmelerinde, kurallarda bu gibi durumlar belirtiliyor zaten genelde. XXX firması kötüye kullanım, çoklu hesap gibi şeyleri tespit ettiğinde siparişi iptal etme, hesabı kapatma gibi haklara sahiptir diye.
    Diyebilir ama bunu açıkca kanıtlaması gerekir ben forumdan 10 kişiye onların hesaplarıyla ve kartımla alışveriş yapabilirim adresimi de yazabilirim ve elden onlara teslim edebilirim bu mümkün değil mi? O zaman mümkünse bunu ortadan kaldırması gerekir trendyolun bence haksızlık yapıyor kazanılmış haklar geriye gitmez bir hata sorun varsa baştan önlemini almak zorunda tüketici hakem heyetine gitse trendyol kaybeder.
  • 3 siparis gectim. Biri iptal

• adam gibi tcye dayalı üyelik sistemi geliştir o zaman vizyonsuz herifler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ririii

adam gibi tcye dayalı üyelik sistemi geliştir o zaman vizyonsuz herifler
    Katılıyorum trendyolun basiretsizliği arkadaş kimse trendyolu savunmasın kendime 3 siparişim oldu ama iş yerinden 7 arkadaşa da sipariş verdim iptal olanlar var çek yüklemiş tekrar aynı ürünü sipariş veriyorum sepet değişti diyor çek düşmüyor alamıyorum ne olacak şimdi?
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    git ötede ağla .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

peki hocam herkes bildiği gibi yapsın. ben hep farklı kart farklı adres kullanırım. 9 hesabın 9u da temiz. kimseye karışmam. sadece bilgi verdim foruma. isteyen alır isteyen almaz.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.