Şimdi Ara

Transformers : Dark Of The Moon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
539
Cevap
0
Favori
32.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En kısa zamanda çekilsin.Ben 2 inci filmi daha çok beğenmiştim.
  • Bu film seri olmamalıydı, ilk filmle bitmeliydi diye düşünüyorum. Paranın gözü kör olsun :)
  • 1.gercekten iyiydi..

2.sini geçiniz yaramaz yarısında sıkıldım bende sonunu zar zor getirdim..

3.sünden beklentim megan foxun bi kaç numarası
  • herhalda filmde reklamını yapcakları firmalarla anlaşıyorlardır, çünkü ben senaryoyu bu çerçevede yazdıklarına inanıyorum, reklam, cgi efektlerini birbirine vurup kıvılcım çıkartmalar, megan fox, yerinde sabit duramayan kamera vb. ben sevemedim bu seriyi, hele o 2. filmde en sonunda çocuk arafta ak sakallı robotlarla karşılaşıyodu koptum orda, neyse en azından megan fox var

hee amerikan ordusunun katkılarınıda unutmayalım, adamlar hop mısırdalar, hop 2 dakkaya katardayız, çat bilmem neredeyiz, sanki babalarının ülkesi, uçaklar, tanklar, kahraman amerikan askerleri, dibine kadar propaganda, dibine reklam, saçma sapan belaltı espriler.

filmle ilgili hislerime tercüman eleştiri

http://beyazperde.mynet.com/sinekritikdetay.asp?id=1989

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkcmz -- 22 Mart 2010; 11:22:02 >

• Bekliyoruz
  • 2. film gibi içi boş olucaksa hiç çekmesinler

evet evet size diyorum ulen çekmeyin böyle şeyler
  • nedense bu filme bir türlü ısınamadım.izlemek istedim ama tık yok.bana hitap eden bir film değil.
  • Görsellik çok güzel ama senaryo yok.
  • süper dostum yaaa
  • Görsellik dışında bomboş, klişe dolu 2. filmden daha kötüsünü yapmayı başarabilecekler mi?

Başında Michael Bay olduğu sürece neden olmasın?
  • İlkinde başladı ve bitti zaten Transformers.
  • Megan Fox, Transformers 3'te Yok!

Sık sık Michael Bay ile çalışmanın zorluğundan yakınan Megan Fox, geçtiğimiz sene Jennifer's Body'nin tanıtım toplantısında Michael Bay'e "Hitler" benzetmesi yapmış, gelen tepkiler yüzünden bir basın açıklaması ile özür dilemişti. Bu olayların ardından websitesinde açıklama yapan Bay ise; 'Olur böyle şeyler' tadında sözler söylemişti, demek ki süprizi sona saklıyormuş...

Sonuç olarak stüdyo, herkesin kadroda yer alacağını düşündüğü Megan Fox'un 3. film için olan opsiyonunu kullanmayacağını açıkladı ve böylece son gülen Michael Bay oldu. Güzelliği ile insanları kendine hayran bıraksa da oyunculuğu ile harikalar(!) yaratan Fox'un gidişiyle, filme olan ilgi de pek azalmayacaktır. Fox'un başrolde olduğu Jennifer's Body gişede pek bir başarı gösterememişti. Geçtiğimiz günlerde karakter posterlerini yayınladığımız yeni filmi Jonah Hex'te pek iç açıcı gözükmüyor. Belki de Fox'un devri yavaş yavaş kapanıyordur.

Asıl soru Megan Fox'un yerini kimin dolduracağı. Bakalım Shia LeBeouf'ün yeni aşkı kim olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Megan Fox, Transformers 3'te Yok!

Güzelliği ile insanları kendine hayran bıraksa da oyunculuğu ile harikalar(!) yaratan Fox'un gidişiyle, filme olan ilgi de pek azalmayacaktır. Fox'un başrolde olduğu Jennifer's Body gişede pek bir başarı gösterememişti. Geçtiğimiz günlerde karakter posterlerini yayınladığımız yeni filmi Jonah Hex'te pek iç açıcı gözükmüyor. Belki de Fox'un devri yavaş yavaş kapanıyordur.

Asıl soru Megan Fox'un yerini kimin dolduracağı. Bakalım Shia LeBeouf'ün yeni aşkı kim olacak?

Gayet de azalacaktır.. Megan Hollywood'u bıraksın San Fernando Valley'e transfer olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Megan Fox, Transformers 3'te Yok!

Sık sık Michael Bay ile çalışmanın zorluğundan yakınan Megan Fox, geçtiğimiz sene Jennifer's Body'nin tanıtım toplantısında Michael Bay'e "Hitler" benzetmesi yapmış, gelen tepkiler yüzünden bir basın açıklaması ile özür dilemişti. Bu olayların ardından websitesinde açıklama yapan Bay ise; 'Olur böyle şeyler' tadında sözler söylemişti, demek ki süprizi sona saklıyormuş...

Sonuç olarak stüdyo, herkesin kadroda yer alacağını düşündüğü Megan Fox'un 3. film için olan opsiyonunu kullanmayacağını açıkladı ve böylece son gülen Michael Bay oldu. Güzelliği ile insanları kendine hayran bıraksa da oyunculuğu ile harikalar(!) yaratan Fox'un gidişiyle, filme olan ilgi de pek azalmayacaktır. Fox'un başrolde olduğu Jennifer's Body gişede pek bir başarı gösterememişti. Geçtiğimiz günlerde karakter posterlerini yayınladığımız yeni filmi Jonah Hex'te pek iç açıcı gözükmüyor. Belki de Fox'un devri yavaş yavaş kapanıyordur.

İşte beklediğim haber"Sonuç olarak stüdyo, herkesin kadroda yer alacağını düşündüğü Megan Fox'un 3. film için olan opsiyonunu kullanmayacağını açıkladı "

• quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

İki filmde hem görsellik hemde aksiyon konusunda çok iyiydi ayrıca filmin müzikleride mükemmeldi. Sahneler ve müzikler mükemmel iyi birleştirilmişti o anı resmen izleyiciye hissettiriyorlardı.

Üçüncü filmdende kendi adıma çok umutluyum ve sabırsızlıkla bekliyorum

Tüm özellikleri yazmışsın ama en önemli özelliğini yazmamışsın..

-Filmin senaryosu 6yaş grubuna hitap ediyor..
  • quote:

Paramount’un aldığı kararda Michael Bay’in de önemli bir yere sahip olduğu belirtiliyor. Paramount Films kendi Twitter sayfasından yaptığı açıklamada ‘Megan Fox’u kadrodan çıkarmamızın sebebi kolundaki Marilyn Monroe dövmesinin çok aptalca olması.’ dedi.

• Yönetmenini Hitler'e benzetince Transformers serinin üçüncüsü için tercih edilmediği haberini aldı.

Yapım şirketi Paramount Pictures yaptığı açıklamada konuyla ilgili fazla detaya yer vermemesi dikkatleri çekti. Geçtiğimiz haftalarda filmle ününe ün katan Megan Fox yaptığı bir açıklamada, Transformers filmlerinin yönetmeni Michael Bay için "Sette Hitler gibi davranıyor" demiş, ayrıca ikinci film Yenilenlerin İntikamı'nın da son derece 'saçma' olduğunu belirtmişti.

Fox'un bu açıklamalarının hemen ardından yapım şirketinin serinin 3. filminde yer almayacağı bildirmesi akıllara yönetmen hakkında söylenen bu sözleri getirdi.

Şimdilerde, üçüncü filmde Fox'un yerine kim olacağı konuşuluyor...

Kaynak: Hürriyet

burda da hitler benzetmesi kullanmış artık kovulmayı haketmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

Yönetmenini Hitler'e benzetince Transformers serinin üçüncüsü için tercih edilmediği haberini aldı.

Yapım şirketi Paramount Pictures yaptığı açıklamada konuyla ilgili fazla detaya yer vermemesi dikkatleri çekti. Geçtiğimiz haftalarda filmle ününe ün katan Megan Fox yaptığı bir açıklamada, Transformers filmlerinin yönetmeni Michael Bay için "Sette Hitler gibi davranıyor" demiş, ayrıca ikinci film Yenilenlerin İntikamı'nın da son derece 'saçma' olduğunu belirtmişti.

Fox'un bu açıklamalarının hemen ardından yapım şirketinin serinin 3. filminde yer almayacağı bildirmesi akıllara yönetmen hakkında söylenen bu sözleri getirdi.

Şimdilerde, üçüncü filmde Fox'un yerine kim olacağı konuşuluyor...

Kaynak: Hürriyet

burda da hitler benzetmesi kullanmış artık kovulmayı haketmiş

ayrıca ikinci film "Yenilenlerin İntikamı'nın da son derece saçma" olduğunu belirtmişti

Yönetmen Michael Bay bu sözü duydugundaki yüz halini çok merak ediyorum Megan ilk defa doğru bişey söyledi hayret

• Burda kimsenin filmi beklemediği açık 1. harikaydı gerçekten sinemada nefes almadan izlemiştim özellikle son sahneyi ama 2. film harbi amele gibi olmuş optimus ölüyor sonra doğuyor fln saçma salak bir şey olmuştu.
  • Megan Fox gider yerine daha iyi ve güzel oyunlar gelir.Oyuncu meselesine çok takılmamak lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.