Şimdi Ara

Transformers: Revenge of the Fallen (2009) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
31.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7.6/10

Her ne kadar aksiyon filmlerini sinemada izlemenin en iyisi olduğunu düşünsemde, eğer uzun filmleri sinemada izlerken sıkılıyorsanız bu filmi sinemada izlemeyin. Birkaç ay bekleyip DVDde seyredin çünkü DVDde 150 dklık filmi iki günde izleyip bizim gibi 150 dakika uzun uzun izlemek zorunda kalmazsınız.

Filme gelince, film aksiyon ve görsellik açısından çok iyi fakat senaryo açısındanda çok kötü. Çok fazla mantıksız şey var ve ilk filmin verdiği tadı vermiyor. İlk filmide sinemada izlemiştim ve izlerken çok eğlenmiştim fakat bu filmi sinemada izlerken sonlarına doğru salondan çıkmayı bile düşündüm. Transformers'ı her ne kadar sevsemde bu film senaryosu ve uzunluğundan dolayı zayıf kalmış.

Not: Filme de 200 milyon dolar para harcamışlar. O paraya 2 tane Cristiano Ronaldo alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 6 Temmuz 2009; 14:24:48 >

• filme 8/10 puan verdim gayet güzel bir filmdi özellikle son bölümdeki aksiyon sahneleri beni benden aldı.
  • Arkadaşlar Transformers Revenge of The Fallen'da Sam ve kolejden oda arkadaşlarının gittiği partideki çalan müziğin ismini bilen varsa söyleyebilir mi acaba??

Yardım için şimdiden teşekkürler.

• falleni yenmesi kolay tabi

umarım 3.filmde unicorn olur

Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

• hay abd ordusu kadar gına geldi be kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

filme 8/10 puan verdim gayet güzel bir filmdi özellikle son bölümdeki aksiyon sahneleri beni benden aldı.

bi kaç gün önce matriks konusunuda çoluk çocuk filmi diye yorum yaptıktan sonra bu konuda filmi övmen gerçekten şaşırttı beni. Eh heralde ters bi anına geldi o gün
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

quote:

filme 8/10 puan verdim gayet güzel bir filmdi özellikle son bölümdeki aksiyon sahneleri beni benden aldı.

bi kaç gün önce matriks konusunuda çoluk çocuk filmi diye yorum yaptıktan sonra bu konuda filmi övmen gerçekten şaşırttı beni. Eh heralde ters bi anına geldi o gün

o film hakkında fikrim değişmedi çoluk çocuk filmi, bu film hakkında böyle bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum ama söyleyeyim bu da çoluk çocuk filmi dikkat edecek olursan aksiyon sahnelerine vurgu yapmışım

• quote:

Orjinalden alıntı: Joke®™

falleni yenmesi kolay tabi

umarım 3.filmde unicorn olur

ben 2. film için bekliyordum ama olmadı. 3. de muhakkak olması lazım

ama olmayacak !!! dünyada savaşmadıkları için amerikayı övemeyecekler, sırf bu sebebten yapmayacaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpalp84 -- 7 Temmuz 2009; 15:29:12 >

• alpalp84

katılıyorum sana kendilerini övemicekleri için yapmaz bunlar
  • FİLM BİR KAÇ SAHNE DIŞINDA İLK FİLMDEKİ TADI VERMEDİ. İLK FILMI HAFTA DA BİR KEZ İZLİYORUM
    HALA SÜPER...
  • Transformers'ın başlangıç bölümleri dünyada geçiyordu fakat daha sonra uzay ve diğer galaksilerede el attılar. unicron burada ortaya çıktı. 3. de olsa çok güzel, harika olur fakat yukarıda dediğim gibi sırf amerikayı övemeyecekleri için yapmayacaklar. Artık 1 ve 2. film gibi seri alır başını giderse çizgi romanlarını okumuş fanatiklerini çok üzerler. 1986 yapımı Transformers: The Movie posterini koymak istedim. Seyreden ne kadar güzel olduğunu bilir Bizim bumblebee daha filmin başında ölüyordu

• haklısınız aslında amerikan ordusunun minnacık bir bölümü bile bütün transformersleri durdurdu unicornuda yok eder bunlar
  • Arkadaşlar valla gına geldi filmden,sinemada kçım ağrıdı otur otur artık bitsede gitsek dedik arkadaşlarla

Film görsel olarak çok güzeldi fakat ben filmden çok sıkıldım.Sonuç olarak sana puanım 10 üzerinden 6
  • quote:

quote:

Bunlar böyle işte, hem filme laf yaparlar hem de laf yaptıkları tüm filmleri sinemada ya da evde izlerler, bu nasıl bir çelişkidir böyle di mi! Halen Transformers gibi filmler ile Matrix gibi filmleri bir tutanlar varsa tartışmak sadece zaman kaybı. Bir gün üretken biri gelse de şöyle çoluk çocuk filmi olmayan bir film yapsa biz de izlesek. Ayrıca niye çocuk filmiymiş (Matrix) onu da yazarsa o arkadaş çok makbule geçer.

• quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

quote:

Bunlar böyle işte, hem filme laf yaparlar hem de laf yaptıkları tüm filmleri sinemada ya da evde izlerler, bu nasıl bir çelişkidir böyle di mi! Halen Transformers gibi filmler ile Matrix gibi filmleri bir tutanlar varsa tartışmak sadece zaman kaybı. Bir gün üretken biri gelse de şöyle çoluk çocuk filmi olmayan bir film yapsa biz de izlesek. Ayrıca niye çocuk filmiymiş (Matrix) onu da yazarsa o arkadaş çok makbule geçer.

sizin bu matrix konusundaki saplantınız nedir kuzum? evet beğenmedim ve çocukça buldum bu benim fikrim ve buna hiç kimse karışamaz.

• Beğenmezsen kimse karışamaz, ama yok çocuk filmiymiş yok bilmem ne filmiymiş gibi lafları haketmeyen filmleri yerin dibine sokmayınız. Çoluk çocuk filmi demek bir yorum değildir, niye beğenmediğini yazmadığın sürece o yazdıklarının için boş satırlardan öteye geçemez, laf atıyorsanız arkasında durunuz. Tartışamının adı ne zamandan beri saplantı oldu.
  • Transformers t-shirt leri gören var mı ?
    Netten 2-3 tane buldum ama nereden alınır hiç bir fikrim umudum yok

• Üçüncü filmde olur ve bir yolunu bulur Amerika'yı overler.Uzaya giden Amerikan mekikleri falan filan ama bir yol bulunur.

Amerika propaganda olayına bu kadar takılmayın.Amerika'da her film zaten once Pentegon'dan bir testten gecer ve oyle izleyicilere sunulur.Herseyi gecin adamlar yapıyor bu kadar para harcıyor ülkesini överde söverde.Bizde yapalım bizde propaganda yapalım
  • Aksiyon sahneleri oldukça etkiliydi. Yüksek paralar harcandığı belli oluyor. Bu sahneler için 7.5 puan veririm ama senaryo kötüydü. Megan Fox taş gibiydi. Efektler + Megan Fox için bu puanı verdim.
  • Hadi giriyorum şuan filme bakalım nasıymış.

Hay ulan bir kerede ilk seferinde alt yazı tutsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 8 Temmuz 2009; 4:05:43 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.