< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kaçın gitsin be kardeşim inip ne yapacaksınız ? 2 Kuruşluk adamları öldürmekten içeri mi gireceksiniz ? Tut ki kafayı yere vurdu bir şey oldu. Bir bakmışsın sana dava açmış sakatlanmış vs vs türlü oyunlar bir de para isteyecekler.
20 TL'ye 2 tane kırmızı biber aldım en delikanlı benim diyen adamı bile gözüme süt dökün diye yalvartır. Karşı taraf silah çekip vurmadığı sürece sıkıntı yok. 2-3 kere sıkıştırdılar inme durumuna kadar geldi olay ama hiç ilgilenmedim bastım gittim. 25 TL ye av ruhsatı alınan ülkede durmak delilik. |
Forumdaki yaşlı üyelerden sayılırım. 42 Yaşındayım ve bu tarz konularda bakıyorum yorum sahiplerinin geneli aklı selim kişiler. Mutlu oluyorum, ülkem adına umutlanıyorum. Ama sokağa çıkınca durum hiç te buradaki gibi değil. Keşke sizler gibi aklı selim insanların sayısı çoğalsa.
![]() |
Abi bu konuda çok tecrübeliyim, genç ve ateşli iken ayda 1 vukuatım olurdu. Direkt çek lan saağaa. Tişörtüm mu yırtılmadı, milleti yerlerde mi sürüklemedim daha neler neler. En son vukuatta 5 kişiden dayak yiyip(2kişiyiz) darp raporu aldık davacı olduk vs. Adliyeye gittiğim o günden beri kavga etmekten kaçınıyorum. Bu işin sonu yok. Bir zamanlar bende öyleydim. İnsanlar sırf tartışma çıksada kavga etsem diye arabaya biniyor. Bir kere sinir uçlarınızın kontrolünü kaçırırsanız, karşı tarafın her hatasında saldırasınız geliyor. En iyisi uzak durmak.
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|