Bildirim
Transformers: Age Of Extinction (20. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Cok severim transformer m artik hic heyecnlanmaiyorum ne yazik ki.dark moon fragman sonrasi cok gaza gelmistim beklentim rtmisti nihayet karanlik cidd bi fil m olacak diyordum ama....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
Oyuncular değişmiş. _____________________________ -
Galvatron onaylandı serinin 4.filmi kayıp çağda düşman robotlar merak ediliyordu ve hasbro Galvatronu(Megatronun gelişmiş hali) tamamen onayladı işte megatronun unicron tarafından diriltilmiş hali

Kaynak:http://tformers.com/transformers-4-age-of-extinction-hasbro-confirms-galvatron-character-names-new-dinobots/22545/news.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: yunt1
Galvatron onaylandı serinin 4.filmi kayıp çağda düşman robotlar merak ediliyordu ve hasbro Galvatronu(Megatronun gelişmiş hali) tamamen onayladı işte megatronun unicron tarafından diriltilmiş hali

Kaynak:http://tformers.com/transformers-4-age-of-extinction-hasbro-confirms-galvatron-character-names-new-dinobots/22545/news.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
Şu araçları ortadan ikiye bölme heyecanı nedir her serisinde var nerdeyse.
Sahneyi şimdiden anlatayım hatta: Koşuşturma, kovalamaca birbirlerine ateş ederek kaçma sırasında önüne çıkan aracı yavaşlatılmış sahnede ortadan ikiye ayırır ve koşturmaca devam eder.
E yeter gari, aksiyon sahnesi kıtlığı mıdır nedir!_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Takip...
TAM TARİH BELLİ DEĞİLMİ ?_____________________________ -
maviyolcu evet optimus o
kulak misafiri haklısın.robotlar pehlivan gibi birbirlerine girmeli.2.filmde ki forrest battle çok iyiydi._____________________________ -
3. filmdeki optimusun uzun süre görünmeyip birden decepticonların arasına dalması da iyidi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 16 Şubat 2014; 22:46:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
efsanedir can'dır izlenir her türlü _____________________________ -
Off ilk filmden başlayıp sırayla tekrar izleyeceğim şimdi _____________________________
SONY XPERIA™ Z5 | White -
megan fox candır olsaydı keşke
megatron unda olmasını isterdim
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
megan fox candır olsaydı keşke
megatron unda olmasını isterdim
galvatron megatron zaten megatron öldükten sonra unicron tarafından diriltilmiş hali galvatron_____________________________ -
Efekt manyağı ve fantastik yapımları çok seven birisi olarak transformers'ı pek de sevemedim bunun en temel nedenide sanırım aksiyon sahnelerinin seyrinin diğer filmlere nazaran daha zor ve karmaşık olması. _____________________________ -
transformers sonlandırılmasın ıkı senede bır fılmı cıksın duzenlı olarak _____________________________ -
beyler 3. filmi izlemedim sizce izlemeli miyim? _____________________________ köpektir zevk alan sayyad-ı bi-insafa hizmetten
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR -
unicron ney sorması ayıptır çizgi romanı bilmediğim için soruyorum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
unicron ney sorması ayıptır çizgi romanı bilmediğim için soruyorum
unicron tüm robotların yaratıcısı gezegen şeklinde transform oluyor optimusun liderlik matrixini istediği için megatronu diriltip galvatron yapmıştır büyük ihtimal 5.filmde unicron hot rod(rodimus prime) dahil olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 24 Şubat 2014; 18:50:12 >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki