Şimdi Ara

Trendyol 50/100 Süper Bayram Kuponları Yüklemiş ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
558
Cevap
19
Favori
47.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar yüklenen kuponları kullandirmiyor sistem. Hesap kısta alınmış farklı tarayıcı ve farklı kartlada işlem gerçekleşmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun bir daha da böyle kuponlar vermezler bence. bir devrin sonuna geldik
  • Benim siparisimde iptal edilmis. Kupon kullanarak urun aldirmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hesap hariç diğer 5 hesaptakiler iptal oldu.1 hesaptaki 3 üründen 1 tanesi geliyo onu da iade edecem
  • 5 liradan 4 adet, 8 liradan 3 adet kupon satın aldım, bütün siparişlerim iptal edilmiş, 50 tl güme mi gitti şimdi? vay amksdfghh napcaz şimdi, kuponlarıda kullandrtmıyor, organize bişey yapalım bari
  • emseas kullanıcısına yanıt
    bu arkadaş kral bir arkadaş sana helal olsun hesapaları alırken bile yardımcı oldu sağolsun iade etmek için bu yazıyı yazıyorsa diğer satanlarında bu şekilde işlem yapıp aldıkları paraları hesaplarına iade ederler
  • migrostan aldıklarım hep iptal edilmis bebek bezi aldm farklı yerden o duruyor..sorun trendyoldami yoksa migrosda mİ?
  • korop53 kullanıcısına yanıt
    Paranızı iade isteyin hocam. Onlar para veripte almadılar o kuponları. Otomatik program ile hesap açmışlar. Sistem de şüpheli bulup iptal etmiş. Almadığınız hizmete ücret ödemeyiniz. Vermeyen olursa da hesap bilgileri elinizde mevcut. İhbarda bulunabilirsiniz.

• bu durum birazda satıcı kaynaklı mesela dün onaylayıp ürünü gönderseydi sorun olmaz idi sabah alanlar için.. beklettiler kasıtlı sekilde sanırım sonrada iptaller..
    Bu arkadaş gerçekten dürüst bir şekilde bu işi yapıyor ilk kuponu aldım sonrasında ikinci kuponu alırken parayı hesaba göndermeden hesabın mail ve şifresini verdi referansım size

• Takas yoluyla dün bir adet hesap almıştım.
    Aldığım ürün de az önce kargoya verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emseas

hocam bende kupon sattım
    zaten ortada alışveriş yok iptal etiler toplu alışverişide iptal etiler tek olanıda
    trendyolun çakalığı ama bu durumda
    satıgım kuponların parasını iade ederim yazıktır
    alan adamda kazansın bende kazanayım
    adam kazanmadıktan sonra ben niye kazanayım ne yapacam o paraya
    Keşke herkes sizin gibi olsa
  • benimde 18 siparişim var 17 si kargoda 1 siparişimden 3 üründen 2 si iptal edilmiş.Onuda iade ederiz

güzel bayram kampanyasıydı gitti maaş
    Benim.aldığım benlik sorun yok Trendyol yapti dedi vede yağ gibi akti gitti konudan

• dün akşam 2 farklı satıcıdan toplamda 3 kupon aldım. 3 hesapla da aynı ürünü aldım. biri sipariş hazırlanıyor diyor. diğer ikisi iptal.
  • Sistem hata olduğunu düzeltileceğini söyledi müşteri hizmetleri

• 9 siparişimin hepsi sağlam. Son 2 adedini gece 00:40 gibi verdim. Onlarda saglam

• hakanberber53 H kullanıcısına yanıt
    Nick paylaşır mısınız hocam. Kendini zeki zannediyor o ama mümkünse hesap ismi ve iban da paylaşın buradan. Savcılığa gidip anlatsın derdini.

Düzenleme 2: Arkadaşın isteği üzerine WhatsApp konuşmaları ve kişisel bilgiler silindi.

Düzenleme: Satıcı tarafıma iadeyi yapti. 1 kupon kullanmış olmuştum iptaller yüzünden onun için yarı yarıya şeklinde bolustuk. 25TL o 25TL ben kâr etmiş oldum. Benden yana sorun kalmadi.

İade yapmayan satıcıları buraya yazalım en azından bundan sonra alacaklar ona göre hareket eder. Günaydın, siparişleri siz mi iptal ediyorsunuz diye başlayan ve daha sonra sizin yazdıklarınızı attığımda konuşmanın bittiği bir WhatsApp konuşmasını buraya bırakıyorum.

@halilcrs Kendisinden 20 tane kupon alıp 80TL ödedim. İptal durumu olduktan sonra mesaj attım ve kendisi iade yapmayacağını belirtti. Herhangi bir alışverişi bunu aklınızda bulundurarak yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butxy -- 14 Temmuz 2020; 2:3:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PT.Zafer

Nick paylaşır mısınız hocam. Kendini zeki zannediyor o ama mümkünse hesap ismi ve iban da paylaşın buradan. Savcılığa gidip anlatsın derdini.
    Sizde ty hesabı satmıyormusunuz 50/25?

İban şahıs isim hesap bilgileri paylaşmak yasak cezai durumla karşılaşılabilir

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.