Şimdi Ara

Transcend 128GB SSD25 SATA3 SSD 149 TL ÇOK SICAK :) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
4
Favori
20.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide aradılar. aynı ürünü teklif ettiler. bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
  • yazma okuma daha düşük bunun
  • Faturalanabilir yazanlar ürünü beklemeyin arıyorlar ve Sandisk 128 GB öneriyorlar, kabul etmezseniz para iadesi yapıyorlar. Ben iade istedim, Sandisk Transcend'in yanında iyi değil malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

benide aradılar. aynı ürünü teklif ettiler. bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?

Hocam sandisk extreme ise kabul edilebilir ama standart ise bu transcend in muadili olamaz bence.Bana da aynısını söylerlerse kabul etmem.
  • Benim siparişimde dünden beri Faturalandı, Kargoya Verilecek yazıyor... Bu saatten sonra yamuk yapmasalar bari
  • Beni de aradilar extreme istedim vermediler mahkemeye verecem iade istemiyorum dedim verin en dogal hakkiniz dediler iade islemleri baslatilmis.

Maalesef denk degil urunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ürünü ilk alanlardanım.benide aradılar sandisk teklif ettiler veya geri ödeme.mecbur kabul ettik.bimeks ten ürün alırmıyım bundan sonra almam.
  • İlla Sandisk teklif ediyorlarsa muadil olarak Sandisk 120 GB Sata3 Extreme SSD Disk 550MB/510MB bu ürünü muadil olarak yapmalılar bence,
  • arkadaşalar elinde fazla olan varsa bana bir adet verirmisiniz. içinde kaldı.
  • hayır garip olan telefonda sipariş sırasına göre yolladık dedi ama ben de ilk alanlardanım iptal oldu. Şaka gibi
  • Beni de aradilar.

Extreme modelinin muadil oldugunu. Onerilerini tekrar degerlendirmelerini istedim. Burunlarindan kil aldirmiyorlar. Son karar budur, ya iptal ya da sandisk standart dediler.

Mahkeme vs ugrasamayacagim icin standart modeli kabul ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Beni de aradilar extreme istedim vermediler mahkemeye verecem iade istemiyorum dedim verin en dogal hakkiniz dediler iade islemleri baslatilmis.

Maalesef denk degil urunler

hocam her tarafa yazmak lazım.

ilk alanları mağdur etmek nedir. allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bunları!

Biliyorum sen de ilk yazanlardandın konuya. Yaz dostum ben telefonda çok tehdit ettim mahkemeye verecem şu bu diye ama arayan bayan çağrı merkezi elemanı öyle söyle demişler söylüyor. Şikayetvar a yazdım. Site üzerinden şikayet et bölümü var oradan da şikayet edin. Hepimiz az çok çevremiz tarafından alışveriş yapılırken danışılan kişileriz, öneriler arasına bimeksi koymayın bundan sonra.. Müşteriye saygılı ve eşit davranmayı öğrenmeliler.

Bu ara zaten moda oldu bu kredi kartı ekstremin yarısı iade dolu!.. Bi bunlar değil ki %90 'ı aynı.

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1869480/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 26 Haziran 2013; 17:00:32 >

• Ben de forumdan görüp ilk sipariş verenlerdenim. Bana da aynı teklifi sundular ve çok ağır konuştum. Fakat bana mısın demiyorlar. Iptal etmek istemediğimi belirttim ve gerekli mercilere başvuru yapacağımı belirttim. Daha sonra bi baktım sipariş onlar tarafından iptal edilmiş. Rezillige bakın. Bi daha mi bimeks töğbeler olsun...

• Beni de aradılar, o dandik SSD'yi önerdiler. İptali de, o SSD'yi de kabul etmedim. Muadil olarak Sandisk Extreme istiyorum diye mesaj yazdım. Kabul ederlerse iyi, etmezlerse THH'ye başvuracağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muadil gördükleri Sandisk ve para iadesini kabul etmeyip stok bekleyecem diye direten olursa stoklarına bir daha Transcend SSD sokmayacak mı bu adamlar şimdi
  • Satmak isteyen olursa özel mesaj atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Satmak isteyen olursa özel mesaj atabilir

İkinci elde biri satıyor 250 TL'ye.

• beyler bu konuda ulaşılabilecek üst yetkili maili vs bilen var mı ?

benim havale hala bekleniyor, 3 gün içinde göndermedin diyecekler iptal edecekler kesin :)
  • benimki de iptal..
    evet bir bimeks klasiğini daha tecrübe ettik..
    paralarımız iade edilene kadar işlenecek, belki de bimeks bu ayki vergi borcunu bizim paraları işleterek ödeyecek, havadan bedava para..
    ihtiyacım da vardı ssd ye..
  • unutmayın mücadelenin sonu :

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.