Şimdi Ara

Trafikte kavga etmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bazen aklima geliyi , hakli oldugum bi durumda karsi taraf kufur etse veya atarlansa ne yaparim diye . Siz bu tarz durumlarda napiyosunuz , duymadan uzaklasiyormusunuz yoksa inip karsilik mi veriyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaçın gitsin be kardeşim inip ne yapacaksınız ? 2 Kuruşluk adamları öldürmekten içeri mi gireceksiniz ? Tut ki kafayı yere vurdu bir şey oldu. Bir bakmışsın sana dava açmış sakatlanmış vs vs türlü oyunlar bir de para isteyecekler.

20 TL'ye 2 tane kırmızı biber aldım en delikanlı benim diyen adamı bile gözüme süt dökün diye yalvartır. Karşı taraf silah çekip vurmadığı sürece sıkıntı yok.

2-3 kere sıkıştırdılar inme durumuna kadar geldi olay ama hiç ilgilenmedim bastım gittim.

25 TL ye av ruhsatı alınan ülkede durmak delilik.
    Abi bu konuda çok tecrübeliyim, genç ve ateşli iken ayda 1 vukuatım olurdu. Direkt çek lan saağaa. Tişörtüm mu yırtılmadı, milleti yerlerde mi sürüklemedim daha neler neler. En son vukuatta 5 kişiden dayak yiyip(2kişiyiz) darp raporu aldık davacı olduk vs. Adliyeye gittiğim o günden beri kavga etmekten kaçınıyorum. Bu işin sonu yok. Bir zamanlar bende öyleydim. İnsanlar sırf tartışma çıksada kavga etsem diye arabaya biniyor. Bir kere sinir uçlarınızın kontrolünü kaçırırsanız, karşı tarafın her hatasında saldırasınız geliyor. En iyisi uzak durmak.
  • Keskin sirke küpünü zarar. Öfkeyle kalkan zararla oturur.

Saz kirilir sapı sana kar kalır.

• Çok yaşadım, sabır çekin. Kötüye kötülük ile karşılık verilmez. Sakin tarafta siz olun.

• Kaçın gitsin be kardeşim inip ne yapacaksınız ? 2 Kuruşluk adamları öldürmekten içeri mi gireceksiniz ? Tut ki kafayı yere vurdu bir şey oldu. Bir bakmışsın sana dava açmış sakatlanmış vs vs türlü oyunlar bir de para isteyecekler.

20 TL'ye 2 tane kırmızı biber aldım en delikanlı benim diyen adamı bile gözüme süt dökün diye yalvartır. Karşı taraf silah çekip vurmadığı sürece sıkıntı yok.

2-3 kere sıkıştırdılar inme durumuna kadar geldi olay ama hiç ilgilenmedim bastım gittim.

25 TL ye av ruhsatı alınan ülkede durmak delilik.
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle +1

• sinirlerine hakim olan her zaman karlı çıkar. yediğin veya attığın tek bir yumrukla hayatın kayabilir. hiç gerek yok böyle şeylere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kırmızı biber sprey yasal mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karşı kalabalık değilse yanında veya benim yanımda bayan yoksa inerim ama her laf atana el kol yapana da sinirlenip inilmez. Küfür ederse veya beni bilerek yolda sıkıştırmaya çalışırsa inilmesi gerekiyor.

• Abi bu konuda çok tecrübeliyim, genç ve ateşli iken ayda 1 vukuatım olurdu. Direkt çek lan saağaa. Tişörtüm mu yırtılmadı, milleti yerlerde mi sürüklemedim daha neler neler. En son vukuatta 5 kişiden dayak yiyip(2kişiyiz) darp raporu aldık davacı olduk vs. Adliyeye gittiğim o günden beri kavga etmekten kaçınıyorum. Bu işin sonu yok. Bir zamanlar bende öyleydim. İnsanlar sırf tartışma çıksada kavga etsem diye arabaya biniyor. Bir kere sinir uçlarınızın kontrolünü kaçırırsanız, karşı tarafın her hatasında saldırasınız geliyor. En iyisi uzak durmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuqbrk

kırmızı biber sprey yasal mı?

Aaaaa ne spreyi o da neymiş ki. Normal kırmızı biber aldım 2 kilo yahu belki 1 tanesi yuvarlanıp arabada düşmüş ve gaz haline geçmiş olabilir sıcaklardan
  • Çok bağırıp çağırırım ama asla inip fiziki duruma geçmedi. Bazen sakin kalamiyorsun. Adam veya kadın senin hayatına kastediyor sonrada el kol bacak yapinca göz dönüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    hhaahahha dikkat etmek lazım ama araçları arıyorlar bu aralar sık sık
  • quote:

Keşke hiç bunlara gerek kalmasa ama artık toplum öyle bir hale geldi ki o kadar mutsuz ki insanlar o kadar sinirli ki her an aksiyon istiyorlar.

En masum çözüm bu.
  • hangi biriyle kavga edeceksin ? ankarada her sabah ve her akşam kavga etmeye kalksam günde 30 40 kere kavga ederdim heralde yav he diyip geçiceksin. zaten şansına yaşıyoruz boş yere ölmeye/yaralanmaya ne gerek var.
  • ilk başta tepki vereceksin, zamanla çok takılmamayı öğreneceksin, işleyiş geneld ebu şekilde. İstanbul için konuşuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba temızlık fırcalarını tasımak serbest,uzun tornavıda serbest,gerektıgınde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Keşke hiç bunlara gerek kalmasa ama artık toplum öyle bir hale geldi ki o kadar mutsuz ki insanlar o kadar sinirli ki her an aksiyon istiyorlar.

En masum çözüm bu.

Cezası var mı hocam? Elinizin altinda mi duruyor, ulaşması zor bir yerde mi? Şimdi polis gorucek diye de acil durumda kullanilicak seyi saklamak saçma olur

• Ben emaneti çekip vuruyorum genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

En masum çözüm bu.

Cezası var mı hocam? Elinizin altinda mi duruyor, ulaşması zor bir yerde mi? Şimdi polis gorucek diye de acil durumda kullanilicak seyi saklamak saçma olur

Çeşitli kaynaklardan okuduğuma göre kendini savunma amacıyla kullanıyorsan pek bir şey olmaz diyen de var bulundurmak yasak diyen de var. Polis üstünü ararsa ve bulursa ne olur bilemiyorum sonuçta zarar verici gaz içeriyor savunsan da başka amaçlı kullansan da.

Evet elimin altında polis üstümü ararsa direk bulur ben de zaten saklamam.

• 15 yıldır ticari araç üstündeyim gençken istanbulda değil motorlu taşıt sürücüleriyle, tramvay vatmanına saldırmak üzere elimde jopla aracımdan inmişliğim bile var... Ama hepsi sadece toyluktanmış insan olgunlaşınca anlıyor... Trafikte kaşarlanınca detaylara takılmıyorsun... Hala günde en az 10 saat trafikte çalışıyotum en fazla bir sigara yakar geçerim... Bedavaya çok adam ölüyor... hırsla arabadan inmek yerine akşam sevdiklerine kavuşmak daha güzel...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.