Bildirim
Trakya univ. cok zor durumdayim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
para sorun olmasa tek basına ev tutardın dımı demek para sorunun var
uzgunum senı evıme alamam
dar gelırliligin alemı yok -
nickin ayrton senna olsaydi yardim ederdim -
ya abi para sorun degil dedimde ozel yurt 500 600 istiyor o kadar para veremem dalga gecmeyin valla kalicak yerim yok sinirden aglicam simdi -
bobrek.avi -
ya abi para sorun degil dedimde ozel yurt 500 600 istiyor o kadar para veremem dalga gecmeyin valla kalicak yerim yok sinirden aglicam simdi -
abime yurt cıkmamıstı. o da 1 gün otelde kaldı. diger gün ev tuttu. sonra ev arkadası bulup kirayı paylastı. sen dandk bir otelde yat bu aksam. belki kalıcak yer bulabilirim sana yarın. -
yazlıkta olsaydım davet ederdım evıme senı bak kardeşim 13 bin demirkayaya gıt orda pansıyon var oğrencıler ıcın sor bakıyım oraya 50 40 tl ye kalırsın demırkaya plaza ismi -
Abilerden bu kadar korkma, zararsızdırlar, ailen daha rahat olur. Üniversitede ortam yapınca 4-5 ay alır, o zaman ayrı eve çıkarsın biriyle, 4-5 ay rahat katlanabilirsin. -
abiler akarrrr -
K.chali çk tşkkr edrm pm attm
play eyvallah saol ama kalıci bi yr arıyorum -
Hangi bölümü kazandın ? -
Valla bu konu hakında kesinlikle bir çözüme gelinmeli. Eğer kyk'dn yer bulamazsan ya abilerin eline düşüyorsun. Ya da özel yurtların kapanına düşüp sömürülüyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Caipirinha
Abilerden bu kadar korkma, zararsızdırlar, ailen daha rahat olur. Üniversitede ortam yapınca 4-5 ay alır, o zaman ayrı eve çıkarsın biriyle, 4-5 ay rahat katlanabilirsin.
Abiler bu ayn btmesne 5 gn kalmş ynede ayın parasını vericeksn diyolar bi saat konştm aksini kabul etmedlr abiler yalan oldu ya -
quote:
Orijinalden alıntı: ScAnMaN
Hangi bölümü kazandın ?
Elektronik -
en geç iki hafta içinde yurtta sana sıra gelir.bende aynı sıralamalarda 2 hafta içinde yurda yerleşmiştim -
dostum bende sokakta kalma dıye soylemıştm plaza sonbahardan ıtıbaren oğrencıler kalıyo kız erkek karışık :D -
özel yurt aylık 500 600 istiyorsa fena değilmiş. eve çıkınca ne kadar harcayacağını düşünüyorsun ki? tabi 4-5 kişi çıkmayacaksan? -
quote:
Orijinalden alıntı: KaZAaRa
özel yurt aylık 500 600 istiyorsa fena değilmiş. eve çıkınca ne kadar harcayacağını düşünüyorsun ki? tabi 4-5 kişi çıkmayacaksan?
tek basima eve cikmam maddi acidan mumkun degil o yzden dhden yardim istedim -
quote:
Orijinalden alıntı: AIainPROST
quote:
Orijinalden alıntı: ScAnMaN
Hangi bölümü kazandın ?
Elektronik
2 yıllık mı? fakülte nerede senin? karaağaçta mı?
Benzer içerikler
- kumrular hangi ayda yumurtlar
- s24 mü iphone 15 mi
- eski sınıf arkadaşlarını bulma
- zyrtec kullananların yorumları
- harvest sigara nerede satılır
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X