Şu mesajda da uyarmamışsın beni. O zamandan beri böyle sanıyordum.
Orada sen 365 kaldı diyince öyle demişim ama ben gireceğim gibi anlaşılmış, biraz yanlış bir cümle olmuş.
İddaada yine avantajlısın, ilerleyen günlerde minimum seviyede girmeyi düşünüyorum internete
Şimdiden 21 fark olmuş ama..
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
İddaada yine avantajlısın, ilerleyen günlerde minimum seviyede girmeyi düşünüyorum internete
Şimdiden 21 fark olmuş ama..
Hemen 20ye indireyim.
İlerleyen günlerde ben de az girebilirim. Pazartesi de benim eğitim hayatım başlıyor.
Hakeden kazansın diyelim.
İyi olan kazansın.
Bi filmde jason statham varsa izlenir
quote:
Orjinalden alıntı: Ziw®o
Yine sacma sapan birşey yapmışlar sanırım
iş yok gibime geliyor ilki kadar iyi olmayacagi kesin
Film müthiş olmuş yine. Bu adamın oynadığı her film izlenir.
film güzel olmuş fakat prison break deki adam oynamasa daha iyi olurdu tipini sevmiyorum
beyler kusra bakmayın ama biliyoruz artık sonunu taşıdığı paket çalınır, onu kurtarmaya gider,action yaşar,kötü adamı öldürür,film biter :) ama film gene tutar bende gider izlerim
quote:
Orjinalden alıntı: emre_fb_fb
beyler kusra bakmayın ama biliyoruz artık sonunu taşıdığı paket çalınır, onu kurtarmaya gider,action yaşar,kötü adamı öldürür,film biter :) ama film gene tutar bende gider izlerim
Adam çok soğukkanlı ve doğal filmlerde. Bence en iyi oynadığı filmler Taşıyıcı serisi. Bu da güzel olur inşallah...
mükemmel bir film daha yolda
Yaw bizdeki gösterime girecek filmleri kim seçiyor anlamıyorum, bu kadar kar amacı bu kadar geri kafalılık varmı, güyya gösterime girecekti film bugün, fakat hiçbir web sitesinden veya sinemadan ses yok. Hepsi sus pus. Sonra neden korsan, olur tabi korsan sen böyle koyarsan...
Bu film çok bomba olacak gibi zaten her filmi izlenir jason abinin Yalnız Ölüm yarışı izmitte hala vizyona girmedi gıcık oldum 18 Ekim resmi tarih kasım 28 oldu..