Şimdi Ara

Traş makinesi müthişş bişeymiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle bişey yok gençler . Hergün traş oluyodum sakal yakışmadığı için jilet anasını ağlatıyodu suratın şimdi rahatım kaymah gibi oldu suratım almak isteyenler düşünmeden alsın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Traş makinesi müthişş bişeymiş
  • Marka-model yazsaydın da öyle tavsiye verseydin bari.
    Bana jilet daha rahat geliyor.Makineden jilete geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Marka-model yazsaydın da öyle tavsiye verseydin bari.

Philips aquatouch modeli hocam . Benim yüz derim kalın baby face bi yüzüm var jilet vurdugumda dipler kalıyodu yeşil yeşil. Bu makina yüzüme çok uydu bazı kişiler beğenmiyor makinaları ama hasta oldum ben. Yıkanabiliyor çok pratik. Jilet hamallıkmış resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

Philips aquatouch modeli hocam . Benim yüz derim kalın baby face bi yüzüm var jilet vurdugumda dipler kalıyodu yeşil yeşil. Bu makina yüzüme çok uydu bazı kişiler beğenmiyor makinaları ama hasta oldum ben. Yıkanabiliyor çok pratik. Jilet hamallıkmış resmen

Bendede var aynısı favorileri düz olarak almada sıkıntı çekiyorum onu nasıl çözdün arkadaki yerle düzeltiyorum tam sıfır olması için ayrı bir makiyle düzeltiyorum sen nasıl yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

Bendede var aynısı favorileri düz olarak almada sıkıntı çekiyorum onu nasıl çözdün arkadaki yerle düzeltiyorum tam sıfır olması için ayrı bir makiyle düzeltiyorum sen nasıl yapıyorsun

Valla favoriyi jiletle düzeltiyorum mecburen çok içe girmesen düz yapıp bırakıyorum

• Sen nasıl mağarasın lan?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Traş makinesi seçimi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gercekten katılıyorum ben de 120 liraya Philips aldım 7 tane başlığı var bir tane tüy dahi bırakmıyor cildi tahriş etmiyor. Yakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Legend Dark

Sen nasıl mağarasın lan?

Makinaları biliyodum hocamda üşeniyodum hep erteliyodum ama keşke önceden aldaymışım

• Bende de Philips var aşırı memnunum.

• ss isterik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

Gercekten katılıyorum ben de 120 liraya Philips aldım 7 tane başlığı var bir tane tüy dahi bırakmıyor cildi tahriş etmiyor. Yakmıyor.

Aynen hocam ilk traşım olmasına rağmen nebi yanma nebi acı hiçbişey yok. Ki traş köpüğü sürmedim birde kuru yaptım.

• bende alayım bitane jilet cidden acayip tahriş ediyo sırf onun yüzünden berberde sakal tıraşı oluyorum

• quote:

Gercekten katılıyorum ben de 120 liraya Philips aldım 7 tane başlığı var bir tane tüy dahi bırakmıyor cildi tahriş etmiyor. Yakmıyor.

Modeli nedir ?
  • Sinek kaydı yapıyor mu yoksa kirli sakal mı bırakıyor?
  • jilet her cilde gitmez doğrudur ama lütfen "jiletle kesersen daha çok çıkar"cılar gelmesin

@mertokan11 ilk tıraşın mı değil mi şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 15 Ağustos 2013; 22:58:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

quote:

Modeli nedir ?

Eve gidince bakarım. Mediamarkt tan almıştım. Internette daha ucuza vardır. Ben beğendim jiletten iyi bir de istediğin tarzda kesiyorsun başlıklar ile.

• 1141 sensotouch ve 3320 bakım kitim var rahatım
  • quote:

kardesim hangi model
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalefet adam

jilet her cilde gitmez doğrudur ama lütfen "jiletle kesersen daha çok çıkar"cılar gelmesin

@mertokan11 ilk tıraşın mı değil mi şimdi?

Makinayla ilk traşım bugün aldım ve az önce kullandım. Jilet kullanıyodum önceden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.