Şimdi Ara

Transfer önerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rapture

quote:

Orijinalden alıntı: AsterStyle

quote:

Orijinalden alıntı: rapture

banada santrafor lazım çok pahalı olmasın, maksimum 7-8 m euro, ikinci sezondayım.

Guilherme, Bogdan Stancu, Toto Tamuz

Toto genç pek yetenekli değil sonralarda çoooook yetenekleniyor. Guil ve Stancu hem genç hem yetenekliler. Acelen varsa Guilherme veya Stancuyu al. Yoksa Toto Tamuz.

guilherme gelmek istemedi, stancuya bakmadım ama aquino ile anlaştım sağolasın

Hmm... Eğer Fenerbahçe isen istememiş olabilir. Türk kulüplerini pek sevmiyor oyuncular. Stancu bende yedek olmasına rağmen çok formda her girdiği maçta gol atıyor. Guilherme ise golcülük olayını aşmış durumda, 40 maçta 51 gol attı geçen sezon. Bu sezon sakatlıklarla boğuşmakta. Toto Tamuz yetişti gibi, yaşı 21 bitiricilik 17

• diego buonanotte , daniel aquino aquino , robert lewandowski
  • Gariptir benim kariyerimde man. city kapmştı guilherme yi yıl sonunda senenin en kötü transferi seçildi adam
    ucuz olsun diyorsanız kikin fonseca var uzun,hava hakimeyi süper,ama deneme fırsatım olmadı,crouch tipi bir oyuncu,forvet olarak milan jovanovic var birde 1m civarlarında ikiside.jovanovic sol kanat olarakta gayet iyi,forvet olarakta.

quote:

Orijinalden alıntı: AsterStyle

Hmm... Eğer Fenerbahçe isen istememiş olabilir. Türk kulüplerini pek sevmiyor oyuncular. Stancu bende yedek olmasına rağmen çok formda her girdiği maçta gol atıyor. Guilherme ise golcülük olayını aşmış durumda, 40 maçta 51 gol attı geçen sezon. Bu sezon sakatlıklarla boğuşmakta. Toto Tamuz yetişti gibi, yaşı 21 bitiricilik 17

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

Tore Reguniussen.Norveçli defans.2. sezonumda aldım takıma çok iyi oynuyor valla top geçirmiyor.Carlos Diogo'yuda al.Çok fena şutları var.Bu sezon sana yeter bunlar.

Edit:Bende Alex'i satıp onun yerine oyuncu almayı planlıyorum.Kimi alıyım?

andres d'alessandro var çok iyi adam gittiğim her takıma alıyorum ilk sezondaysan 7.5 m 'ye gelir,eğer çok param var diyorsan ona göre öneririm
    Mustafa Kemal'dir baş kahramanı!
    Ziya GÖKALP
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernando2009

quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

Tore Reguniussen.Norveçli defans.2. sezonumda aldım takıma çok iyi oynuyor valla top geçirmiyor.Carlos Diogo'yuda al.Çok fena şutları var.Bu sezon sana yeter bunlar.

Edit:Bende Alex'i satıp onun yerine oyuncu almayı planlıyorum.Kimi alıyım?

andres d'alessandro var çok iyi adam gittiğim her takıma alıyorum ilk sezondaysan 7.5 m 'ye gelir,eğer çok param var diyorsan ona göre öneririm

O oyun yalan oldu yahu.D'alessandro arjantinli olan mı?O olması lazım.?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_aya

marquinhos bu adamı aldım süper

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

Buonanotte diyorum başkada bir şey demiyorum.

katılıyorum baska bişi demiyorum

Australian Dream
  • Hacılar ben de beşiktaş ile başladım bana da ;
    Kaleci
    Sağ bek (dr)
    Sol kanat (ml-aml)
    Önerirseniz sevinirim özellikle sağ bekim ortası ve hızı iyi olsun Toplam bu üçüne 10 milyon € verebilirim el yakmasın fazla

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Hacılar ben de beşiktaş ile başladım bana da ;
    Kaleci
    Sağ bek (dr)
    Sol kanat (ml-aml)
    Önerirseniz sevinirim özellikle sağ bekim ortası ve hızı iyi olsun Toplam bu üçüne 10 milyon € verebilirim el yakmasın fazla

hacım sol açık için Jesus Datolo'yu şiddetle tavsiye ederim.. eğer çıkarsa tabi.. sanırım Arjantin'de oynuyodu.. genç de bi şey.. bi bak bakalım..
    sağa da gökhan gönül'ü tavsiye ederim -tabi fener'den alabilirsen- hem yabancı kontenjanından da yememiş olursun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferto

quote:

Kaleci
    Sağ bek (dr)
    Sol kanat (ml-aml)

hacım sol açık için Jesus Datolo'yu şiddetle tavsiye ederim.. eğer çıkarsa tabi.. sanırım Arjantin'de oynuyodu.. genç de bi şey.. bi bak bakalım..
    sağa da gökhan gönül'ü tavsiye ederim -tabi fener'den alabilirsen- hem yabancı kontenjanından da yememiş olursun..

+1. Datolo cidden çok iyi. En son Napoli'ye transfer olmuştu sanırım.

• quote:

Kaleci
    Sağ bek (dr)
    Sol kanat (ml-aml)

allah kolaylık versin sağ bek serdar kurtulus yokmuydu kanattada tello var sağ a holosko tamam işte kadro

• quote:

Kaleci
    Sağ bek (dr)
    Sol kanat (ml-aml)

Uğur Uçarı alabilirsen al en iyi Türk sağ bek.Sol kanatta Caner Erkin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaqmısın

quote:

Kaleci
    Sağ bek (dr)
    Sol kanat (ml-aml)
    Önerirseniz sevinirim özellikle sağ bekim ortası ve hızı iyi olsun Toplam bu üçüne 10 milyon � verebilirim el yakmasın fazla

Uğur Uçarı alabilirsen al en iyi Türk sağ bek.Sol kanatta Caner Erkin diyorum.

bunlara ek olarak kaleci olarakta sinan bolat ı alabilirsin iyi kalecidir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.