Bildirim
transporter panelvandan minibuse
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
selamlar, bende yeni aldım araç 5+1 panelvan camlı kamyonet geçiyor ruhsatta. Arka camlar açık ve içinde yatak olan koltuk ve karşısında 2 li bir koltuk var.
Ben şimdi şunu merak ediyorum bu çevirtme işlerinin yasaklandığını duydum ama yakın zamanda tekrar yaptırılabiliyormuş yasak kalkmış sanırım, bu aracın noterden satışını yaptıktan sonra ruhsata minibüs olarak nasıl işlettirmeliyim, ne yapmam gerekir doğru olması açısından.
Birde kamyonetin vergisi yüksek sigortası düşükken minibüs olarak işletince sanırım vergi düşüyor ama sigorta yükseliyormuş.
Sizce hangisi mantıklı olacaktır. Minübüs olarak mı tescil ettireyim hazır satışı da almadan, yoksa aynen kalsınmı? Ustalar bir el atıverin. Selamlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X