Bildirim
trendyol 25/75 hoşgeldin indirimi yüklemiş arkadaşlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni hesap mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4-5 ay önce açılmış fakat hiç alışveriş yapılmamış sıfır hesap yaniquote:
Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38
Yeni hesap mı.
Genelde ürünü aldıktan sonra indirim/kampanya yakalıyordum. Sayenizde bu sefer ürünü indirimli alacağım. Haber verdiğiniz için teşekkürler :)
Düzenleme: Bizim butikte geçerli değilmiş :) Yine kısmet olmadı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi episkey -- 19 Haziran 2019; 22:8:15 > -
Bana da 100/30 yüklemiş atasun optik için
Bir adet 75/25 yüklenmiş bana da sıfır hesap.
Yaw en az geçerli butikten bir ürün eklememe rağmen düşmüyor. İlla hepsini belirtilen butikten yapmak gerekiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aksini yapabilen var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kupon kullanma sistemi değişmiş sanırım eskiden geçerli olan butikten bir ürün atıp kodu kullanıp istemediğimiz ürünü iptal ediyorduk; şimdi geçerli olan katagoriden ürün atıyorum ama min sipariş tutarı vs diyor hepsi geçerli kategoriden olsun diyorlar artık sanırım..
çöp
Kanalizasyon
evet artık yanına indirimin geçtiği ürün eklemek yetmiyor. ama daha dün alt limitsiz 20 lik çeki gittim 89 liralık üründe ziyan ettim. şimdi 25 lik çek geçyor oysaki o üründe. şans işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 19 Haziran 2019; 22:46:9 > -
Hangi kategorilerde gecerl8, kucuk ev aletlerinde geciyormu ?
arkadaşlar bende farkettim ki daha evvel sepete çek geçerli olan butikten 3-4 liralık bir şey attığınız zaman bütün sepette indirim aktif oluyordu
malesef artık yemiyor.örneğin aşağıdaki ürünleri eklediğiniz zaman %100 çek geçerli oluyordu ama şimdi nafile :((Trendyol.com
Siyah Bambu Çocuk Çorap TF-HZTS36 Thermoform | Trendyolhttps://www.trendyol.com/thermoform/siyah-bambu-cocuk-corap-p-1075223Trendyol.com
Arkası Yapışkanlı Ayraç AYRC-9 Paste Notes | Trendyolhttps://www.trendyol.com/paste-notes/arkasi-yapiskanli-ayrac-p-3602341?boutiqueId=305673&merchantId=106747
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 20 Haziran 2019; 0:9:49 >
-
teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hüsran oldu valla deterjan iyi olurdu
alt limitsiz kupon yüklenen var mı?
trendyol bi ara sürekli alt limitsiz 20 tl, 30 tl kupon yüklüyordu hesaplara, uzun zamandır alt limitsiz kupona hasret kaldık.
Buraya konusu açılınca her güzel şey gibi o da bitti
Hesabınıza kayıtlı indirim kuponu bulunmamaktadır.
Benzer içerikler
- ücretsiz kredi notu öğrenme
- pegasus doğum günü indirimi
- windows 11 ürün anahtarı ücretsiz
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- togg bayram kampanyası
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X