Şimdi Ara

NUTRAXİN KULLANAN VARMI ? (omega takviyesi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
24.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 mg lık günde 2 adet alıyorum . dikkat dağınıklığı ve odaklanmaya yardımcı oluyormudur ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

NUTRAXİN: Omega Takviyesi Kullanıcı Deneyimleri

Omega-3 yağ asitleri, sağlığın çeşitli yönleri için hayati önem taşır. Bir omega takviyesi olan NUTRAXİN, bu önemli besinleri almanızı kolay bir şekilde sağlar.

NUTRAXİN, EPA ve DHA dahil olmak üzere yüksek kaliteli omega-3 yağ asitleri içerir. Bu yağ asitleri, kalp sağlığını desteklemekten beyin fonksiyonlarını iyileştirmeye kadar birçok fayda sağlar.

NUTRAXİN'in güvenilirliği konusunda endişeleriniz varsa, ürünün iyi üretim uygulamalarına (GMP) uygun olarak üretildiğini bilmeniz gerekir. Ayrıca, ürünün saflığı ve kalitesi bağımsız laboratuvarlar tarafından test edilmiştir.

NUTRAXİN kullanıcıları, genel sağlık ve zindeliklerinde iyileşmeler bildirmektedir. Bazı kullanıcılar kalp sağlığının iyileştiğini, diğerleri ise beyin fonksiyonlarının ve bilişlerinin geliştiğini belirtmektedir.

NUTRAXİN'i kullanmayı düşünüyorsanız, ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek ve ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığına karar vermek için bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Karaciğerine yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadN0t

Karaciğerine yazık.

niye hocam bilginiz varmı bu ürünle ilgili
  • mkaan1502 kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm ilaçlar karaciğeri zorlar olabildiğince az almaya çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: BadN0t

Hocam tüm ilaçlar karaciğeri zorlar olabildiğince az almaya çalış.

hocam abartmıyorum günde 2 adet 1000 mg ediyor bunun vücut zaten yaklaşık 400 450 mg ını kullanabiliyor tavsiyeniz için teşekkürler
  • ne kadar gereklidir tartışılır. Umarım günde 400 450 kukkanıldıgını ve bu yuzden 1000 mg alman gerektiğini doktor sötlemiştir. İlaç ne olursa olsun doktor kontrolunde olmadan almayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminç

ne kadar gereklidir tartışılır. Umarım günde 400 450 kukkanıldıgını ve bu yuzden 1000 mg alman gerektiğini doktor sötlemiştir. İlaç ne olursa olsun doktor kontrolunde olmadan almayın

tavsiyeniz için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Solgar kullanan var mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Ginseng hapı kullanan var mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Faydalarının saymakla bitmeyeceği tanrı vergisi bir ürün. İnternette bir listede görüp neymiş bu böyle
    kesin overrated birşeydir falan diye bakayım dedim. Okuyunca kendimden utandım, aşağılık
    kompleksine kapıldım resmen. İnsan bir balık yağından bu kadar çok şey beklemiyor ilk bir şoka
    giriyorsunuz. Şimdi demiyorum ki başım ağrıyor hadi bir balık yağı içeyim taş düşürüyorum balık yağı
    içeyim iyi gelir. Bundan çok daha farklı. Öncelikle kişiyi depresyondan koruyor, beyin gelişimine katkı
    sağlıyor ve kalp krizini azattığına dair çalışmalar var, kanın kolay pıhtılaşmasını engelliyor. Bir diğer
    ihtiyaçsa bu yağ asitlerinin insan vücudu tarafından üretilememesi, illa ki dışarıdan almak gerekiyor
    yani. Bu kadar çok fonksiyonu olduğunu bilmiyordum. Balık yağı kadar olamayan insanlar var...
  • 2 yıllık eczacı teknisyeniyim karaciğerine yazık diyen arkadaşı aldırmayın. Ben nutraxin omega 3 720EPA 480DHA formundan 2 kapsül alıyorum geceleri. İnan 10 saatlik mesaim dışında ders çalışmaya ayıracak 4 5 saatlik zaman dilimim bi kaç takviye dahilinde oluyor ve yorgunluğun üzerine odaklanma problemi bile yaşatmıyor omega. Sormak istenilen sorulara pm uzaklığındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-64B87D2C4 -- 21 Mart 2018; 18:15:30 >
  • Firatdemir F kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın reklam şirketimizde çalışmaya başlayabilirsiniz

• ben balık yemediğim için hep takviye almak zorundayım haftada 2 kere nutraxin omega 3 plus 2500 mg alıyorum halsizliğime iyi geldiğini söyleyebilirim
  • ben balık yemeği sevmediğim için en azından dışarıdan takviyeler ile eksikliğimi tamamlamaya çalışıyorum. günde 2 doz alarak gayet memnun bir hayat geçiriyorum.hatta nutraxin markasının gold collagen diye cilt bakımına takviye kapsülleri çıkmış,onları da denemeyi düşünüyorum.
  • eminç E kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum doktor kontrolü olmadan bu tarz ilaçlar alınmaz. en azından eczanıza danışın ve öyle alın. bende kış ayları için nutraxin vitamin c takviyesi kullanıyorum ama eczacımın görüş ve tavsiyelerini aldım.
  • hocam hala kullanıyor musunuz dikkat icin faydasınız gördünüz mü acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.