Şimdi Ara

Transformers : Dark Of The Moon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
0
Favori
32.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler siz ya dalga geçiosunuz ya da film seyretmeyi bilmiyorsunuz. Filmin görsel efektleri vs vs vs muhteşem, takmışsınız bi Megan a başka bişey yok Megan figüran gibi bişey bence filmde bi işe yaradıı yoq filmin de tek kötü yönü sırf amerikan ordusu varmış gibi sanki sadece amerika tehdit altındaymış gibi yapılmış. Bunun dışında film çok iyi 3. serisini sabırsızlıkla bekliyorum. Dilerim devamı gelir...
  • İkinci filmi sadece görsel efektleri için izledim gerisi boştu. Robotların saçma sapan espriler yapması , ilkokul şakaları falan iyice saçmalamışlardı. Umarım üçüncü film ilk film gibi olur. Yaa bi robot neden "say my name oo yeah" der biri bunu açıklasın
  • Megan Yerine Gemma!

Michael Bay imzalı 'Transformers'ın üçüncü bölümünde, serinin güzel yıldızı Megan Fox yer almayacak...

(21 Mayıs 2010) Telegraph'ın haberine göre Paramount Pictures, önümüzdeki yıl gösterime girmesi planlanan 'Transformers 3'te Megan Fox'un yer almayacağını açıkladı.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Fox ile yönetmen Michael Bay'ın bazı konularda anlaşamadığı haberleri daha önce basında da yer almıştı.

Yapımcılar da Megan Fox'un yerini alacak isim üzerinde çalışmalara başladı. Kulislerde, 'James Bond' filmiyle ünlenen Gemma Arterton'ın, serinin yeni başrol oyuncusu olacağı yönünde haberler bulunuyor.

Transformers : Dark Of The Moon

• İlk ikisini izlemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

İlk ikisini izlemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

İlk ikisini izlemedim

Ne oldu

• İkinci film tam bir hayal kırıklığıydı, oldukça kötüydü. Özellikle filmin ikinci yarısı kimin kimi dövdüğü belli olmayan savaş sahneleri ile doluydu. Umarım 3.film ilk film kadar iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

İki filmde hem görsellik hemde aksiyon konusunda çok iyiydi ayrıca filmin müzikleride mükemmeldi. Sahneler ve müzikler mükemmel iyi birleştirilmişti o anı resmen izleyiciye hissettiriyorlardı.

Üçüncü filmdende kendi adıma çok umutluyum ve sabırsızlıkla bekliyorum

Tüm özellikleri yazmışsın ama en önemli özelliğini yazmamışsın..

-Filmin senaryosu 6yaş grubuna hitap ediyor..

Transformers filminden derin bir senaryo zaten beklenmez. Senaryonun böyle olacağı belliydi ayrıca bu filmin amacı senaryo ile büyülemek değil. Bilindik bir senaryoda sunacakları efektler, sesler ve müzikler ile büyülemek. Her film mükemmel bir senaryo sunmak zorunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 22 Mayıs 2010; 3:40:31 >

• senaryo bence idare eder kötü denemez gayet mantıklı ve güzel eksiklik olabilir elbette ama adamlar ses müzik görüntü herşeyi güzel yapmışlar oyuncular güzel oynuyor roller oturmuş daha ne istiyorsun anlamış değilim her filmden mükemmellik istiyorsunuz... ama hiç bir film 4 4 lük değil hepsinde bir eksiklik var... 4 4 lük anlayışınızı azcık aşağıya çekin..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

İki filmde hem görsellik hemde aksiyon konusunda çok iyiydi ayrıca filmin müzikleride mükemmeldi. Sahneler ve müzikler mükemmel iyi birleştirilmişti o anı resmen izleyiciye hissettiriyorlardı.

Üçüncü filmdende kendi adıma çok umutluyum ve sabırsızlıkla bekliyorum

Tüm özellikleri yazmışsın ama en önemli özelliğini yazmamışsın..

-Filmin senaryosu 6yaş grubuna hitap ediyor..

Transformers filminden derin bir senaryo zaten beklenmez. Senaryonun böyle olacağı belliydi ayrıca bu filmin amacı senaryo ile büyülemek değil. Bilindik bir senaryoda sunacakları efektler, sesler ve müzikler ile büyülemek. Her film mükemmel bir senaryo sunmak zorunda değil.

Ben gayet de derin bir senaryo bekliyordum, Transformers'ın çok güzel bir hikayesi var iyi bir yönetmenin elinde mükemmel bir film olabilirdi.

• Tek beklentim Megandı,Gemma Arterton da kurtarır ama.
  • 2.si iğrenç ötesiydi Micheal Bay 3. filmde iğrençlik çıtasını daha da yükseltir artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Arkadaşlar 2.film çokiyiyidi ya yorumları görünce küstüm size

abi koymıyayım koymıyayım dedim ama yine dayanamıyorum koyacam:

2012 ile ilgili film çekecek Michael Bay
    En son versiyon CGI efektlerini tanıtacak.
    Oyuncuya gerek yok.

Umarım düzgün birşey çeker 2 güzeldi ama her filmdede ABD bu kadar övülmez ki yahu soğuk savas flnda bitti daha neye zorluyor bu adam cidden ;)

• Megan Fox'u nasıl gönderirler nasıl yapılır bu. Filmden 5 puan kırıyorum.

Megan gitmedi kalbimizde yaşıyor
  • Adamlar 2 de Optimus'u harcadılar daha ne olsun. Klasik aptal amerikan filmi yaptılar Transformers'ı. Bütün kadronun değişmesi lazım
  • mantık hatalarından arınıpta hitap seviyesini yükseltseler vede optimusu maymun etmeseler çok fena bir film serisi olurdu
  • Kovulmadım, istifa ettim!

2007 yılında gösterime giren Transformers filmiyle yıldızı parlayan seksi yıldız Megan Fox, serinin 2009 yapımı ikinci filmi Transformers: Yenilenlerin İntikamı'yla üst düzey Hollywood yıldızları arasındaki yerini almıştı. Yıldız oyuncu bu süreçte o kadar büyük bir şöhrete kavuştu ki, ünü Transformers serisinin de ötesine geçti. Sonunda aktrisin yaptığı bir açıklama başına bela oldu.

YENİ FİLMDE YOK

Megan Fox yaptığı bir açıklamada, Transformers filmlerinin yönetmeni Michael Bay için "Sette Hitler gibi davranıyor" demişti. Ayrıca ikinci film Yenilenlerin İntikamı'nın da son derece 'saçma' olduğunu belirtmişti. Bu açıklamanın ardından aktrise çok sinirlenen Bay, nihayet bombayı dün (Çarşamba günü) patlattı ve yapımcılarla görüşüp üçüncü filmde Megan Fox'u istemediğini bildirdi.

'KENDİ KARARIMDI'
     Transformers : Dark Of The Moon

Bu haberlerin ardından Megan Fox'tan taze bir açıklama geldi. Fox yaptığı açıklamada, üçüncü filmde yer almamanın aslında kendi kararı olduğunu ve Bay'e de, yeni filme de başarılar dilediğini belirtti. Bu açıklamaya rağmen Michael Bay'in, filmin yeni yıldızını çok önceden aramaya başladığı ve Fox'la arasının bozuk olduğu biliniyor.

Alıntı(HaberTürk)

• bu adam uçuk kaçığın teki ya
    haber için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Megan Megathron'a domalsın. Savaş falan kalmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.