Şimdi Ara

Trek Şehir bisikleti seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar trek marka şehir bisikleti almayı düşünüyorum.
    Fx 7.0 ve fx allant arasında kararsız kaldım yardımcı olabilirmisiniz
    Fx 7.0
    https://www.velespit.com/collections/sehir-bisikleti/products/trek-7-0-fx-sehir-bisikleti?variant=1178516839
    Fx allant
    https://www.velespit.com/collections/sehir-bisikleti/products/trek-allant-sehir-bisikleti?variant=1213517179

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 bisiklet arasında bazı farklılıklar var.Arkadaki bagaj sizin için önemli mi ona dikkat edin. Bilmiyorum belki sökülebiliyordur kolayca. Bir de şehir bisikletlerini pek bilmem ama bunlar bana biraz pahalı geldi yani bu fiyatlara çok daha güzel bisikletler bulunur gibime geliyor.
  • Geçen sene fx 7.0ın ikinci ellerini 600e görüyodum şehir bisikleti bakarken. Bu fiyatlardan daha düşüğe fx 7.5 vardı. Benim önerim temiz 2.el bakmanız

Edit: bunları sadece örnek olsun diye verdiyseniz allant daha iyi gibi. Ama bu siteden alıcam diyorsanız bence aynı fiyata kat kat iyisini 2.elde bulabilirsiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 23 Ocak 2017; 9:46:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanilan komponentler her ikisinde de giris modeller. Shimano Tourney, Altus ve Acera'dan anlasilabilir.

Bu bisikletler icin fiyat cok cok yuksek. Masalarin amortisorsuz olmasi Turkiye yollarinda buyuk bir dezavantaj. En azindan kilitlenebilir masa olmasi gerekirdi. Amortisorsuz masa bence buyuk bir hamallik.

Ben olsam bu giris seviyesine bu kadar para gommek yerine Carraro, Merida veya Whistle markalarindan ust model bir bisiklet alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok pahalı bunlar hiçbir özelliği de yok. Tavsiye etmem. 800 liralık bi Bianchi aynı performansı gösterir.
    Vites markalarına pek takmayın. 30 liralık Çin malı viteste aynı işi yapıyor. Sonuçta vites demek koldan biraz teli çekme, ve Vitesten zinciri çekip dişliye itme hareketi demektir.
    Aralarında hiç fark yok. En ucuzunu bile taksanız aradaki iş açısından fark yoktur.
    Alüminyum ile Hi-ten yani çelik arasında da fark yoktur. Bilakis çelik kadro daha sağlamdır.
    Aradaki 1-2 kilo fark için Alüminyum almaya değmez.
    Netice itibariyle 400 liralık bir Ümit bisiklet ile 2000 liralık bisiklet arasında fark yoktur.
    Önemli olan sizin kondisyonunuz, beceriniz ve dikkatiniz. Bisiklet işte sonuçta.
    sıfır kullanılmamış olsun, kadro boyunuz uysun. jant boyu ise 26 olması uygundur.
    26 olursa iç lastik dış lastik sıkıntısı yaşamazsınız. 26 jant standart hale gelmiştir. Parçaları ucuzdur. 29-28 jantların malzemeleri fahiş fiyatlıdır. Her yerde bulamazsınız.
    üstelik 28 jantlar çapları büyük olması nedeniyle çabuk eğilir. Akordu çabuk bozulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.