Şimdi Ara

Tramer sorgulamasında 2006 model aracın 2005'te kazası çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. 2006 model araçta 2005 yılında hasar kaydı çıkıyor hemde 7000 lira civarında. yaptığım işlemleri aşağıda yazdım

1. Araç sahibi sadece 1 defa kaza yaptığını söyledi.

2. Aracı sigortalayan yer plakadan, motor no'dan ve şaşe no'dan sorguladı bir şey bulamadı.

3. Kendim internetten Sigorta bilgi ve gözetim merkezinden motor no ve plaka ile sorguladığımda araç sahibinin söylediği kazayı buldum.

4. 5664 SMS sorgulamasında ise yukarıda bahsettiğim hasar ve 2005 yılında bir hasar daha çıktı. SMS sorgulamasını araç plakası ile yaptım.

Şuanda araç için kararsızım Araç sahibi ile ikinci hasar hakkında konuşmadım daha. Böyle bir şeyin olması mümkün mü. Acaba plakanın bu aractan önceki kullanıldığı zamanda yapılan hasar mı gözükmektedir.

Yardımınıza ihtiyacım var. teşekkür ederim.

• trafiğe çıkış tarihine bakmanız lazım. 2006 model ama 2005 trafiğe çıkışlı olabilir. kaza trafiğe çıkış tarihinden önceyse dediğiniz gibidir muhtemelen.
  • yarin aracin trafige cikis tarihini ögrenecegim bilgi verecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Sigorta bilgi ve gözetim merkezinden nasıl öğreniyorsunuz acaba?
  • sigorta bilgi ve gözetim merkezinin internet sitesinden online islemlerin altinda hasar tutanagi sorgulama var. Orada arac plakasina ve bunlardan birine ihtiyacin olacak ( arac sahibi tc, motor no, şase no) bunlar olmadan giremezsin.

• Ayni olay benim basimda da var suan. Eski aracini satan musterime arac degisikligi yapildi. Eski aracinda bir kaza vardi, ancak yeni araci kazasiz... plaka sorgulamasi yapinca eski aracin hasar kaydini gordugunden yeni arac hasarli izlenimi veriyor. 5664 den alinan bilgiler guvenli degildir. Plaka motor sase bilgilerini pm atin daha saglikli bilgi verebilirim.

• Aracin trafiğe çıkış tarihi 13.09.2005. Kaza tarihi 22.08.2005. Arada 21 gün var. Bu arada araci kontrol ettirdim sahibinin dediği gibi sadece tampon boyanmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denizcismail araç bilgilerini pm attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mavsever

Aracin trafiğe çıkış tarihi 13.09.2005. Kaza tarihi 22.08.2005. Arada 21 gün var. Bu arada araci kontrol ettirdim sahibinin dediği gibi sadece tampon boyanmış.

o plakanın önceki takılı olduğu araçta olabilir ya da tarih yanlış girilmiş olabilir yoksa trafiğe çıkmadan, aracın kaydı olmadan nasıl kaza kaydı olsun
  • Bilemiyorum kararsız kaldım. İnternette bu konuda sıkıntı yaşayanların çok olduğunu öğrendim.

• mavsever M kullanıcısına yanıt
    hocam bence başka araca bakın. alırken bu kadar araştırıyorsunuz ama satacağınız kişi kestirip atabilir. alengirli işler bunlar.
  • Almaya karar verdim arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mavsever

Almaya karar verdim arkadaşlar

Yanlış yapıyorsunuz. Şu an hevesle es geçiyorsunuz ama ileride çok başınızı ağrıtacak.
  • Fabrika'da üstüne motor falan düşmüştür aracın :D

Ben olsam böyle bir riske girmezdim, seçim sizin, kaça aldıysanız ucuz aldınız, hayırlı olsun.
  • Aracin gecmisi ince ayar sogulandi. Herhangi bir problem yoktur. Ust mesajda benim basima gelen olay gelmis. Eski aracin kaskosunda olusan hasar, arac degiskligi yapildiktan sonra bile pesini birakmamis. Kazasiz kullanmasi dilegi ile...

• Arkadaşlar içişleri bakaninin ısrarı ve tramerdeki pürüz nedeniyle vazgectim. Sağlık olsun artık. Burada bana yardımcı
    olmaya çalışan herkese teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.