Şimdi Ara

Transformers: Age Of Extinction (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.465
Cevap
12
Favori
70.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • decepticon olduğunu sanmıyorum çünkü oyun diğer filmlerden önce geçecek

bu cümleyi anlayamadım.

öncelikle eğer anladığım doğru ise film diğer filmlerden önce geçmeyecek devam filmi bu.
  • güzel kardeşim film ilk 3 filmle bağlantılı olmasa bile ilk 3 filmden önceki yıllarda da geçmeyecek. hatta bazı sahneler de "remember chicago report alien activity" yazan resimler mevcut yani dediğin gibi yeni hikaye gibi görünse de ilk 3 filmi kaldırıp çöpe atmadılar
  • Cok severim transformer m artik hic heyecnlanmaiyorum ne yazik ki.dark moon fragman sonrasi cok gaza gelmistim beklentim rtmisti nihayet karanlik cidd bi fil m olacak diyordum ama....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • michael bay'in her türlü yorumlarını takip eden birisi olarak böyle bir şey hatırlamıyorum yanlış anlamış olma ihtimaliniz olabilir mi acaba ?
    bu fotoğraf michael bay'in özel kendi sitesinde yayınlanmıştı taaa film çekimlerinin ilk başlarıydı
     Transformers: Age Of Extinction

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 4 Şubat 2014; 22:35:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gereksizyazabilen

Bu mesaj silindi.
    Oyuncular değişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Galvatron onaylandı serinin 4.filmi kayıp çağda düşman robotlar merak ediliyordu ve hasbro Galvatronu(Megatronun gelişmiş hali) tamamen onayladı işte megatronun unicron tarafından diriltilmiş hali

Kaynak:http://tformers.com/transformers-4-age-of-extinction-hasbro-confirms-galvatron-character-names-new-dinobots/22545/news.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

• quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

Galvatron onaylandı serinin 4.filmi kayıp çağda düşman robotlar merak ediliyordu ve hasbro Galvatronu(Megatronun gelişmiş hali) tamamen onayladı işte megatronun unicron tarafından diriltilmiş hali

Kaynak:http://tformers.com/transformers-4-age-of-extinction-hasbro-confirms-galvatron-character-names-new-dinobots/22545/news.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Şu araçları ortadan ikiye bölme heyecanı nedir her serisinde var nerdeyse.

Sahneyi şimdiden anlatayım hatta: Koşuşturma, kovalamaca birbirlerine ateş ederek kaçma sırasında önüne çıkan aracı yavaşlatılmış sahnede ortadan ikiye ayırır ve koşturmaca devam eder.

E yeter gari, aksiyon sahnesi kıtlığı mıdır nedir!

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Takip...

TAM TARİH BELLİ DEĞİLMİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RovaNT

Takip...

TAM TARİH BELLİ DEĞİLMİ ?

Alıntıları Göster
    maviyolcu evet optimus o

kulak misafiri haklısın.robotlar pehlivan gibi birbirlerine girmeli.2.filmde ki forrest battle çok iyiydi.
  • 3. filmdeki optimusun uzun süre görünmeyip birden decepticonların arasına dalması da iyidi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 16 Şubat 2014; 22:46:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratch

3. filmdeki optimusun uzun süre görünmeyip birden decepticonların arasına dalması da iyidi.
    New york Toy Fair'de filmin figürleri tanıtıldı.Türkiye'ye gelirse voyager Optimus'u alırım.Araç hali G1 tarzında olmuş.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    efsanedir can'dır izlenir her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcaponee

efsanedir can'dır izlenir her türlü

Alıntıları Göster
    Off ilk filmden başlayıp sırayla tekrar izleyeceğim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Off ilk filmden başlayıp sırayla tekrar izleyeceğim şimdi

Alıntıları Göster
    megan fox candır olsaydı keşke megatron unda olmasını isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

galvatron megatron zaten megatron öldükten sonra unicron tarafından diriltilmiş hali galvatron
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

galvatron megatron zaten megatron öldükten sonra unicron tarafından diriltilmiş hali galvatron

Alıntıları Göster
    Efekt manyağı ve fantastik yapımları çok seven birisi olarak transformers'ı pek de sevemedim bunun en temel nedenide sanırım aksiyon sahnelerinin seyrinin diğer filmlere nazaran daha zor ve karmaşık olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

Efekt manyağı ve fantastik yapımları çok seven birisi olarak transformers'ı pek de sevemedim bunun en temel nedenide sanırım aksiyon sahnelerinin seyrinin diğer filmlere nazaran daha zor ve karmaşık olması.

Alıntıları Göster
    transformers sonlandırılmasın ıkı senede bır fılmı cıksın duzenlı olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

transformers sonlandırılmasın ıkı senede bır fılmı cıksın duzenlı olarak

Alıntıları Göster
    beyler 3. filmi izlemedim sizce izlemeli miyim?
  • yunt1 kullanıcısına yanıt
    unicron ney sorması ayıptır çizgi romanı bilmediğim için soruyorum
  • quote:

unicron ney sorması ayıptır çizgi romanı bilmediğim için soruyorum

unicron tüm robotların yaratıcısı gezegen şeklinde transform oluyor optimusun liderlik matrixini istediği için megatronu diriltip galvatron yapmıştır büyük ihtimal 5.filmde unicron hot rod(rodimus prime) dahil olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 24 Şubat 2014; 18:50:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.