Şimdi Ara

trek 3700 vs XC250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009 model Trek 3700 V fren vs. 2014 Kron xc250 mekanik disk.2.el olarak alacağım.Trek + kask 400 tl, xc 250 ise 350 tl.Hangisini almam mantıklı olur?Trek neredeyse 6 yıllık, bu kadar eski olması bir sorun teşkil edermi?
    trek alırsam kaskın yanında cst 1.50 yol lastiği + dağ lastikleri'de fiyata dahil olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 29 Mayıs 2015; 19:52:21 >

• Trek'i kimden alıyorsunuz hocam?
    Hangi şehir acaba?
  • Tabiki trek
    Bakımlı ise sorun olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Tabiki trek
    Bakımlı ise sorun olmaz

Cevap için teşekkürler, büyük ihtimal bakımlıdır, satıcı herhangi bir sorununun olmadığını söylüyor.

@WetDream dostum ankaradan alıyorum, arkadaş ile anlaştık

Edit : başka fikri, tavsiyesi olan varsa bekliyorum arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 31 Mayıs 2015; 2:55:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

quote:

Tabiki trek
    Bakımlı ise sorun olmaz

Cevap için teşekkürler, büyük ihtimal bakımlıdır, satıcı herhangi bir sorununun olmadığını söylüyor.

Hocam kesinlikle treki oneririm hayirlisi olsun alinca fotograflarla susleyin bana da gosterin giant revel alacagim ben de temiz 600 tl hani almasaydiniz treke taliptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

Tabiki trek
    Bakımlı ise sorun olmaz

Hocam kesinlikle treki oneririm hayirlisi olsun alinca fotograflarla susleyin bana da gosterin giant revel alacagim ben de temiz 600 tl hani almasaydiniz treke taliptim

alınca sizi haberdar ederim ama bisikletin kadrosu vs. görsellik açısından çok iyi değil.Sıradan bir bisiklet kadrosu gibi.

Bunun aynısı
     trek 3700 vs XC250

• kron salcano fiyatına trek bulmuşsun o fıyata kaçırma tabı nasıl bısıklet ben de trek 3900 vardı zor sattım boyalıydı. v frendır orjınalmı vıteslerı acera olması lazım amortısor vs değişmişmi lastıkler cst ıse değişmiştir orjınalı bontrager kadrosu nasıl boyalımı boyu kaç kadronun senın boyun kaç o da onemlı 1.85 boyun varsa 15 kadrolu 16 kadrolu bısıklet alma

Trek 3700 3900 ların temızlerını 800 den aşağı satan yok sahıbınden de

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-tertemiz-3700-214472669/detay

500 ede satan varda kadrosu kucuk 15 kadro çocuk bıner bunlara

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-trek-3-series-500-tl-214967035/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 31 Mayıs 2015; 14:11:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kron spx 300 hd inceleme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

Tabiki trek
    Bakımlı ise sorun olmaz

alınca sizi haberdar ederim ama bisikletin kadrosu vs. görsellik açısından çok iyi değil.Sıradan bir bisiklet kadrosu gibi.

Bunun aynısı
     trek 3700 vs XC250

Vallahi trek olsun çamurdan olsun hocam

• Satıcı detaylı fotoğrafları da attı, son olarak bir kez daha incelerseniz sevinirim
    Mesaj olarak böyle yazmış"Arka aktarici biraz kirli duruyo yoksa temiz lik açısından sıkıntı yok
     Gidon markası marin furs takımının markası Neco fren bacaklarının markası tektro bu markaları biliyosundur bilmiyosan internete yaz kaliteli parçalar olduğunu anlarsın zaten" ne düşünüyorsunuz, alınırmı? yanında sedona kask + 2 adet dağ lastiği ve 2 adet cst 1.50 yol lastiği verecek.Bana oldukça uygun gibi geldi
    edit:Maşa'da orijinal maşası değil, mosso wildfire'dan sökülüp trek'e takılmış

trek 3700 vs XC250 trek 3700 vs XC250 trek 3700 vs XC250 trek 3700 vs XC250 trek 3700 vs XC250 trek 3700 vs XC250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 1 Haziran 2015; 21:09:38 >

• Uygun fiyata alırsınız
    Aktarıcı zaten acera dayanıklı bir model en kötü ihtimal kötü çıkarsa değiştirirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.